Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
może faktycznie ząbki zaczną jej iść a dawałaś jej maść na dziąsła? Ja Alka złapałam w basenie jak sam stoi tylko musiałabym przesłać je siostrze na telefon a ona na komputer bo gdzieś zgubiłam swój kabel usb 🥴 🤨 A ona jest teraz w pracy więc dziś nie będzie to możliwe... Jutro moi rodzice mają na rano i najwcześniej będzie tata po godzinie 14 więc kuzynka przyjedzie aby zająć się małym i żebym mogła nadrobić pisanie pracy mgr 🤢

• Mamusia
Super to Alus juz mozna powiedziec ze nauczyl sie smodzielnie chodzic 😁 zuch chlopak 😁
Jezu Marta az mnie ciarki przeszly jak czytalam ze Gabi wypadla z wozka 😲 to Ty jej pasami nie przypinalas???cale szczescie ze nic sie jej nie stalo
Moj odpukac jeszcze nigdy z niczego nie spadl ani nie wylecial 🙂
Ja nie ide na wybory, jeden pajac drugi jeszcze wiekszy a w Polsce i tak sie nic nie zmieni i tak, obiecywac tylko potrafią...

• Mamusia
Gosiu w sumie można tak powiedzieć ale nie do końca ponieważ jeszcze traci równowagę i jak go postawię na nogi to nie zawsze idzie na 2 tylko czasami na czworakach- zależy od tego jak mu się chce:P
A na wybory może to ja się przejdę ale jeszcze nie wiem 🤔 Ja głosowałam na pana N ale niestety nie przeszedł więc szczerze mówiąc to za ciekawy wybór nam nie pozostał...

• Mamusia
Gosia...jak to nie idziesz na wybory!!!!Mi nie jest obojętne kto wygra więc jak najbardziej pójdę. Niestety bardzo nie chcę żeby p. Kaczyński został prezydentem - niestety ten człowiek nie potrafi się wysłowić po polsku!!!! No ale oczywiście to jest moje indywidualne odczucie.

Gosiu, co do wóżka i pasów to Gabi sobie z nich wychodzi 😞 Dzisiaj je bardziej ścisnęłam więc teraz nie wyjdzie sama. Ona ostatnio robiła takie cyrki w wózku, że szok...no ale teraz wiem że lepszy taki cyrk niż krzywda jaką może sobie zrobić przez to, że staje w wózku....

• Mamusia
szczerze to ja polityka sie wogolenie interesuje, na pierwsza ture tez nie poszlam... ale jakbym miala teraz isc i ewentualnie z przymusu glosowac to na Kaczora bym glosowala bo Bronek to tak mnie irytuje ze szok!!!!!taki cieć za przeproszeniem, nie urazając nikogo ale Kaczynski z kolei kompletnie nie potrafi sie wyslowic 🙂
Napieralski najlepiej by sie prezentował jako prezydent 😁

• Mamusia
Marat to chyba co do wyborów to będziemy na tą samą osobę głosować:P
ta kobietka co była wczoraj u mojej kuzynki z Antosią to mówi że jej mała wychodzi sobie ze spacerówki pod pałąkiem, a jak chce ją zapiąć to jest niesamowity płacz. jak widać nie wszystkie dzieciaki lubią pasy bezpieczeństwa 🤢 ja mojemu osobiście przypinam ale widzę że czasami wyjdzie jemu rączka z pasa ale wtedy nie poprawiam bo ważne że pomiędzy nóżkami jest zabezpieczony więc raczej małe prawdopodobieństwo że wypadnie dołem- a bokiem 🤔- raczej się aż tak nie wychyla:P

• Mamusia
ja w wózku tez mam pasy ale ustawione luźno, Grzes póki co nie próbuje z wózka wyjśc, jedynie wyślizgnąc się ale łatwo daje się wtedy złapać.

