Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hmm no tak na dwa dni drozej bo im sie nie oplaca wynajmowac pokoi na tak krotki czas bo w tym czasie byc moze ktos chcialby wynajac pokoj a tydzien czy dwa... 🙂
Oliwier przybral 250g bo ostatnio wazyl 8050g... dostal FANTOMALT dzisiaj jak wstanie pierwszy raz mu dam do kaszki 🙂
Kasia napisala esa ze nigdy wiecej sama nie jedzie na wies, jest fizycznie umordowana Grzesiam,caly czas jest u niej 🙂i jeszcze kury musi lapac hehe 🙂 🙂 macie pozdrowienia

Pierwszy dzien najgorszy nastepne beda lepsze ale Grzes pewnie zadowolony bo widzi kurki 😁

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No nie dziwię się że jak musi się cały czas zajmować sama Grzesiem to jest umordowana 😮 Ale tak jak piszesz Gosiu, Grzes na pewno jest zachwycony 🙂
My podjęliśmy decyzję i jedziemy jutro w nocy nad morze. Zostaniemy sobie do wtorku - czyli na dwie noce 🙂 Gosiu, troszkę mało...no ale może ten lek pomoże 😉

• Mamusia
Ostatnio zauważyłam, że Gabi jak się boi to od razu do mnie "przybiega" i się przytula. Właśnie przed chwilą w drugim pokoju zaskrzypiały drzwi, a ona tak się bała, że szok!! Dopiero od niedawna tak ma. Albo ostatnio jak kaszlałam to tez się bała i się do mnie d razu przytulała.

Ale dzisiaj upał 🙂 Fajnie Gosiu, że na grilka macie gdzie sobie pójść. Do nas dzisiaj wieczorem znajomi mają przyjechać.

• Mamusia
Martus moj malutki tez tak ma ze jak sie boi czegos to od razu do mnie sie przytula to chyba normalne w tym wieku 🙂
z owocow to moj tylko banany jadl i to tez 2-3 gryzy i koniec, truskawek, malinek nawet nie chce dotknac hehe koszmar z tym jego jedzeniem koszmar!!! 🤢 🙂
Marta to udanego wieczorku 🙂

• Mamusia
Widzisz Gosiu...zapomniałam 🙂 Dzisiaj na pewno to zrobię 🙂 🙂 🙂

Gabi niestety nie jest przyzwyczajona do gości u nas w domu wieczorem. Zasnęła szybko - bo po 20, ale co godzinę się budziła i jak znajomi wychodzili to się obudziła i już nie chciała zasnąć 😮 Chyba z 1,5 godziny musiałam z nią siedzieć. Ale za to dzisiaj spała do 10:30 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
No Kasi nie ma wraca we wtorek Ty Martus tez pojechalas i tez we wtorek wracasz 🙂 Sandraw Warszawie a Aga nie ma pewnie czasu narazie zagladac bo pisze prace albo tez gdzies pojechala przeciez sa wakacje 😁 tylko ja zostalam hihih sama jak palec 😁 ale codziennie jede poscik napisze zeby watek nam nie zamarł całkowicie 😁

• Mamusia
Hey , my juz wrocilismy 😁
i ogladamy ten beznadziejny mecz.. specjalnie tak wczesnie wyjechalismy liczas na dobre widowisko...
Jutro znow do robotki.. a leniuszka w dupce mam 😁

Z kuzynka niestety nie dobrze.. ale bedziemy czekac.. woda w pucach znow sie pojawia, wiec nie moga podac chemii... guz nieoperacyjny i w bardzo zaawansowanym stadum.. 😞 ;( wiec troche mnie przybila wizyta u niej...

• Mamusia
Biedna ta Twoja kuzynka... 😞
my tez mecz ogladamy ale niesamowita kiszka 🤢 obstawiam Hiszpanie choc ciezko powiedziec kto wygra 🙂
masakra dzisiaj zaraz sie roztopie 🙃 jest 22.11 a na termometrze 31 stopni 😲 😲 😲

• Mamusia
jestem już w domku 🙂
jej, jak sie ciesze że wróciłam, wieś nie dla mnie 😞 jeszcze byłam tam sama.. umordowałam się z Grześkiem, on tylko chciał ze mną być, nawet dobrze siku nie mogłam pójśc zrobić. Było ( jest ) bardzo gorąco, więc praktycznie cały dzień siedzieliśmy w domu bo na dworzu z dziećmi nie dało się wyrobić. Wieczorami jeździliśmy do Żnina pospacerować.

Paweł powiedział mi, że miał przeczucie, że coś złego się stanie.. i mały włos by się nie stało..na zakręcie tir skrócił sobie zakręt i w ostatniej chwili odbiliśmy.. inaczej byłoby BUM.. ( no i tu te moje spalone ręce ze snu się pojawiają.. ja tez coś przeczuwałam )

No, ale na szczęści wróciliśmy cało 🙂 przede mną sterta prania i ogólnie chata do ogarnięcia.
Tęskniłam za mężem, on też. Fajnie było już go dziś zobaczyć..

Buziaki 🙂 w wolnej chwili Was nadrobię 😘

• Mamusia
no, nadrobiłam 🙂

a Grześ ogólnie był przeszczęśliwy jak chodził po podwórku ( chodzi coraz lepiej za jedną rączkę ). Widział dużo małych prosiaczków i 5 wieeelkich macior 😜 prosiaczki rozkoszne 🙂 po za tym, po podwórku biegały kury ( raz nie zamknęłam furtki i wyszły mi na ulicę i ganiałam za nimi by wróciły ) no i puszący się kogut, który jako pan i władca podwórka dawał koncert.. co rano KUKURYYKUUU 😁 😁

• Mamusia
Kasia fajnie ze juz wrocilas 😁 🙂 mialam pisac ze wypoczelas sobie ale Ty nie wypoczelas hihih 🙂
Dobrze ze zdazylas odbic od tego tira boze nawet nie chce myslec co by bylo gdyby... 🤨
My dzisiaj bylismy w ogrodzie botanicznym tyle tam bylo roznych fontann i spryskiwaczy ze az milo sie kolo nich przechodzilo czulo sie fajna mgielke na twarzy i ciele 😁 😁 😁 maly jak sie cieszyl 😁
ja juz nie moge tego gorąca... poprostu za duzo juz...:/

• Mamusia
Gosiu, ja nie jechałam, tylko Pawła siostra, więc nie miałam wpływu na to co się dzieje. Dgybym kierowała sama, byłaby pewniejsza 🙂

a co do chodzenia, Grześ zaczyna sam chodzić 😆 🤪 🤪 🤪 wczoraj w basenie bawilismy się z nim, że sam chodził w wodzie ode mnie do Pawła ( wodę miał do pach ). Przyszliśmy do domu no i zawołałam go do siebie.. i przeszedł 🙂 i tak parę razy 🙂 myślę, że Grzesiek przejdzie roczek, ale wolę nie zapeszać.

U nas w nocy była straszna wichura, teraz nie ma słońca, jest duszno bardzo. Grzes śpi przy włączonym wentylatorze. W nocy spał dziś na golasa, taką parno w domu mamy. 🤢