Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Gosiu, nie pij alkoholu, tak na wszelki wypadek 😜 zrób wczesniej test, jutro powinno juz coś wykazać 😜
wcześniej Wy byłyscie ciekawe jak tam mój tescik, teraz mnie ciekawośc zżera 🤪 😁

Sandra, kurde, Twój mąż nie myśli, z tą wodą z kranu to juz przesadził.. no ale teraz co, wywalas zten antybiotyk czy podajesz go tak zrobionym z kranówą? 😞

Marzena, na bóle okresowe weź nurofen menstrual - na mnie dzialał szybko 🙂

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
bardzo sie boje tych okresow, przez tyle czasu byl spokoj. Ja zawsze mialam takie strasznie bolesne miesiaczki, ze musialam lezec, bo prawie mdlalam, podczas okresu tez wymiotowalam, ach masakra 😞 mam nadzieje ze nie wroca mi takie miesiaczki 😞

• Mamusia
a to Twój pierwszy okres po przestaniu karmienia i nie wies czego sie spodziewac? czy boisz się ze tym razem będzie bolało?

ja te zmiałam straszne miesiączki, było mi słabo, lało się ze mnie, musiałam wziąć tabsa, podkurczyc nogi i przeczkeac. Odkąd zaczełam brac tabsy antykoncepc. to wszystko na szczescie złagodniało, a te 2 miesiączki po zaprzestaniu karmienia były praktyzcznie bezbolesne

• Mamusia
jaki slodki ja nie moge 🤪 🤪 🤪
rozmawia z mamcia hehe

jej ale mialas straszne te okresy... ja moich praktycznie wogole nie odczuwalam , czasem w 2 dniu cos zabolal brzuch ale nawet tabletki nie bralam 🙂 teraz tez tak mam 🙂

Kasia ja zrobie ten test tak dla zasady heh bo wiem raczej na 100% ze nie jestem w ciazy 🙂 juz dawno testu nie robilam heheh

• Mamusia
AA - jaki słodziak mały!! Ja już nie pamiętam jak Gabusia była taka malusia 🙂 🙂 Sandruś czyli mąż w domku już jest z Wami - tak?? Oby teraz Nadusia szybko wyzdrowiała.
Manka, wiem cos o takich bolesnych okresach 😞 Ja brałam przed ciążą tabletki doodbytniczo już 3 dni przed spodziewaną miesiączką, bo nie mogłam wyrobić i miałam takie ataki bólu, że padałam i nie mogłam dosłownie wstać (no ale to też przez to, że ogólnie jestem panikara i bardzo wrażliwa na każdy ból) 🙂 🙂 🙂
Gosiu, rób test bo może razem z Kasią zaliczysz po raz drugi porodówkę 🙂 🙂 Chociaż pewnie nie w kolorki Ci to, bo pracę już masz zaklepaną 🙂
Ja też pije piwko z mężem i liczymy koszty budowy...ufff - masakra jakaś 😞 😞

• Mamusia
Masz rację Marta na trzezwo nie da sie tego policzyc 🙂

No teraz spal w Poznaniu, zeby miec blisko do spzitala.. dzisiaj jesli nie podejmie zadnej rozmowy to ma jechac do mamy.. ja mam dosc wyciagania reki pierwsza..

Sie smieje bo Nadia pije teraz herbate z drozdzami, a wczesniej z innymi grzybskami.. bleeeee

• Mamusia
Herbata z drożdzami??? Blleeee....
My standardowo, żeby odpocząć porządnie po wakacjach (trzeba było wstawać przed 8 na śniadanie ;/) spałyśmy do.... 🙂 🙂 🙂.10:20!! hehehehe
Sandra, pewnie nie wyciągaj pierwsza ręki, bo zawsze bedziesz musiała to robić. Niech najwyżej pomieszka u mamusi i przemysli sprawę 😉 Ale na bank bedzie między Wami dobrze 😉

A my po strasznej nocce 😞
Kuba wymiotował... ale dzielny chłopak z niego bo nie płakał ani nic tylko wciąż powtarzał "ojeju, ojeju", "nie jem"(nie wiem) i "nie bój, nie bój"... Chyba mu gołąbek na żołądeczku źle usiadł... za późno za dużo wszamał...
A ja jak tylko poczułam zapach wymiocin dostałam takich bóli, że myślałam, że umrę.. rzygać nie dałam rady ale za to biegunkę dostałam ☺️ fe... kurna brzuch mnie tsak napierdzielał, że się ruszyć nie mogłam.. normalnie się na podłodze w łazience kłądłam bo co chwila czułam, że odlatuję z tego bólui a nie chciałam jebnąć na płytki...

