Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dzień dobry Kochane!

Po pierwsze muszę niapisać żeby Aga tu już żadnych tytułów książek nie wymieniała bo tak mnie pochłonęła lektura Zaginionego Symbolu że niec z tego co sobie zaplanowałam do zrobienia nie zrobiłam tylko czytałam i czytałam 🤢 nawet na brzuszku nie byłam ☺️

No a poza tym to Magda mam nadzieję że z mężem już ok i na wizycie też już się wyjaśni z tymi wodami. Dobrze gdyby Cię jednak już zostawili na oddziale bo wiadomno że jak będziesz w domu to będziesz się stresować i denerwować a to nie dobre dla Jasia

Łajsoka ja też kakao pije 🙂 dzisiaj na śniadanie miałam grzanki Kubusia Puchatka - a co tam i tak gabarytami już go przypominam 😉

Mój mąż jak mówił mi żebym przechodziła ciążę do 10 maja - do naszej rocznicy - tak teraz mówi że możebym na weekendzie już urodziła 😁 a to pewnie przez to że strasznie jestem upierdliwa i wszystko normalnie mnie z równowagi wyprowadza 😁 pytał się mnie nawet ostatnio gdzie jest jego żona i żebym mu ją oddała ☺️

Monia pytałaś ostatnio o Palmersa na rozstępy. Od początku ciąży stosowałam Bio Oil i Palmersa właśnie bo słyszałam że to dwa najlepsze specyfiki na rozstępy i nie wiem czy wiesz ale byłam pierwszą na forum któej się rozstępy pojawiły 😠 mam nadzieję że w Twoim przypadku będzie inaczej. Mi się wydaję że jak ktoś ma mieć rozstępy to żadne kremy ni9e pomogą 😞

• Mamusia
Superrrrr!!!!!! 🙂)

Ja nadal umieram, jestem tak slaba, ze mi sie nogi uginaja, a Darek bedzie dopiero po 19.
Chyba to odpowiedni moment, zeby mala odstawic od cycka, bo chyba musze siegnac po jakies farmakologiczne rzeczy, bo w pon ide na oddziall wczesniakow i musze byc zdrowa na 100%.... 😞

Zastanazwiam sie jeszcze czy jechac jutro na ten pogrzeb czy pojedzie maz z mloda..a ja odpoczne.. choc w sumie u tesciowej tez moge lezec 😁 a co dziecko na oko 😁 to moje..

• Mamusia
dostałam odpowiedź, ten trzykołowiec ma 11 kg, więc trochę dużo 😞
no i się nie obrażam o to, że się nie podoba 🙂 jest to śmieszny wózek, ale lubie takie dziwactwa 😉 taka 3-kołowa taczka.
Ze zdjęć wnioskuję, że nie ma skrętnego koła, a ta siwa ma na przodzie skrętne, a wiem, że ze skrętnymi lepiej mi się jeździ

zobaczę jak będą się rozwijały aukcje

• Mamusia
Kasia ja tez zdecydowanie ten drugi bym wybrala 😁 (tylko jakis zywszy kolor 🙂)swietny jest i napewno o wiele wygodniejszy dla Grzesia i Ciebie bo ma jakby nie patrzec 4 podwojne kolka a nie 3 aj Ty sie widze uparlas na te 3-kolowce 😁 😁 😁
Sandra no kuruj sie bo do zlobka do pracy tez chora nie moglabys isc 🙂
Ja mojego to nie wiem jak oducze cycka on uwielbia possac sobie cycusia sam mi nawet pokazuje ze chce szarpiac za bluzke w okolicy cyckow hehehe a jak mu pokaze cyca to tak sie cieszy i od razu buzke otwiera 😁 😁 😁
We wtorek sie wszystko okaze jak z mieszkaniem i jak bedzie okej to musze szukac pracy i malego niestety do zlobka oddac 😞jak znajde wolne miejsce oczywiscie:/

• Mamusia
czytałam dziś w gazecie, że w okolicach Szczecina 2 letnie dziecko najadło się Kreta ( tego środka do udrożniania rur ). Zjadło go w netto, kret ponoc był na niskiej półce, ściągnał, otworzył i zjadł. Ma popalony cały przełyk, jamę ustną, ogólnie, stan krytyczny 😞 bardzo szkoda mi tego maluszka, a producentów Kreta to bym za jaja powiesiła, powinni dodatkowe zabezpieczenia zrobić przy nakrętkach..

• Mamusia
dzis tez czytalam o lasce co dzieciaka w piecu spalila.. tylko nie wiadomo czy zyl czy nie.. 😞
czy ci ludzie nie moga sie zrzec praw w szpirtau tylko wyrzucac po katach.. 😞

w poznaniu z miejsami w zlobie ciezko...listy po 30-40 miejsc rezerwowych..

a co tego malca kazdy zawinil...matka, sklep, no i producent, ale pokazywali w rtv ze musiala byc to wadliwa seria, bo inne otwieraja sie przy uzyciu sily..sana go uzywam i na prawde czasami rzeba kombinowac zeby otworzyc

• Mamusia
dzis tez czytalam o lasce co dzieciaka w piecu spalila.. tylko nie wiadomo czy zyl czy nie.. 😞
czy ci ludzie nie moga sie zrzec praw w szpirtau tylko wyrzucac po katach.. 😞

w poznaniu z miejsami w zlobie ciezko...listy po 30-40 miejsc rezerwowych..

a co tego malca kazdy zawinil...matka, sklep, no i producent, ale pokazywali w rtv ze musiala byc to wadliwa seria, bo inne otwieraja sie przy uzyciu sily..sana go uzywam i na prawde czasami rzeba kombinowac zeby otworzyc

• Mamusia
Kasiu, mi też bardziej ta szara 😉 Ogólnie nie podobają mi się 3-kołowce 😉 Straszna tragedia z tym kretem i porzuconym dzieckiem!!

Sandra, kuruj się Kochana i moze sobie lepiej odpuść ten pogrzeb jak będziesz się tak źle czuła. Mąż będzie...no chyba, że nastąpi cudowne ozdrowienie 😉

Gosiu...życzę powodzenia w szukaniu miejsca do żłobka 😉 W Poznaniu wszędzie listy rezerwowych po 70 dzieciaków na wrzesień!! Podejrzewam, że we Wrocławiu będzie podobnie...

Kurde, od wczoraj moja Gabi nie chce zasypiać. Takie cyrki robi, że szok!! Mąż właśnie próbuje...nie wiem co jej się ostatnio stało, że nie chce iść spać 😞

• Mamusia
Ja nie wiem jak można porzucić dziecko lub zrobić mu jakąkolwiek krzywdę!! Nie wiem dlaczego taka kobieta nie zostawi dziecka w szpitalu i tyle...powinna od razu zrzec sie prawa do niego i tyle...na pewno taki noworodek znalazłby kochających rodziców, którzy nie mogą mieć swoich dzieci...

• Mamusia
no ciekawe jak z tym zlobkiem bedzie 🙂w pon podzwonie i sie popytam 🙂
kurde zlobek ale mi sie to nie widzi a zarzekalam sie ze nigdy dziecka do zlobka nie oddam 🤨
napewno byly wadliwe te opakowania od kreta albo akurat maluch wzial otwarte opak. bo ktos niedokrecil ...