Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no ta pogoda to daje nam się wszystkim we znaki.Mi też puchną stopy,ale bardziej to dłonie,już jakiś czas temu ściągnęłam pierścionek i obrączkę bo teraz to już napewno bym jej sama nie zdjęła.Takie dziwne uczucie jak się zgina palce,jakby nie moje,tymbardziej,że ja noszę 12 więc zawsze miałam drobne i długie palce a teraz tak dziwnie.Mam nadzieję,że wszystko wróci do normy po porodzie.Już naprawdę niedługo Kochane,tyle dałyśmy radę,to co to teraz dla nas taka końcóweczka 🙂
Myślmy o naszych dzieciaczkach 🙂:*

• Mamusia
Kurcze to rzeczywiscie macie problem z tymi nozkami...

Ja to sie jakos uchowalam z tymi wszystkimi doleglewosciami ciazowymi...
Momentami zaczyna mnie bolec podbrzusze i plecki..ale na to nie narzekam, moze cos sie dziac zaczyna...

Normalnie nie moge przestac myslec o tym egzaminie cholernym...
Rozmawiam z dzidzia i staram sie jej tlumaczyc, ze jak nie napisze egzaminu to bede musiala isc do pracy, a ona do babci...Zobaczymy czy mnie poslucha... 🙂)

• Mamusia
hehe, dokladnie 🙂)

Mam nadzieje, ze mnie poslucha...choc wiadomo jak to jest z tymi maluchami, zawsze w najmniej odpowiednim momencie.. 🙂)

Byle nie rodzic 1.09. mam nadzieje ze egzamin bedzie w tym szpitalu, co bede rodzic, to wystarczy ze sie z lozka wykulam i pietro nizej zejde 🙂)

Dokladnie Agniesia nic sie nie odzywa...
A ty kiedy teraz masz wizyte??

• Mamusia
ja miałam mieć egzamin końcowy(sesję plenerową 22 i 23 sierpnia) ale stwierdziłam,że nie wiadomo co to ze mną będzie i sobie przełożyłam na wrześień,ale jeszcze nie wiem którego.
Po drugie mój M ma urodziny 22 sierpnia,a Julcia ma być prezencikiem dla tatusia 😜

• Mamusia
Heh a mi jak nogi nigdy w ciazy nie puchly to po porodzie przez pare dni mialam popuchniete ze ledwo kostki bylo widac hehe ale juz jest okej 🙂
Aga sie nie odzywa a Kamyk tez nic 🙂moze cos u nich zaczelo 🙂
Sandra a Ty to juz od miesiaca rozmawiasz z Nadia wiec moze Cie poslucha 😁 przekup ja czyms 😁 😁
Jejciu tak mnie bola cycki ze zaraz oszaleje 😲 ciagle musze odciagac to mleczko 🙂

• Mamusia
Rzeczywiscie Agniesia i Kamyk się nie odzywają - może poszły rodzić...

Sandra naprawdę durny ten termin egzaminu 🙂 Ale jakoś dasz radę...posłuchaj rady Gosi i przekup czymś swoją córeczkę 😉 Może jakieś fajowe ciuszki 🙂 Hehehehe....

Inka ja mam akurat termin na 22 sierpnia. Wysyłam Ci na nk mój numer tel 🙂 Jak się u Ciebie zacznie to daj koniecznie znać...może ja pogonię swoją Gabrysię i spotkamy się w szpitalu 🙂 BYłoby raźniej 🙂

• Mamusia
Ja sobie narazie nawet nie umiem wyobrazić tego bólu porodowego,pewnie będę chciała zgrywać twardziela jak mój M będzie ze mną ale jak usłyszę że ktoś krzyczy obok to pewnie też zacznę:P Wolałabym chyba silny ból ale krótko.
Narazie jednak wolę jeszcze o tym nie myśleć 🙂