Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć Dziewczynki...

Tak, tak dobrze widziałyście 🙂
Jestem w ciąży 😁 Dopiero na starcie ale jestem. B.dużo czynników wpłynęło na decyzję o kolejnej ciąży. Razem z mężem postanowiliśmy że nie mamy na co czekać...
Na początku stycznia byłam u swojego lekarza i powiedziałam mu o swoich planach, zbadał, obejrzał i powiedział, że nie widzi żadnych przeciwskazań. Wszystko się ładnie zrosło więc możemy zacząć próbować. Pewnie zdziwi się jak zobaczy mnie za 2tyg. u siebie w gabinecie, ponieważ nawet ja sama nie wierzyłam że się uda za 1 podejściem. Miałam opory, bo jednak minęło od cc 6 miesięcy, ale skoro powiedział, że wszystko ładnie się zagoiło to nie widziałam potrzeby dłużej czekać, tym bardziej że czas nas goni.

• Mamusia
GRATULUJE Dorcia 🤪 swietna wiadomosc 😁
Sandroos super w koncu maz znalazl prace 🙂 widzisz wszystko sie dobrze uklada 🙂
Kasia Tobie rowniez gratuluje ale 4 z egzaminu 🙂
Grzes jaki zadowolony hehe
Marta widzisz narazilas sie komus hehe ale dam Ci te oklaski zeby nie bylo i Tobie Sandra tez no i Elasi takze bo nie ma 😁

Mi maly obudzil sie o polnocy 🤪 i zaczal gaworzyc i robic ustami BRRRRR hehehe obudzil nas lobuziak i do 1 nie spal musialm go w koncu ululac i zasnal 😁

• Mamusia
Kasiu również gratuluję 🙂
Gosiu moja Julka to samo dziś zrobiła tylko że 3 razy, o 12, 3 i 5, jak nigdy się nie budzi w nocy tak dziś dała nam koncercik gadulstwa 🙂
Elasiu co to pośpiechu to sprawa wyglada nastepujaco. W listopadzie mąż wylądował w szpitalu z bardzo złymi wynikami, wręcz tragicznymi. Okazało się że wyniki są spowodowane chorobą nerek. Niestety diagnoza nas "zabiła", po wykonaniu wszystkich badań okazało się że nie można już ich wyleczyć i konieczny jest przeszczep nerki... Jest już na liście biorców i czekamy na przeszczep. W momencie przeszczepienia organu może też tak być że nie będzie mógł dać mi kolejnego dziecka, dlatego postanowiliśmy tak szybko dzialać.

• Mamusia
witaj Dorcia u nas z powrotem 🙂
to bardzo fajnie, że udało się Wam za pierwszym podejściem 🙂
Mam nadzieję, że twojemu mężowi uda się szybko znaleźć nerkę..

Dorcia, wrzuć proszę zdjęcie Julki 🙂 nie wiem jak inne dziewczyny, ale ja jej jeszcze nie widziałam :P ☺️

jestem w szoku.. Grzesiu budził się tylko 3 razy w nocy.. o 1,4 i 7 🤪 normalnie jestem wyspana! a za godzinę wychodzę na zajęcia.. ;/ ale na szczęście tylko jeden wykład 🙂

buziaki 😘

• Mamusia
DORCIA GRATULUJĘ 🙂 🙂 Super, że tak szybko Wam sie udało. No i współczuję, że Twoj mąż ma takie problemy zdrowotne 😞

Kasiu mi tam na tych oklaskach tez nie zależy 🙂 ostatnio zwróciłam uwagę że je mam jak mi napisałaś, że dla mnie oklask za wytrwałość w konkursie 🙂 hehehe....

My własnie wróciliśmy z basenu. Jestem bardzo zadowolona z dzisiejszych zajęć...jest coraz fajniej...żadne dziecko już nie płakało i zajęcia naprawdę miały sens 🙂

Mój mąż zaraz zabiera Małą i jedzie do znajomych 🙂 Fajnie, bo będe miała przynajmniej 2 godzinki dla siebie ale z drugiej strony troszkę sie denerwuje czy sobie poradzi :laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
Sliczna Julka jakie niebieskie oczka 😁
Dorcia napewno bedzie dobrze. Mąż wyzdrowieje a Julka bedzie miala braciszka 😁
Ja caly czas szukam czegos na te chrzciny i (_|_) wszystkie spodnice jak mierze to za duze jak w workach wygladam 😞 spodnie eleganckie tak samo a przeciez w dzinsach nie pojde :/ bluzki z kolei jak w cyckach dobre to w tali za duze i odwrotnie ajj no taka zla jestem ze szok!!!!!!
Buzka kochane jutro kolejna galeria czeka juz nie mam sily 😞 🙂 🙂

• Mamusia
ojojoj a co tu tak pusto dzisiaj 🙂
Dobra mam juz ubranko na chrzciny w koncu 🙂
maly dostal dzisiaj zabawke od tatusia hehe pierwsze pianinko 😁 gra sobie hehe
a to Oliwierek dzisiaj na spacerku
[img size=336]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/P2190828.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
hej hej 🙂

no i zjazd za mną, kolejny za 2 tygodnie :laugh:

Gosia, ale fajnie Oliwierek wygląda w tej czapce i kurteczce 🙂
Grzesiu powoli wyrasta z kombinezoniku, ale nie będę już mu kupowała zimowej kurteczki, ma w razie czego "zapasowy" kombinezon od męża siostry, co prawda różowy, ale na końcówkę zimy starczy 😉

mam pytanie do Ciebie Gosiu odnośnie bezrobotnego. Czy jak się zarejestrowałaś o UP to chodzisz na te spotkania dla bezrobotnych? Proponują Ci jakąs pracę? Bo ja w tym tygodniu lecę złożyć wniosek, ale nie wiem czy tak od razu dostaje się ten zasiłek.. 🤨