Skocz do zawartości

majowki2009 !!?? gdzie jest watek | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Dziewczyny ja sie wcale nie obrazilam , tylko naprawde nie mam czasu. Wchodze do Was i czytam co piszecie na biezaco , a pisze jak mam chwile wolna. Teraz mam gosci i pomagam im szukac tego mieszkania , mamy teraz te fiesty i nie siedzimy w domu wcale , z dziecmi w wesolym miasteczku jestesmy hehe.
oli a ja nadal czekam na zdjecie tej Twojej sukni slubnej ...
Skoczek fajny , a tesciowa niech sie wypcha ... ja bym jej dociela - "ja przynajmniej niczego dziecku nie zaluje" .
U nas tej nocy byl pokaz sztucznych ogni , trwalo to jakies 30 min. dzieci sie pòbudzily , ale piekne to bylo naprawde. Takie w ksztalcie serca nawet byly.
No i dziekuje Wam za oklaski hihi .... naprawde nie trzeba bylo , ja nie bylam obrazona.
No ja mykam , bop trzeba znowu isc za mieszkaniem dla znajomych.

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
czesc dziewczyny
ja sie lepiej juz czuje ale kurs tanca narazie moge sobie odpuscic bo nawet rak nie moge podniesc do gory 😞

ja dzisiaj od rana piore i prasuje tak jak patrysia podobnie, jest ladna pogoda to wszystko fajnie poschnie 🙂

wczoraj bylam na zakupach popoludniu i kupilam hani ta kurteczke 🙂 ale mi sie udalo bo akurat jak stalam przy kasie to mowili ze jest promocja, trzeba kupic minimum 2 rzeczy to drozsza jest 20% taniej no i kurteczke kupilam za 48 zl :laugh:

• Mamusia
ja przespalam pol dnia , tosia tez jeszcze spi tylko jedzonko po gaworzy troche i spi , dobrze moze wyspi ta chorobe

jusmarki my zartowalysmy ze sie obrazilas , fajnie ze jestes taka pomocna napewno dla twoich znajomych to duzo znaczy 🙂

brti fajnie trafilas z ta kurtka moze w wawie tez jest tak, ale teraz sie nie wybiore niestety 😞

to widze asiula mamy wspolna ceche hihi ale ja musze sie w koncu za to wziasc , ale dzis mam jeszcze zebranie rady wiec pewnie juz nie dam rady

Oli-Tesciowa mi to napisala w prywatnej wiadomosci, a nie w komentarzu, takze nikt tego nie widzial, a szkoda.
Zdrowiej kochana jak najszybciej!!! 😘

Przepraszam za moje wczesniejsze slownictwo, ale byłam taka zla...

asiula-Ja wiem, ze to taka glupota i nie warto sie denerwowac,ale ja juz taka jestem 😞 Tymbardziej, ze tesciowa nigdy nie napisze np. co u nas, jak Lenka, czy nie choruje, po prostu jak to babcia zawsze sie pyta, bo sie martwi, moja mama czesto tak dzwoni zapytac albo chociaz smsa napisze, a tesciowa oczywiscie nie moze, ale zeby dogryzc to wiedziala jak napisac. I dlatego tak sie wscieklam. 😠 😠
Ale najlepsze jest to, ze jak ostatnio bylismy w PL to tesciowa namawiala mojego Meza zeby dal z ich wioski Ksiedzu na postawienie figurki Matki Boskiej, bo ciagle na mszach placze, ze nie ma pieniedzy zeby to postawić, a że Dominik ma duzo pieniedzy to przeciez moze dać, tak powiedziała, a ten ksiadz to zwykly naciągacz, jak szwagier poszedl do niego zeby brac zaswiadczenie ze moze byc chrzestnym to dal mu 100 zl, a ten ksiad do niego, ze wie ze on pracuje w Danii i moglby mu pokazac te korony i wyludzil od niego jeszcze 100 koron. ;o i cala wioska przeciez mowi, ze wszystkich naciaga jak tylko może. Dlatego Dominik powiedzial, ze nie da mu, bo wie, ze tylko naciąga, ze dajemy na tace jak jestesmy w kosciele i to wystarcza, to wielkiego focha strzeliła, bo nie chcemy dac ksiedzu, a jak kupilismy cos dla dziecka zeby sprawic jej radosc to juz gada, ze odbilo nam z dobrobytu, no losie jak mozna takim byc??? co to za babcia?? Lepiej dac Ksiedzu naciagaczowi niz kupic cos dziecku ;o

Sorki, ze tak sie rozpisalam, a takich pierdolach, ale musialam sobie ulzyć.

asiula-Szkoda, ze musisz isc do pracy. Ja to nie wiem co bym zrobiła jakbym musiala isc niebawem do pracy i zostawic Lenke. 😞 Wspolczuje Ci i reszcie dziewczyn, ktore musza wracac do pracy, ale coz takie mamy teraz czasy. 😞
Oklask dla Ciebie asiula. 🙂

