Skocz do zawartości

majowki2009 !!?? gdzie jest watek | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć dziewczyny:-)
Normalnie przeżyłam jakoś ten dzisiejszy dzień UFFFF....:P
Wiem że nie za bardzo rozpoczęłam tą pracę a i dzisiaj niezbyt miło się czułam po powrocie, tym bardziej że przyszła ta koleżanka co była na zastępstwie za mnie i potem obie wyszły i coś sobie szeptały ... normalnie nie lubię takich sytuacji bo to strasznie nie koleżeńskie.

Ale wiecie co normalnie syf taki był w biurze że ja nie umiałabym tak pracować jak dookoła brudno, a do łazienki jak weszłam to mi się chciało wymiotować 🤪 SZOK normalnie że dziewczyny doprowadziły do takiego stanu.

Np. ja patrzę w sobotę pełny kosz i mówię do koleżanki trzeba go wynieść a ona że sama sobie nie poradzi bo ciężki i do tej pory robił to kolega z reklamy ... no dobra bez komentarza pomogłam, patrzę a tam nie ma worka w koszu pytam dlaczego, a ona że się nie wtrąca bo Paweł wynosi i jej to nie obchodzi, wyrzuciłyśmy te śmieci i mówię jej - no patrz jaki tam teraz SYF 🤪 przecież po to są worki na śmieci, a jak się wyrzuca jakieś płynne rzeczy czy odpadki po owocach, pudełka po jogurtach. AAAA szkoda gadać. Ale dzisiaj to błysk w biurze, tylko do łazienki nie dotarłam bo się muszę nastroić żeby posprzątać ten BURDEL po kimś .... 🤪

• Mamusia
Oli cześć i ode mnie spóźnione ale szczere STO LAT dla naszej kochanej Tosieńki 😘 😘

AA teraz o maluszku ... mówię Wam że jestem w szoku że tak dobrze było. W nocy mało spałam bo się przejmowałam, ale nakarmiłam go przed samym wyjściem do pracy, zostawiłam trochę ściągniętego mleczka, kaszkę, deserek, zupkę, soczek ... no i sobie poradzili, jak wróciłam spał smacznie, to ściągnęłam sobie pokarm bo już mi cycki rozsadzało, o 16 mały wstał, najadł się i dalej śpi ... Normalnie kamień z serca, mam nadzieję że tak dalej będzie, chociaż nie zjadł zupki bo pluł, ale kaszka i deserek OK. 😉 Myślę że będzie dobrze, tylko ta atmosfera w pracy mnie jeszcze przytłacza.

• Mamusia
asiulka nie obraz sie ja bym kurde tego kibla nie posprzatala , poszlabym do szefowej i powiedziala zeby im kazala to sprzatnac , bo ja po nikim kibla sprzatac nie bede , sorry ale nie bylo ciebie tyle czasu z jakiej racji masz ich smrody sprzatac 😠 😠 wspolczuje tobie takiego powrotu , i to swiadczy o tym jakie nie ktore kobiety to czyscioszki 😮

• Mamusia
Wiecie co czuję troszkę tak jakbym jej odebrała tą pracę, a przecież sytuacja moim zdaniem była jasna i zrozumiała, ona pracowała, ale zrezygnowała i przyszła tutaj wiedząc że jest tylko na zastępstwie ... 😠 Ach mam nadzieję że wszystko wróci do normy. A ja teraz ściągam mleczko na jutro dla Frania żeby miał ... Słodki bajbus i dzielny taki bez mamy tyle godzin 😘

• Mamusia
No i tak od słowa do słowa, siedzę i ściągam, na początku myślałam że tylko 40ml uda mi się, ale tak co chwilę sięgam po buteleczkę, jak udało mi się 40ml to dam radę i 50ml, jak udało się 50ml to już prawie 100ml. Ale jestem dumna normalnie jak paw. Mam nadzieję że będzie mi się tak produkować to mleczko, bo wczoraj to łzy w oczach i wyciskałam po kropelce, ale chyba stres dużo może tu zadziałać. 😠 jak się uspokoiłam, wyciszyłam to i mleczko się produkuje. Ale jak będzie bardzo stresowo to wczoraj rozmawiałam z mężem że jak będziemy w czwartek na szczepieniu to zapytam o mleczko modyfikowane, żeby kupić i w razie czego było w domku, żebym się nie martwiła.
Masz rację Oli dobrze że chociaż Franek OK 😉

• Mamusia
Czesc.oli wczesniej bylam, ale niestety maly babel jak zobaczyl , ze ja na kompa to od razu pisk taki nerwus , ze mam sie nim tylko zajmowac. Ja go wlozylam do krzesla , dalam zabawki i dopoki na niego patrzylam to sie bawil , ale jak tylko odeszlam i zajelam sie czyms innym to krzyk. eh pozniej lecialam po Klaudie do przedszkola , mowie Wam jaka piekna pogodaaaa normalnie jakby lato wrocilo. Poszlam w krotkim rekawku i goraco bylo. Slonko swieci i grzeje 🙂
Beti moja kolezanka ma wlasnie takie krzeselko miekie co sie doczepia do stolu , maly ma juz ponad roczek i nadal go sadzaja w tym do sniadanka , obiadku czy kolacji. Fajna rzecz tez , a mniej miejsca zajmuje.
Ide cos upichcic , bo mam gloda 🤢

• Mamusia
jusmarkl
ja mam to samo z Hania jak widzi ze siedze przed komputerem to piszczy i placze zebym do niej przyszla, a w oole dzisiaj to mnie juz tak wykonczyla, od rana jest taka marudna i spi jak mysz pod miotla zaledwie 15 minut, plecy mi juz dzisiaj wysiadaja bo chce byc tylko na rekch a noc wcale nie byla lepsza ach...

• Mamusia
Dziewczyny u mnie teraz godzina 18 i mam 22 stopnie , wczesniej bylo jeszcze cieplej. Zmila checia bym sie podzielila gdybym mogla 🙂Zdziwila mnie ta pogoda , bo wczoraj bylo wietrznie i zimno , a dzisiaj taka zmiana.
beti Twoja Hania chociaz sie drzemnie te 15 minut , a moj Kevin to dzisiaj wstal sobie o 8 , pozniej zdrzemnal sie od 12 do 13 i wiecej nic! Wogule mi nie spi od 13! To juz 5 godzin. I tylko marudzi , a jak go pojde poloze to zaczyna lazic po lozku i ma wielce ochote na zabawe eh te dzieci.