Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hej kochane 🙂
Co do spacerówki ja mam zamiar kupić firmy coneco- ponoć bardzo dobra firma i jeszcze nie słyszałam negatywnych opinii od znajomych którzy posiadają wózek owej firmy 😉 Mój też nadaje jak nie wiem co 🙂 dziś nauczył się mówić dziadzia 😁
Ale jestem wku...na!!! Byłam na studiach teraz w weekend. Poszłam oddać prace mag (poprawiony rozdział) a drugi miałam dowieść w środę a ina mi mówi że mam zmienić temat pracy magisterskiej!!! Co za su...a (przepraszam za wyrażenie) 2 tygodnie do oddania pracy a ona mi mówi o zmianie tematu!!! Przez ją będę mogła się dopiero bronic we wrześniu!!! 😠 😠 😠 😠 😠 Ale za to prawdopodobnie zabiorę się z małym i rodzicami do babci nad morze w czerwcu bo tak to nie było by możliwe. jakby tego było mało to pracę bym musiał oddać do połowy lipca bo na jedzie na dwu miesięczny urlop 😠 😠 😠
Do tego jakby jeszcze tego było mało zajęcia miałam od 8:15 a ona przyjechała na 9 bo na 8:15 to ona nie wstaje (45 minut w plecy) i poszła sobie w trakcie na pół godziny plotek do koleżanki (już jest godzina 15 w plecy) a ja byłam ostatnia i idę do niej a ona do mnie z tekstem że mnie nie przyjmie bo już zajęcia skończyliśmy i ona ma przerwę 😲 😲 😲 to cholera jasna my straciliśmy 1h15'' a ona mnie nie przyjmie bo ma przerwę? co za tupet!!! Ale w końcu mnie przyjęła choć teraz jadę do niej w środę zmienić temat 😠 😠 😠ryzceć mi się chce... 🤨 🤨 🤨

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Agniesia, a dlaczego zmieniono Tobie temat na tak krótko przed obroną? Oni sa jacyś niepowazni? no ja bym się wkurzyła na maxa gdyby promotorka zmieniła mi temat. Człowiek gromadzi materiały, pisze, myśli o tym jak to napisać a oni tak poprostu zmieniają temat... szok

Gosia, on ode mnie koszulki dostaje często.. chciałam go czymś zaskoczyć by sie nie spodziewał takiego prezentu.. cały czas myślę 🙂

• Mamusia
Bo moja promatorka 1000 razy sama siebie poprawia i sama się do tego otwarcie przyznaje> jak robiłam ankietę na badania to powiedziała mi że coś tam mam w niej zmienić więc zmieniłam tak jak ona mi kazała (słowo w słowo),później powiedział ze to jest źle i że coś tam znów mam zmienić i tak parę razy aż wczoraj powiedziała mi po sprawdzeniu ankiety że nie dam sobie rady z tym tematem!!! No kurwa mać (przepraszam) pisałam tak jak ona mi karze słowo w słowo a ona mi mówi że nie dam sobie rady z tym tematem? Co za pipipi....
A musisz Kasiu coś dawać? Zrób romantyczną kolację we dwoje, ubierz się seksownie,pod spód super bieliznę i Ty bądź prezentem 😉

• Mamusia
Jezu Aga ja bym przy tej babie nerwowo nie wytrzymala i bym jej cos powiedziala choc pewnie bym pozniej zalowala ale w nerwach rozne rzeczy sie mowi hehehe podziwiwam opanowanie przy niej 🙂
a jak sie nazywa ta baba??moze kojarze.. 🙂
powiemCi ze u mnie z praca mag tez tak bylo babka co zajecia sama siebie poprawiala no debilizm 🤔 ciezko mialam z ta praca 🙂
Kasia pytalam sie mojego M co by chcial to on ze cos z ciuchow 🙂 albo jakas gre na xboxa 😁 takze niewiele pomoge 🙂

• Mamusia
ja bym nie mogła na wczesniaczkach pracować - serce by mi pękło, jak takie dzieciaczki w inkubatorkach leżą 😞

ja z pracą mgr póki co mam ok. Promotorka w porządku, nawet przysłała mi przykładową swoją ankietę 😉

Grzes zasnął mi po 16.00 i śpi do tej pory, w dzień się nie wyspał, bo na dworzu zaledwie 2 x po 30 minut, to teraz padł do swojego kojca 🙂 mam chwile dla siebie 🙂

• Mamusia
A ja bym tam chciała pracować na noworodkach:P
Kasiu moja promotorka też miała być taka w porządku każdemu coś naobiecywała a później okazało się że każdy może liczyć tylko na siebie.mi moja naobiecywała że weźmie moje ankiety na uniwerek i rozda swoim kolegom aby puścili wśród studentów i co? (_|_)
co da spacerówki to szczerze Ci powiem Kasiu że ta ogólnie jest świetna tylko że ja szukam czegoś lekkiego i zwinnego ponieważ mój obecny wózek wygląda bardzo podobnie do tego co pokazałaś tylko nie ma skrętnych kółek więc obecny zostawiam na zimę 🙂 No ale Ty w końcu pożyczasz obecny wózek więc faktycznie może się sprawdzić 😉

• Mamusia
Kasia Ta co pokazalas w linku mysle ze na zime bedzie w sam raz moja tez mysle ze sie sprawdzi bo kolka ma duze, daszek duzy i jeszcze taki jakby dodatkowy materacyk na siedzeniu 🙂 juz jestem pewna na 100% ze kupuje druga spacerowe taka na lato lekka juz pokazywalam ją bebe confort viva 🙂

• Mamusia
zabieramy Grzesia na noc do nas do łózka. Gdy widzę, że wierci się w łóżeczku i nas szuka, w końcu się nad nim lituję, kładę na środek, trzymam za rączkę i zasypia. Dziś dość często się budził u nas, ale jak nas widział w łóżku, to szedł dalej spać, bez cyca, tak od 4 do 8 rano spał.

• Mamusia
Cześć Mamusie 🙂 Nie mam czasu nic pisac ostatnio, ale czytam Was na bieżąco 🙂 🙂
Kasiu, Gabi też ląduje prawie codziennie u nas w łóżku...czasami już ok. 1 w nocy, a czasami później - gdzieś między 4-5. Co do tabsów...to przynajmniej będziesz znowu sie normalnie czuła 😉 No i może jakaś wpadka 😁 😁 😁 😁 Pewnie byś się cieszyła 🙂 🙂

Zaraz muszę sobie wyłączyć opcję oklasków 🙂

• Mamusia
Czy tylko moje dziecie wstaje tak wczesnie? 6 11.. 😠

tyle dobrego, ze i tak musze wstac bo na Z 7 30 do szpitala na zajecia.. i znowu dzien pelen zalatwiania..

DOSTALAM DOKUMENTY DO WYPELNIENIA Z [PRACY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiec jak wszystko skonczy sie pomyslnie to 4.05. ide do pracki 😁DDD

Rewelacja!!!!!!!! 😁

• Mamusia
no no pani przedszkolanka (albo żłobianka)hihihi ja tez chyba zaczne cos szukac ale ciezko ze żłobkiem dla malego wiec nie wiem co robic:/
fajnie ze Nadusia nie ma problemu z brakiem cycusia ja to nie wiem jak bede malego odstawiac on to ostatnio mi zasypia przy cycku:/
Sandra moj tez codzienne wstaje o 6 😁 😁 😁 ale dzisiaj obudzil sie punktualnie o 3.00 i do 3.55 nie spal 😲 szok i przez to wstal o 7.30 🙂