Marzena ja też się boję okresu... Ból do opisania jak powyżej.. i żadne środki przeciwbólowe nie pomagają...

• Mamusia
witam 🙂

u nas słoneczko, +3 stopnie, piekna pogoda, zaliczylismy juz dworek

Biedny Kubuś, musiał się namęczyć 😞 i Ty tez Gosiu przy okazji 😞

Gosia, a wiesz co ja mówiłam wczesnije? poczekajcie laski, zaraz ide zrobic test i oznajmic Wam jedną kreseczke.. i co? odnzjmiłam 2 hehe 😁

Marta, śpioszki jedne hehe 🙂 my dzis wstalismy o 8, ale do 9.30 lezelismy w łożku i drzemalismy, a Grzes teraz poszedł spac na drzemkę 🙂

milego dnia 😘

• Mamusia
ale zalatany dzien 🙃
Sandra i co podjal rozmowe??
Gosia wiesz co ja dzsiaj ok 13 doatalam takich boli brzucha ze tez az zwijalam sie z bolu... tak mnie strasznie kuło na dole ze masakra!!! jakos po ibupromie max przeszlo..
tescik zrobiony heh oczywiscie 1 krecha 😁
u nas tez piekne sloneczko dzisiaj swiecilo 🙂 dlugo bylismy na dworze Oli w tym czasie spal az 30 minut ale za to o 19.45 zasnal, szalal tak bardzo ze jak tylko go do lozeczka polozylam to padł - rece rozlozone, tylek w gorze heheh

kupilam malemu taki ciepki dzisiaj hehe jak on sie cieszy jak ma je na nozkach, glaska je co chwile 😁

• Mamusia
Ale Oli słodziutki 🙂 Chyba troszkę mu się w końcu przytyło 🙂 Nie wygląda już na takiego chuderlaczka 🙂 🙂 A usteczka jakby miał błyszczykiem pomalowane 😁 😁 Gabi też dzisiaj padła o 20 🙂 My już wykąpani i szykujemy się do oglądania filmu 🙂 Gosiu, a czemu nie podobał Ci się paranormal?? Oglądałaś 1 część czy 2??? Dla mnie jedynka była zajebi...po oglądnięciu bałam się iść sama do kibelka 😜 Ale dwójka była taka sobie ;/

Czyli okresik Ci się zbliża jak tak Cię brzuch boli..

• Mamusia
Oli jak z obrazka 🙂 a te kapcie genialne! też swojemu takie bym kupiła gdybym dostala 🙂

1 krecha i ból brzucha? to masz jutro na bank okres 🙂

Gosiaaaa, pytanie mam --> ile trzymasz pizze w piekarniku? 20-30 minut?

maz pojechał sobie do Gorzowa do kumpla a mi jakos tak dziwnie smutno samej.. 😞

Grzesiek usypia sam, a ja zaraz zabieram sie za pisanie pracy, oby nie zapeszyć, do konca przyszłego tygodnia mam nadzieje się z nia prawie uporac, to znaczy nie napisze jeszcze wniosków, ale reszte przesle do sprawdzenia 🙂

• Mamusia
no przytylo mu sie przytylo hehe wazylam go z tydzien temu to w bodach i rajstopkach i zmienionym pampersie wazyl 10,3 😁 ale co tu duzo mowic apetyt to on ma 😁 skonczyly sie czasy niejedzenia 😁 😁 😁
Kasia pieke ja 20 minut albo jak lekko przyrumieniaja sie brzegi pizzy a ser daje dopiero ok 5 minut przed koncem 🙂

jedynke paranormal ogladalam dwojki juz nie sciagam bo dla mnie to kicha 🙂 moze dlatego ze nie wierze w duchy :

obejrzalabym jakis katastroficzny w stylu 2012 🙂 ale narazie nic nie ma:/

• Mamusia
goshe napisał(a):

jedynke paranormal ogladalam dwojki juz nie sciagam bo dla mnie to kicha 🙂 moze dlatego ze nie wierze w duchy :

obejrzalabym jakis katastroficzny w stylu 2012 🙂 ale narazie nic nie ma:/

a ja wierze w duchy, nie spotkalam sie z tym osobiście, ale jestem pewna że gdzies tam w zaswiatach są duszyczki i mają sój świat 🙂

2012? no u mnie będzie armagedon.. 2 brzdąców

ok, to po 20 minutach sprawdzę ciasto 🙂
robie ta pizze na walentynki, zoabczymy jaka wyjdzie 🙂 oczywiscie w kształcie serca;]