Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
marta1.cz napisał(a):
Kasiu, a czytałaś ulotkę tej maści?? Kurczę mam nadzieję, że nie będziesz zła na mnie za "czepialstwo" ale w ulotce nie zaleca się stosowania dla dzieci poniżej 12 lat... Buzia za to dla Ciebie, że się czepiam :*:* heheheheh

oo, no widzisz, teciowa dała mi ją i powiedziała bym posmarowała te zmienione miejsca. Jak pomogła to od razu odstawiłam i używam bardzo sporadycznie jak coś wyskoczy.

Buziak dla Ciebie za spostrzegawczość 😘

Sandra, oby Nadia szybko wróciła do zdrowia, a Ty żebyś zaliczyła jutrzejszy egzamin. PEwnie zaliczysz, zdolna jetes 🙂

• Mamusia
marta1.cz napisał(a):
No ale jak teściowa przepisała to chyba wie co robi 😉 Może w wyjątkowych sytuacjach można u takich Maluchów 😉 Wiesz nie chciałam żebyś poczuła się urażona, bo nie po to tutaj jestem żeby zwracac uwagę 😜

no co Ty 🙂
własnie dobrze ze jesteś czujna - ja się nie gniewam 🙂

• Mamusia
hahahah 🙂

My wczoraj bylismy w szpitalu, krew w sumie kiepskie wyniki, ale to ze wzg;edu na infekcje, Usg brzuszka oki na szczescie, moczu nie oddala 😁

Darek dostal opr, ze Nadia za malo pije, ale co mam kurde zrobic.. sila jej wlac jak nie chce?? Hrrrrr 🙂

Ja juz wrocilam z zaliczenia i zdane na 5 🙂 a moje dziecko nadal sobie spi.. nauczyla sie w nocy buczec to teraz rano moze sobie kimac nie wiadomo do ktorej 🙂

• Mamusia
dzieki dziewczyny 😁 ☺️ 🙂no nie narzekam na figure 🙂
Sandra gratuluje 5 😁 a kto bedzie siedzial z Nadia jak Ty do pracy wracasz? babcia?
Wiecie co Oliwier zrobil dzisiaj? odkrecil kurek z gazem!!! na ful !!! dobrze ze w kuchni bylam z nim bo bysmy w powietrze wylecieli!! ale tak nakrzyczalam na niego i dostal w dupke (w pampersa) 🙂 ze teraz boi sie nawet prog kuchni przekroczyc! moze i nie wiedzial ze tak sie nie robi ale teraz juz napewno nigdy nie dotknie kuchenki...

• Mamusia
hehe skad to znam 🙂 moj niedawno mowil jak sie zdenerwowal "kułwa" , usłyszal jak jakis drech krzyknął całą koparą... :/ jaki byl wstyd jak jechalam np. autobusem a on nagle( bo mu zwrocilam uwage) kułwa i tak z 3 razy ehh 😲 😲 😲 patologia ludzie pomysleli, w sklepie pod kasa to samo wstyd jak niewiem... :/

• Mamusia
hehe no to ladnie Oli sie wyraza juz 🙂 hehe, no teraz trzeba sie pilnowac przy dzieciach, bo sie zaczyna taki okres powtarzania slowek 🙂
Jesli chodzi o kuchenke to my sobie takie zabezpieczenia pokupywalismy, coprawda nie mamy gazu tylko na prad, ale tez wlaczal kuchenke, nie ma zartow z takim odkrecaniem

• Mamusia
goshe napisał(a):
hehe skad to znam 🙂 moj niedawno mowil jak sie zdenerwowal "kułwa" , usłyszal jak jakis drech krzyknął całą koparą... :/ jaki byl wstyd jak jechalam np. autobusem a on nagle( bo mu zwrocilam uwage) kułwa i tak z 3 razy ehh 😲 😲 😲 patologia ludzie pomysleli, w sklepie pod kasa to samo wstyd jak niewiem... :/

HAHAHA 🙂 posikałam sie 😉 nieżły numerant z niego 🙂
mój Grześ jeszcze prawie nic nie mówi 😞 tylko mama, tata, picie la niego to jest AŁ i chodzi i woła AŁ AŁ ( a tak woła bo kiedyś zrobiłam mu picie za gorąc i powieziałam AŁ gorące no to teraz picie to jest AŁ ), jeszcze mówi baba, diadia ( dziadzia) i to wszystko 😞

no to mykam spać, KUŁWA 😁 😁 🙃

• Mamusia
heh juz naszczescie nie mowi tak brzydko, przestalismy wogole zwracac na to uwage i przestal 😁
Oli bardzo ladnie mowi, nie moge zaprzeczyc, calymi zdaniami mowi 🙂 😁
idziemy zaraz zapisac Oliwierka do zlobka, mielismy od wrzesnia za rok od razu do przedszkola zapisac ale jak sie uda w tym roku do zlobka to go damy teraz 😁 chociaz na pol dnia 🙂