Skocz do zawartości

czerwcóweczki | Forum o ciąży

lucky

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 810
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ZOLTRI TO POKAŻ JAK BĘDZIESZ MIAŁA CHWILKĘ 🙂

JA MAM TEŻ WIDOK PRZED OCZAMI JAK MI MAŁĄ WYCIĄGNĘLI Z BRZUSZKA I POKAZALI TEGO KUCZACZKA ZWINIĘTEGO I ANESTEZJOLOG NAD GŁOWĄ MI POWIEDZIAŁA ŚLICZNA CÓRECZKA 🙃 ALE MI NIE DALI JEJ NA BRZUCH ANI NIC TYLKO NA MINUTĘ POKAZALI I ZABRALI MOŻE DLATEGO,ŻE Z TYM TĘTNEM BYŁY PROBLEMU TO ODRAZU JĄ DO BADAŃ ZABRALI,A DOPIERO JAK ZWIEŹLI NA POPORODOWĄ TO SIĘ JEJ PRZYJŻAŁAM 🙂TEN WIDOK TEŻ ZAPAMIĘTAM DO KOŃCA ŻYCIA,POŁOŻNE MNIE WWORZĄ NA TĄ SALĘ,A TAM SIEDZI MÓ MISIEK I TRZYMA MAŁĄ Z TAKIM WRZUSZENIEM NA MNIE SPOJRZAŁ,COŚ PIĘKNEGO.NARODZINY DZIDZIUSIA TO NAPRAWDĘ CUD 🙂

• Mamusia
Dobry wieczór Laseczki 😘
Nie odzywałam się, bo wczoraj bylismy u rodziców, a potem wpadła siostra Michała.Mam wrażenie,że od porodu czas leci 10 razy szybciej....
Kamila jest słodziutka choc dis w nocy miałam kryzys i michał Ja uspił, bo ja juz nie miałam siły.
Velinka i bichito, cały czas trzymam kciuki za Was.co zagladam na forum to z nadzieja,że to juz.
Ania- sto lat!!!! 😘 😘 😘
Zoltri, kwiatek za zdjęcia i odwagę 😘

• Mamusia
ale czadowe foty 🤪

hej zosienko, cisze sie ze u was ok, a kryzys bdzie miala kazda z nas, wiec dobrze ze michal ci pomaga. Przeciez nie jestes maszyna, tez potrzebujesz chwilki odpoczynku 😘

Sercia mi odpisala. Macie pozdrowienia! Postara sie jutro zawitac do nas na forum. Caly czas spedza z malutka i poznaja siebie na wzajem 🙂

• Mamusia
jestem mała juz spi.
dOŁACZAM SIE O DZIEWCZYN PIERWSZE CWILE JAK ZOBACZY SIĘ DZIDZIUSIA -NIGDY TEGO NIE ZAPOMNE JAK USLYSZELISMY JEJ KRZYK PORYCZELISMY SIĘ OBOJE.
TO TAKIE EMOCJE KTÓRYCH NIE DA SIĘ UBRAC W SŁOWA -DAC ŻYCIE TAKIEJ MAŁEJ ISTOTCE - TO PRAWDZIIWY CUD.
POKARZE WAM MOJE FOTO Z PORODU. [img size=278]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/DSCN6177.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
DZIEWCZYNY SUPER FOTKI!!!JA NIESTETY NIE MAM ŻADNEJ ZARAZ PO PORODZIE VANESSKI 😞BO PRZEZ TO CC,MAM TYLKO FOTKĘ JAK JUŻ UBRANA I LEŻY NA POPORODOWEJ,JESSICĘ MAM TYLKO NA BRZUSZKU ZARAZ PO PORODZIE 🙂

ALE TE WASZE KLOCUSZKI BYŁY DUŻE 🙃 PODZIWIAM JAK WY JE "WYCISNĘLIŚCIE" 🤪

• Mamusia
ZOLTRI HEHE W PORÓWNANIU DO MOICH DZIEWCZYN KTÓRE NIEMIAŁY 3 KG TO WASZE MI SIĘ TAKIE DUŻE WYDAJĄ 🙂

JA NIE PAMIĘTAM JAK JESSI RODZIŁAM,ŻEBY SIĘ PRZEKRĘCAŁA 🥴 WIEM,ŻE JAK JUŻ GŁÓWKA BYŁA NA ZEWNĄTRZ TO DOKTOREK TYLKO NACISNĄŁ NA BRZUCH I SIĘ RESZTA WYŚLIZGNĘŁA TO PAMIĘTAM JAK DZIŚ 🙃

• Mamusia
WITAM BABECZKI 🙂

JA DZISIAJ TEŻ PIERWSZĄ NOCKĘ OD 2 TYGODNI MIAŁAM CIĘŻSZĄ,BO MAŁA JAK SIĘ OBUDZIŁA O 3 TO DO 5 WALCZYŁA Z NAMI,ZJADŁA I NIE MOGŁA SPAĆ,BRZUSZEK JĄ CHYBA "KRĘCIŁ"BO CO CHWILKĘ SIĘ BUDZIŁA,WKOŃCU JEJ ZROBIŁAM PLANTAX TAKĄ HERBATKĘ I ZASNĘŁA,A RANO KOŁO 8 WSTAŁA MAMA JEJ DAŁA BUTLĘ,POLEŻAŁA Z GOŁĄ DUPKĄ I WYCISNĘŁA KLOCKA 🙂

MIŁEGO DNIA 😘