a co wyborów.. to ja powiem tak: ZAGŁOSUJMY TAK, BY PIERWSZA DAMA NIE SIKAŁA DO KUWETY... i wszystko jasne 🙂 z dwojga złego zagłosuję na Bronka, choć tak jak Agnieszka w pierwszej turze głosowałam na pana N 🙂

• Mamusia
Nie no na Tuska też bym głosowała 😉
A zapomniałam wam powiedzieć. Mój mąż codziennie przychodzi do małego i już mieliśmy się pogodzić ale stwierdziliśmy że do jutra przemyślimy sprawę czy lepiej nie będzie dla małego jak będziemy go wychowywać w przyjaźni. U nas są ostatnio wieczne kłótnie- jego mama wychowała w ten sposób że facet zarabia a kobieta wiecznie siedzi w domu a ja?- u mnie było zawsze partnerstwo. wiec stwierdziliśmy że do jutra przemyślimy co będzie lepsze dla małego bo teraz on jest na 1 miejscu. Lepiej aby miał rodziców przyjaciół niż wiecznie się kłócących...
Trochę się tego wszystkiego boję... 😞

• Mamusia
Tez prawda, to wy Agniesia nie mieszkacie razem??

Heh ja jestem zalamana stanem zdrowia kuzynki.. wiele ognisk, nowotwor nieoperacyjny i morfina co 2h.. 😞( Jutro zdecyduja czy beda wogole probowac chemii 😞

A co do wyborow to my tez brali zaswiadczenie i na pewno glosuje na Komora jak w pierwszej turze.. chcialam Szmajdzinskiego, ale niestety,..
A kaczor to ani sie wyslowic, ani nawet jezyka nie zna.. A komor to chociaz francuskim wlad

• Mamusia
Agniesia porozmawiacie szczerze i zobaczycie czy w jedna czy w druga strone... ale faktycznie dziwne ze mąż nie chce z Wami mieszkac...a moze razem we Trojke cos wynajmijcie...Bedziecie wtedy tylko Wy i Alus 🙂
Sandra wspolczuje Twojej kuzynce taka mloda a taka chora szkoda dziewczyny... 😞
My bylismy juz o 8 rano na spacerku 🙂 chcialam zlozyc podanie do zlobko-przedszkola ( znalazlam ogloszenie na stronie oswiaty we Wrocławiu 😁) doslownie 10 min spacerkiem od mojego domu 😁 ale kurcze zamkniete bylo miesiac przerwy majaale do 15 sierpnia mozna aplikowac 🙂
fajnie jakbym tam pracowala, od razu malego bym ze soba wziela do zlobka 😁
Komorowskimnie tak irytuje ze szok 🤢 ale chyba jednak wolalabym zeby wygral... Kaczor przypomnialo mi sie jak gdzies kiedys cos czytalam onim - to zly czlowiek udaje teraz tylko...

• Mamusia
Nie wiem jak Wy ale ja jak na razie mam dosyp Kaczorów w polityce 🤢 jak dla mnie to on jest trochę egoistyczny bo pamiętacie jak o nich mówiono przed Smoleńskiem? Wszystko anty kaczorom a teraz nagle nasz św. pamięci prezydent to był anioł 🤔 Dobrze wie że ludzie będą głosować na niego bo po prostu każdemu żal go i to wykorzystuje, nie powiem bo naprawdę przykre jest to co się wydarzyło ale teraz trzeba żyć teraźniejszością a nie przeszłością i myśleć o jak najlepszym wyborze prezydenta dla naszego narodu bo jednak on ma nas reprezentować. A jak ma nas reprezentować mężczyzna który ma problem z seplenieniem i bełkotaniem? Nie powiem- jak ktoś ma wadę wymowy to nie znaczy że od razu powinno się go skreślić z życia publicznego ale przynajmniej powinien coś robić w tym kierunku a wielu mamy od tego specjalistów. A on nic- o gdyby coś robił to jednak było by to słychać w jego wypowiedziach... Już nie mówiąc różnego rodzaju wpadkach, które jednak każdemu się zdarzają więc to najzupełniej rozumiem 😉