Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hehehe no to jest super zdjecie :PP

Moj M tak samo czekal czekal az zlapie ten moment no i na glownym zdjeciu mam takie z jej usmiechem.

O sandros wkoncu na porodowce powodzenia kochana 😁 buziaki [img size=490]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/usmiech.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
hehe no wiesz Sandra Tobie akurat powrozylam GRATIS 😁 ze wzgledu za ten stresik egzaminowy 🙂 ale szok powaznie hehe dawaj znac co i jak bo my tu wszystkie niecierpliwie czekamy 😁
Inka a Ty sie nie denerwuj 🙂bo Ty tez lada chwila urodzisz 🙂

Kurcze cos moj maly nie chce zasnac:/ a ja juz taka zmeczona ze szok...

I ja życzę Sandro Tobie powodzenia 🙂 🙂 🙂
Dziewczyny dzidzie macie śliczne 🤪 🤪 🤪
Ja jeszcze 3 miesiące i parę dni i też będę mieć swoją nie w sobie a przy sobie :P :P :P :P :P

• Mamusia
O lala , slodziak.. 🙂
U mnie skurcze sie nasilily... bola jak cholerka... ale teraz im sie ustalo... 😞

Zobaczymy jak to jutro na wizycie bedzie... moze sie okaze, ze sie robi to cholerne rozwarcie... mam nadzieje ze jutro bede miec niunie przy sobie... 🙂

CRP wyszlo w normie, czyli na szczescie zadnego zakazenia nie ma.. 🙂

• Mamusia
Hej 🙂

Jak tam po egzaminie Sandra?

słuchajcie, dziś po raz pierwszy od miesiąca się wyspałam 🤪 Grzesiu ładnie spał w nocy, 2 razy się obudził, normalnie jak nie on 🙂 Oby dzisiejsza noc też taka była 🙂
No i zważyłam go, ma już 4320g, w niecały miesiąc od porodu przybrał 1120g, wiec nie jest źle 🙂 a jakie mu się seksowny podbródek zrobił 😆
tylko ja dojść do swojej wagi sprzed ciąży nie mogę 😞 wciąż mi wisi brzuch, mimo ćwiczeń 🥴 zastanawiam się ile musi upłynąć żebym zaczęła się mieścić w swoje spodnie..

Ciekawe co tam u Agniesi i Olusia 🙂 pewnie już w domku są, ale nie mają czasu by do nas zajrzeć.. 😉