Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Gosiu, rzeczywiście niedrogo za skoczek zapłaciłaś 🙂wygląda jak nowy!
A co do tamtego gościa co sprzedał ładowarkę to mają same pozytywy i jeden neutral.

Marta, my narazie nie planujemy chodzic na basen z małym, ale widzimy, że lubi się pluskać, bo gdy się kąpie to bardzo się cieszy i pluska, że cała łazienka mokra 🙂

ah, właśnie piekę na jutro piernika, potem przełożę go kremem ajerkoniakowym 🙂 "Wyprawiamy" dość symbolicznie rocznicę, tylko przy słodkim i lampce wina 😉

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Sandra ale zazdroszczę Ci wyjścia na imprezkę!! Sama bym gdzieś chętnie wyskoczyła z mężulkiem i znajomymi 🙂

Kasiu, a która to rocznica 1 czy 2??

Gosiu może poczekaj jeszcze z 7 miesiącem i dawaj mu te z 6...może jeszcze nie jest gotowy na większe kawałki 🙂

• Mamusia
Sandra!!! No wariatka z Ciebie 🙂 🙂 🙂 🙂 Ale co tam...na zabawy przyjdzie jeszcze czas jak nasze dzieciaczki troszkę podrosną 🙂

Moja Gabi zasnęła po 20 🙂 Idę się kąpać i do wyrka położyć, bo coś zmęczona dzisiaj jestem...może jakiś filmik z mężulkiem obejrzymy 🙂

Jutro przychodzą do nas znajomi których poznaliśmy na basenie 🙂 Mają córeczkę Oliwię która ma teraz 4 m-ce 🙂

• Mamusia
Marta, to nasza 1 rocznica

No więc przedstawiam Wam piernika, który jutro zapewne będzie już zjedzony :P Piernik był z proszku - robiło się go z 10 minut 🙂
zrobiło mi się za dużo kremu ajerkoniakowego, więc oprócz środka ciasta wysmarowałam nim jeszcze górę , wstawiłam do lodówki i po jakims czasie wyjęłam i polałam polewą czekoladową ( eh, w biedronce nie było, więc roztopiłam czekoladę - wyszło podobnie )no i na wierzch posypałam wiórkami kokosowymi 🙂

to się częstujcie 😘 [img size=384]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/Zdj__cie064.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Kasiu,

Z okazji święta Waszego
życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają!

A przede wszystkim życzę Wam jeszcze jednego, tak udanego brzdąca jak Grzesiu 🙂

• Mamusia
Cześć dziewczyny 🙂
A ja jestem u mamy w Bydgoszczy z Julką 🙂Julka wczoraj pierwszy raz jechała pociągiem ale nie było tak źle 🙂
Kasiu na pewno pyszny ten pierniczek 🙂no i oczywiście życzymy Wszystkiego Najlepszego na kolejne lata małżeństwa:*
Ja z moim też niedługo będziemy obchodzić rocznicę ślubu,dokładnie 18 kwietnia 🙂
Gosiu biedactwo zdrowiej szybko
Sandra ja też nie mam eraz już coś ochoty na imprezki 🙂
Martuś,jak wrócę to dam znać,pójdziemy na spacerek 🙂
Julka ostatnio mówi tak fajnie:"papapapapa" 🙂

• Mamusia
a tam Kasia przesadzasz 😁 😁 😁 troszke slodkoscie zwlaszcza w rocznice slubu nie zaszkodzi w koncu pewnie zaraz to spalicie :evil: :evil: :evil: ☺️ hihi
wlasnie skonczylam PITy wypelniac troszke to trwalo 😁
wystawilam tez w koncu wozek na allegro bo juz dzisiaj poprostu przegial swoim zacinaniem kolek:/ 😠 😠 zreszta ta spacerowka taka ciasna ze szok!!

• Mamusia
My dzisiaj kupiliśmy siedzisko spacerowe na nasz wózek!! Tak się cieszę, bo Gabi ledwo się mieści w gondoli...muszę tylko zaczekac na śpiworek, bo w sklepie nie mieli koloru który wybrałam 🙂 Kurczę tylko kieszeń znowu lżejsza o 720 zł ;/ no ale cóż....

Inka fajnie, że pojechałaś do mamy z Julą...pewnie babcia się bardzo cieszy 🙂 🙂Jak wrócisz to daj znać co ze spacerkiem 😉

• Mamusia
Gosia, no trochę udało się spalić.. ☺️ :evil: :whistle: 🙃

Gosia, to widać, że ten Twój wózio ( x-lander? ) okazał się mało funkcjonalny 😞
ja póki co nie zamierzam zmieniać wózka, przyzwyczaiłam się do jego minusów i z nimi jeżdżę 😉

Marta, 720 zł za spacerówkę do Mutsy? o kurcze, to drogi masz wózeczek, bo z tego co kojarzę za samą gondolę też sporo płaciliście..
No ale ważne, że dobrze się jeździ 🙂

Dałam Grzesiowi czopki uspokajające viburcol. Mały tak się rzuca w łóżeczku że szok 😞 pewnie przeżywa dzisiejszy dzień..

mam nadzieję, że albo jutro albo pojutrze przyjdzie dla małego ten skoczek )

• Mamusia
Kasiu 550 siedzisko i 175 śpiworek...za gondolę ze stelażem płaciliśmy tak i tak mało, bo promocję wyhaczyłam - coś ok1450, ale dokładnie nie pamiętam więc nie chcę zmyślać :P

Kasiu to fajnie, że udało się coś spalić 🤪 🤪 🙃 :P

• Mamusia
Dzisiaj Dzień odlotowych, fajnych, pięknych, przebojowych i wogóle naj naj naj Kobiet 😆 ( to o Nas? Pewnie że o Nas 😎
Buźka 😘 [img size=180]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/kwiaty2-434094b11c8008b6fe9e0628989b0477.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Dzień Dobry Kobietki 🙂 wszystkiego naj z okazji naszego święta 🙂

U nas dzisiaj kiepska noc...Gabi spała z nami...bolał ją chyba brzuszek, bo strasznie płakała i takie bąki puszczała że szok!! Ogólnie to zastanawiam się nad podaniem jej dzisiaj czopka glicerynowego...od ponad tygodnia nie zrobiła porządnej kupy - tylko takie małe plastelinowe, twarde kulki...i do tego takie śmierdzące, że wykręca dosłownie...po takiej kupie muszę wietrzyc pokój w którym ją przebierałam....zastanawiam się czy to normalne... 🤨

W następną niedzielę idziemy do groty solnej 🙂 🙂Jestem ciekawa jak będzie 🙂

• Mamusia
Kasiu, ja mam stelaż 4Rider...a ten na zdjęciu to urban Rider...mam przednie koła troszkę mniejsze i skrętne... 🙂nie mogłam znaleźć swojego koloru na moim stelażu :P

Kasia piękne róże....hehehe
Ja już od męża prezent na dzień kobiet dostałam :P więc pewnie dzisiaj mogę liczyć na jakiegoś małego tulipanka 🙂