• Mamusia
Oj dziewczyny 😞 My po szczepieniu. Przez parę godzin było ok, ale po 14 mała zaczęła płakać i płakała aż do 1:30 prawie bez przerwy. Dałam jej czopka przeciwbólowego i troszkę przeszło. A teraz mierzyłam jak temperaturę i ma 37,7 😞 😞 😞 Muszę jeszcze troszkę odczekać i dam jej drugiego czopka. Tak mi jej dzisiaj jest żal. Obudziła się w takim dobrym nastroju. Gadała, śmiała się i nagle wszystko się zepsuło. Do tego mało je. Zjadła dzisiaj łącznie 220ml. mleka i słoiczek ziemniaczków z młodą marchewką. Nie wiecie jak długo może utrzymywać się gorączka, bo szukałam w necie i nigdzie nic nie piszą konkretnie. 😞 😞 😞

• Mamusia
Dziewczyny ja chcialam tylko powiedziec dobranoc,padam z nog,panie,znowu jeszcze prasowanie,pakowanie,mycie samochodu,zalatwianie ostatnich spraw i Julka...jestem wykonczona a jutro pewnie i tak jeszcze bedzie caly dzien biegania...wyjezdzamy ok.19 tak ze jeszcze bede miala troche czasu.A jeszcze sobie wymyslilam ze zrobie "dolme"To tak ja nasze golabki ale takie bardzo malenkie zawijane w liscie z winogron,to turecka potrawa,mniam ale duzo roboty.Chce to zawiesc do mojej przyjeciolki ktora odwiedzimy w Niemczech.Ide spac bo padam....
😘 😘 😘

Och moje bidulki kochane 😞 😘

Oli-zdrowiej raz, dwa!!!

Patrysiu-Rozumiem te Twoje zalatanie i szczerze to serdecznie wspolczuje.

Krocia-Mam nadzieje, ze z Juleczką już lepiej !!! Bidulka malutka 😞 Oklask dziś lec do Was...

Ruda Rybko-Kiedy wracasz???

Ja tez sie juz biore za robote, bo Lenka jeszcze spi, a ja mam prasowanie z wczoraj, bo nie dalam juz rady zeby poprasowac.

I chciałam tylko powiedzieć, ze dieta skuteczna, schudlam 2 kg w tydzien i dieta dalej trwa. 😉

Milego dzionka kochane!!! 😘

• Mamusia
czesc
dzieki dziewczyny ale zamiast lepiej to coraz gorzej , z tosia dzis znowu bylismy u lekarza dopisala jej jeszcze jeden syrop bo wszystko az jej rzezi w klatce piersiowej bidulka moja 😞 jeszcze sie wkurzylam bo micha byla zona ma to w dupie ze tu wszyscy chorzy i musial jechac po swoja corke i ja tu przywiez na weekend jak my wszyscy chorzy co za matka i jeszcze chciala od niego kase i powiedziala ze w takim razie ona oda mu dziecko na wychowanie jak matka moze powiedziec ze oda dziecko w glowie mi sie nie miesci dostaje alimenty kupujemy ciuchy wszystko cala wyprawke do szkoly lacznie ze strojem galowym i jeszcze malo szkoda gadac wkurzona jestem na maksa wie ze bralismy slub i napewno kase uzbieralismy i chce masakra nie kobieta 😞

Kurcze Oli szkoda Tosieńki 😞 a ta byla Twojego Micha, to jakaś chora chyba troche, jaka matka by tak powiedziala, ze odda dziecko? Szok normalnie. 🥴 Teraz oklask dla Ciebie Tosi, zdrowiejcie!!!

My już po spacerku i wlasnie szykuje obiadek dla Mezusia, a ja oczywiscie bede musiala obejsc sie smakiem i gotuje sobie dzis same warzywka. 😉 ale jakos daje rade... 🙂

A gdzie sie podziala reszta dziewczynek?

• Mamusia
Dziewczynki ja sie chcialam tylko szybciutko pozegnac,i tak mi juz wszyscy gledza nad uchem ze wchodze na brzuszka:P
Wracam ok.28 wiec nie bedzie mnie troche a nie wiem jak w Polsce z netem 😞
Ale obiecuje ze wszystko nadrobie!
Trzymajcie sie dziewczynki mje kochane,bede za wami tesknic!!!Buziaczki dla wszystkich Maluszkow i siostrzyczek i braciszkow i wogooooooole....papapa 😘 😘 😘

• Mamusia
Tusienko ja wracam juz jutro- wylot z wrocławia mamy o 10.20 wiec po południu bedziemy juz w domu ale wiecie jak to jest z wypakowywaniem sie :P

Patrysia udanego wypoczynku kochana 🙂

oli- trzymajcie sie z Tosieńką :*

my kupilismy juz 14 puszek mleka bebilon Pepti dla Bianki i bedziemy to wywozic z Polski bo tu taniej niz w Irlandii- mam nadzieje ze jej te suche placki zejdą ze skóry wreszcie i bedzie święty spokój.
Mala jest na antybiotykach 😞 Znowu wczoraj mielismy masakre w domu bo przez te temperatury nie chciała nic jesc i byla taka marudna- jeszcze u tesciów impreza wiec bidulka ryczała z hałasów 😞

pozdrawiam Was i do zobaczenia na brzuszku nastepnym razem juz jak bedziemy w irlandii, w domciu- nareszcieeeeeeeeeeee!! 🙂

