Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hey laseczki..: ja przed kompem zaryczana... 😞 bo zostajemy jednak w spzitalu...znowu dostala sraczki w nocy 😞 kur...

Na dodaek ma sasiada juz widze te noc.. pokoj ma chyba 4m2, ciezko mi bylo sie zmiescic z nadia i ja.. a teraz jeszcze jedna matka i lozeczko.. istna masakra..

• Mamusia
Marzena, Sandra pisała ze już ładnie jej obiad zjadła i szalała jak to Nadia.
Przejdzie jej rozwolnienie, zdaje się, że Oli też miał podobnie, ze była poprawa a potem na nowo dostał - ale potem juz szybko wyszedł i mam nadzieje ze tu tez tak będzie.

A z sąsiedem będziecie mieli cięzej, jedno zapłacze w nocy to drugie sie obudzi.. 😞

• Mamusia
kurde niedobrze ze zostajecie jeszcze...oby Was juz na weekend wypuscili...
Kasia masz racje u nas bya poprawa i mielismy juz wychodzic a tu nagle znowu biegunka 😞 mysle ze u Nadii bedzie tak samo teraz sie pogorszylo ale zaraz znowu bedzie poprawa i domek 🙂
oj ja tez ryczalam 😞 wspolczuje dzielenia sali 😞

Marzena moj tak prawie codziennie zasypia ze go gaskam po glowce albo czółku a jak przestaje to bierze maja reke i kaze glaskac heh ale zasypia 🙂

• Mamusia
Heh.. ten maly ciagle wyjczy...

Nadal mala ladnie je i nie wymiotuje w tej kwestii wszystko jest ok.. Ale wczoraj znow 3 luzne kupy i dzisiaj to samo.. no i powiedzial, ze woli ja jeszze jeden dzien potrzymac... lepiej jednak w szpitalu niz mam zaraz znowu wracac.. ale wiecie jak to jest w szpitalou.. marze juz o swoim lozku i swoim domku..Tymbardziej ze pracuje a reszte dnia spedzam z nadia.. 😞 wykonczona jestem..

Dzis mialam kontrole z Urzedu miasta i mnie brali na rozmowe w 4 oczy, a dokladniej 6 🙂 ale wydaje mi sie ze wypalam ok. 🙂

• Mamusia
czyli jutro wychodzicie jak nie bedzie kolejnych niespodzianek... 🙂

Marzenka no powiem Ci ze Oli sam juz nie chcial zeby go bujac heh klade go teraz normalnie ale musze po glowce glaskac 🙂 lepsze to niz lulanie 😁 dzisaj sam zasnal, ogladal z nami na wspolnej ( w swoim lozeczku) i po serialu polozyl sie i zasnal 😁 😁 😁fajnie 🙂

jutro w tym sklepie media expert jest wyprzedarz walentynkowa od 19.00-22.00 🙂 i jedziemy kupic maszynke do wlosow remingtona z a 44zl 🙂 i prostownice tez tej firmy za 77 zl 😁

• Mamusia
🙂
Gosiu a chodzi ci o kupny sos czy sama chcesz robic??
Ja uwielbiam takie cos, kroje fileta w kosteczke, smaze, gotuje makaronik i do tego kupuje sos 4 sery z brokulami czy cos takie, ten sosik dodaje do fileta i podaje z makaronem, pychotka mowie ci 🙂 u mnie wszyscy sie zajadaja 😜

• Mamusia
Cześć mamusie 🙂 🙂 Wróciliśmy z urlopu jakies 3 godzinki temu 🙂
Sandruś - życzymy dużo zdrówka dla Nadusi i cierpliwości dla Ciebie :*:*:* A jak mąż w tej sytuacji?? Coś lepiej czy nie za bardzo???

Wracając do urlopu, to było super....nie chciało się wracać 🙂 Gabi niestety w dniu przyjazdu zaczęła kaszleć, że w nocy myślałam, że płuca wypluje - i dlatego z basenu korzystaliśmy tylko raz(właśnie w pierwszy dzień), a w drugim dniu popołudni mój M się rozłożył - miał prawie 39 stopni gorączki ;/ No ale wyleżał się pół dnia i było już dobrze 😉 Mnie coś brała, ale szybko fervex i jakoś się trzymam choć gardło mnie pobolewa ;/
Wczoraj pierwszy raz w życiu jeździłam na nartach - oczywiście pod okiem instruktora. Powiem Wam, że prawie ryczałam, bo na początku w ogóle nie wiedziałam co ten chłopak do mnie mówi i jak mam jechać ;/ No ale jakoś dałam radę 🙂
Wrzucę potem kilka fotek na facebooka i na nk 🙂 🙂

• Mamusia
super ze ferie sie udaly 🙂heh ja pamietam jak pierwszy raz jezdzilam na nartach 🙂 porazka ciagle sie wywracalam choc potem bylo juz lepeij i te masakryczne zakwasy!!!nastepnego dnia hehe: 🙂

Marzena ja robilam takie danie a jaki makaron dodajesz??u nas tez smakuje wszystkim tzn mężowi i synkowi heheh no i mi hehe

• Mamusia
no to super Marta ze fajnie bylo na feriach 🙂
ja bylam na nartach dwa sezony, hehe i za kazdym razem kiedy weszlam na stok sie wywracalam 🙂 az dziwne, ze z moim szczesciem sie nie polamalam 😜 ale raz tak upadlam, ze wybilam sobie kciuki no i juz lipa nie moglam zjezdzac 😞
Gosiu najczesciej ze swiderkami 🙂

• Mamusia
ja ani razu nie miałam nart na nogach, w ogóle zimą nigdy w górach nie byłam 😞

filet z piersi w kostke? ja dodaję do tego sos ze słoika pudliszki słodko-kwaśny 🙂 do tego ryż albo kasze jęcznienną albo makaron, albo ziemniaki 🙂

kupiłam drożdże, chyba zrobie tą pizze na walentynki jak Wam mówiłam 🙂

Marta, ciesze się ze urlop sie udał 🙂 potem wejde na nk i zobacze 🙂