Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
GoGr napisał(a):
Dziopki to teraz możecie się wykazać bo ja potrzebuję rady;(
Mam zastoj w prawej piersi;( Macie jakieś sposoby?? Bo nie wiem co robić 😞

A poza tym to byłam dzisiaj na kontroli u gin.. i dupa jest:/ rana źle się goi, mam w macicy jakieś niepotrzebne płyny i niestety skrzepy... dał mi jakieś leki co mam brać przez 2 dni 3 razy dziennie i antybiotyk na tydzień... i za tydz w środę do kontroli.. Jak się samo nie naprawi to mnie czeka łyżeczkowanie... i 2 dni w szpitalu;( szlag by to trafił;( doła mam...

Gosia, nasmaruj ręce oliwką i weź w obroty cyca, albo niech mąż Ci to zrobi maksymalnie rozmasuj go, będzie bolało, ale trzeba tak zrobić. Ja tak też miałam - położna mi wymasowala i potem sikało jak z nut! Tobie przy masowaniu też ma sikać. Masuj masuj az bedzie płynnie leciało.
jej, az tak źle tam sie goi? biedactwo 😞 oby jednak się zagoiło wszystko i obyś unikneła łyżeczkowania 😞
Liścia kapusty chyba nie masz, jak masz to przyłóż go do cycka.

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

kurna... masowanie nie pomaga.. odciągam od 16.00 i nic... małego też co chwila przystawiam (teraz śpi)... prysznic był, kapusty nie mam... a cycek coraz bardziej twardy i coraz bardziej boli;( zawsze coś musi być nie tak;(

• Mamusia
Odpadnie Paulina - niby wiem z przecieków 😉 Miała odpaść jako 4 😉

Gosiu - odciągaj jak najcześciej no i masowanie tak jak pisze Kasia. A może zadzwoń do położnej i ona niech przyjdzie Ci rozmasować...A co do gojenia się rany to współczuję 😞 Ale Ci się bidulko przytrafiło....

• Mamusia
Musisz zrobic, ze tak sie brzydko wyraze "a chama" od szczytu piersi reka ciagnac w dol.. najlepiej jak dziewczyny mowia.. a
i meza szybko wysylaj po kapuste bo naprawde dziala cuda...

W szpitalu musieli siae nie dopatrzec, ze pozostawili.. moze to jakies minimalne czesci lozyska...
Heh biedulko, nie zazdroszze.. 😞
Dzisalaj z tymi cyckami ostro!!! bo bedzie zapalenie piersi , antybiotyk i wogole bol na maksa.. 😞 nie zycze i trzymam kciuki

• Mamusia
ja tam sie ciesze ze Kaska odpadla, ona taka zarozumiala byla i wogole "Ą Ę " 😉 ona i tak bedzie modelka bo na 100% ktos ja zauwazy 🙂 chociaz wolalabym zeby Paulina odpadla bo dziewczyna jest tak slaba psychicznie i wydaje mi sie taka hmm prosta 🤔 Ja jestem za Olą 🙂

Gosia ja Ci nic nie pomoge bo zastoju nie mialam a sposoby ktoreznam juz dziewczyny powiedzialy 🙂

• Mamusia
marta1.cz napisał(a):
Kasia, pomimo tego, że była najmłodsza naprawdę była dojrzałą osobą. No i przede wszystkim dobrze znała angielski i nie bała się ludzi...

Martus ona ma taki charakter ze jest otwarta do ludzi i wszedzie jej pełno 😁 tutaj wiek akurat nie ma znaczenia 🙂 pozatym ja czytalam gdzies ze ona jest juz modelka a pozostale dziewczyny to amatorki 🙂

• Mamusia
Ola też już miała gdzieś sesję, więc jedynie amatorką jest Paulina wśród nich 🙂

czekam az maly zaśnie i idę pranie wstawić. Obiad już zrobiony, mielone z sosem i groszkiem i ryż do tego 🙂

w dzień Grzesiek już cyca nie chce, mimo że mlaska i pokazuje to twardo się trzymam i nie daję, nawet przed zasnięciem na drzemce 😜 ale wczoraj poszeł spać o 19.45 i co 1,5 godziny się budził, w nocy też często - niestety żaden sposób nie skutkował na niego, uspokajał sie cycem 😞 więc w nocy napił się tyle ile by ciągnął w ciągu dnia. No ale jest już jakiś postęp. Dzis znów spróbuję go oszukać wodą przegotowaną 😜

hej hej 😉
z cyckiem sprawa załatwiona Pomasowałam wieczorem, robiłam gorące okłady i wzięłam gorący prysznic, o północy jak się Mati obudził dostał tylko bolącego cyca. złościł się ale po jakimś czasie jak się przyssał to normalnie szok - bolało jak cholera.. ale jak się przebudziłam to cyc znów był miękki bez tych grudek i normalnie z niego leciało 😉

Za to ze szwem lipa... niby go obcięłam - tak jak mi gin powiedział... wydawało mi się przy samej skórze a dzisiaj patrzę znów jest.. W ogóle to dziwnie mi to wszystko tam wygląda:/ Jakby mnie nacięły a nie zszyły dokładnie..:/ Może się nie znam, może panikuję a wcześniej po prostu nie miałam powodu żeby się przyglądać ale boję się trochę co to z tego wyniknie..
Zobaczymy.. teraz będę brała te pieprzone leki i może co z tego będzie bo nie mam ochoty znów szpitala odwiedzać... w każdym razie teraz już wiem na pewno - nie chcę mieć więcej dzieci... Dwójka mi zdecydowanie wystarczy.

a zapomniałam Wam napisać, że ostatnio wyszły Kubie 3 kolejne ząbki 😉 Tak mu śmiesznie rosną;p teraz wyszła prawa dolna dwójka i górne czwórki - tylko, że on trójek jeszcze nie ma 😮 będzie miał krzywe zęby 😠 🥴

• Mamusia
Gosiu jeśli tego nie lubisz i nie chcesz karmić to przecież możesz przestać...wcale nie uważam, że kobiety które same rezygnują z karmienia są gorsze od tych co karmią...ja akurat lubiłam karmić Gabrysię-sprawiało mi to przyjemność, a jeśli to dla ciebie uciążliwe to nie ma co się męczyć. No ale decyzja należy do Ciebie 😉

Kasiu 200 to sporo 😉 Wydaj je na siebie 🙂 A tak w ogóle to WSZYSTKIEGO NAJJJJJ