• Mamusia
Krocia1985 napisał:
Oj dziewczyny 😞 My po szczepieniu. Przez parę godzin było ok, ale po 14 mała zaczęła płakać i płakała aż do 1:30 prawie bez przerwy. Dałam jej czopka przeciwbólowego i troszkę przeszło. A teraz mierzyłam jak temperaturę i ma 37,7 😞 😞 😞 Muszę jeszcze troszkę odczekać i dam jej drugiego czopka. Tak mi jej dzisiaj jest żal. Obudziła się w takim dobrym nastroju. Gadała, śmiała się i nagle wszystko się zepsuło. Do tego mało je. Zjadła dzisiaj łącznie 220ml. mleka i słoiczek ziemniaczków z młodą marchewką. Nie wiecie jak długo może utrzymywać się gorączka, bo szukałam w necie i nigdzie nic nie piszą konkretnie. 😞 😞 😞

krocia julka po tym drugim szczepieniu tak miala?
dostala szczepionke od lekarza czy sami kupowaliscie ta infarnix czy jakos tak, bo ja hani kupowalam i nic jej nie bylo

• Mamusia
beti22 napisał:
krocia julka po tym drugim szczepieniu tak miala?
dostala szczepionke od lekarza czy sami kupowaliscie ta infarnix czy jakos tak, bo ja hani kupowalam i nic jej nie bylo

Beti szczepionke dostałam od lekarza. Już jest w miarę dobrze, tylko że Julka straciła apetyt. 😞

Ruda Rybko super, że wracasz.

Oli piękne zdjęcia. Mam nadzieję, że szybko przejdzie Wam te okropne chorubsko. Oklask dla Was.

Patrysiu udanego wypoczynku 🙂

Beti i Tusienko jak ja Wam zazdroszczę, że schudłyście. Też muszę się wziąć za siebie.

Jutro idziemy z mężusiem na wesele. Jakoś nie mam ochoty. Być może dlatego, że Julka miała wczoraj okropny dzień, do tego mało je. Ale cóż, słowo się rzekło, więc trzeba iść.

• Mamusia
Wczoraj ostatnia, dzisiaj pierwsza :laugh:
Dzień dobry!!!

Chciałam się pochwalić, że Juleczka ma dzisiaj 4 miesiące. :laugh: Jejku, jak ten czas leci.

Z okazji 4miesięcznicy wszystkiego najlepszego dla Haneczki i Frania. Oklask dla nich ode mnie. :laugh:

Znikam bo przede mną długi dzień i noc :P

• Mamusia
wszystkiego naj dla juleczki i oklask dla was

te zdjecia to sa jeszcze w wersji roboczej , ale wrzucilam zebyscie zobaczyly jak juz bede miala tamte to wrzuce

patrysiu milego pobytu w polsce 🙂

troche juz mi lepiej ale i tak glowa mi peka z nosa cieknie ale chociaz nie lamie w kosciach hahahaha

milego dnia

ruda rybko cieszymy sie ze wracasz 🙂

100 LAT DLA NASZYCH DZISZEJSZYCH SOLENIZANTÓW!!! 🙂 🙂 🙂 😘

Ja juz wstalam dzis o 7 jak mezus wstawal do pracy i jakos nie moglam juz zasnac, wstalam i chcialam pomyc okna i podlogi, ale nie zdarzylam, bo o 8 Lenusia sie obudzila, ale to nic i tak pomyje te okna, bo Lenka sie bawi grzecznie. 🙂

Bylismy wczoraj u znajomych na grillu i role sie odwrocily Tatus zajmowal sie Lenusią, a Mamusia wypila sobie dwa drineczki i powiem Wam, ze troszke w glowce zaszumialo. w koncu tyle czasu zero alkoholu w ustach. 😉

Oli-zdjecia superanckie!!! Czekamy na wiecej!!! 🙂 i jak tam Wasze zdrowko? Lepiej troche?

Patrysiu-Milego pobytu w PL!! 🙂 🙂

Ruda Rybko-Super, ze juz do Nas wraczasz 🙂 Brakowalo Cię tu!!! 🙂 🙂

Krociu-Ja dopiero schudlam 2 kg, a jeszcze 6 przede mna do zgubienia zeby wrocic do wagi z przed ciazy, nawet 6 i pol., ale ostro sie wzielam za siebie, bo to byl juz czas najwyzszy, bo tylko narzekalam i narzekalam, ale nic z tym nie robilam, a teraz jak juz zaczelam to idzie jak po masle. :P Bawcie sie dobrze na weselichu!!! 🙂

A u Nas sie okazalo, ze chyba jednak pojedziemy wczesniej do PL, niz 27.09 tak jak planowalismy i na 1,5 tyg., a nie na 2 tyg., ale za to pozniej pojedziemy na swieto zmarlych. Tylko jeszcze nie wiemy kiedy dokladnie pojedziemy, bo Mezuś musi sie zapytac szefa.

Milego dzionka kochane!!! 🙂

Oklask dla Beti. 😉