Skocz do zawartości

majowki2009 !!?? gdzie jest watek | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
wiesz Beti mnie jakoś nie przekonuje ten tekst że ta spacerówka jest lekka, nie wygląda na lekką, a ciekawe też jak się składa czy zajmuje dużo miejsca ... ten co Oli pokazywała jest super leki i zajmuje naprawdę malutko miejsca po złożeniu tylko byś musiała poszukać na allegro, mi osobiście te się podobają:
http://www.allegro.pl/item875803845_ultralekki_smarti_2010_swiateczna_promocja.html

Tak w niedzielę też pracuję, ale tylko 2 w miesiącu a potem mam w tygodniu odbiór :-) także mi to pasuje, bo w niedzielę posiedzi mąż z dzieciakami, a ja potem mogę sobie coś w zwykły dzień załatwić :-) Bo tak to praca - przedszkole - dom i koniec :-)
Piękna ta nasza Hania :-) aż Franek cały chodzi, wlazłby chętnie w monitor :P
dzisiaj udało mu się zrobić PAPA, jestem w szoku głębokim.... :-)
mój mężulek znowu się szykował na bara bara, a właśnie zadzwoniła jego siostra że będzie u nas nocować... no cóż, musimy przełożyć to na inny dzień,a poza tym muszę być na jutro wyspana i skoncentrowana :evil:

Tusieńko co za suróweczkę czosnkową robisz?/ Ja uwielbiam wszystko co czosnkowe , tylko nie mogę dużo tego bo w pracy czuć by było ode mnie niemiły zapaszek z buzi....:P

• Mamusia
asiula
ten co wazy 6 kg to ten co oli pokazywala, ten lzejszy mi sie nie podoba w ogole to musze je gdzies w sklepie na zywo zobaczyc bo chce wozek zeby byl stabilny poniewaz planujemy duzo podrozowac po gorach itd. a niewiem jaki on bedzie 🤨

bede trzymac kciuki - napewno jutro zdasz 🙂

• Mamusia
czesc krejzolki

beti podawalam te linki co asiula wkleila oby dwa 🙂

ale sama jeszcze na zaden sie nie zdecydowalam , ale ten coneco ktory wkleilas jezeli chcesz jezdzic w gory to bedzie bardziej praktyczny tamte maja male kolka to takie city sa 🙂

tusienko a ty piklas tego 3 bita z mojego przepisu ?? co tu kiedys dawalam 🙂

na salateczke prosimy przepis kocham czosnek 🙂

a my wczoraj bylismy na zakupach w auchanie i mielismy takiego farta ze to szok pamietacie pisalam kiedys ze chcielismy tosi kupic ten jezdzik - pchacz fisher price ale w koncu kupilismy jej ta wyspe teletubisiow na gwiazdke , a wczoraj patrze stoi ten pchacz i cena na nim 15 zl 🤪 myslalam ze ktos sie pomylil okazuje sie ze nie poprostu brakowalo jednej zabawki i go przecenili toska z nim szaleje 🙂

nie pamietam juz co mialam napisac bo w trakcie pisania toska sie obudzila i musialam isc ja ubrac 🙂

hej krejzolki moje. 😉

Ale my dzisiaj z Lenusią śpiochalysmy dlugo. Obudzilysmy sie o 8:30, ale i jedna i druga oczu otworzyc nie mogla, wiec dalej poszlysmy spac. Ja sie obudzilam o 9:30,a Lenusia przed 10. :laugh:

Dziewczynki ja nie robilam salateczki tylko zwykla suroweczke z kapusty pekinskiej, majonezu i czosnku. Taka prosta surowka, a Nam bardzo smakuje. 😉
A ciasto to robilam 3-BIT,ale chyba z innego przepisy niz dawala Oli, bo nie moglam juz go znalezc na brzuszku. ;/

Ok, lece bo musze sie ogarnac, zjesc sniadanko, a potem ide zaplacic rachunki i wyslac karteczki na Dzien Babci i Dziadka. 🙂

Milego dzionka. 😘

• Mamusia
wczoraj rano kolezanka mi pisala ze jest w szpitalu bo ma skurcze termin ma na 6 lutego, no i biedna przed chwila mi pisala smsa ze tak sie meczy, cala noc nie spala i walczy ze skurczami no i rozwarcie ma dopiero na 6 cm no i jest juz wykonczona biedaczka tak sie tam meczy mam nadzieje ze szybko urodzi 🤨

My juz po spacerku. 🙂 Karteczki wyslane i jeszcze dwie musialam szybko w sklepie wypisywac zeby wyslac za mojego szwagra, bo dopiero moj Maz mu w pracy powiedzial ze niedlugo dzien Babci, wiec poprosil zebym wypisala i wyslala za niego. :P

No wlasnie ja tez widzialam dostepną Jusmarkl na NK wiec moze to dobry pomysl by do niej napisac.

Martex-No to faktycznie niech Twoj Mezus szybko zmyka do pracy. 😉

Lece przygotowac obiadek. 🙂

• Mamusia
CZesc Kochaniutkie!
Ja tez kobitki kocham czosnek,tylko potem nikt mnie nie kocha....:P
Ja taka surowke robie z jogurtem naturalnym,tez pyszne!
Oli dzisiaj oklas dla Ciebie bo Ty tez zawsze pamietasz o mnie!!! 😘
Wiecie co Julka tak sie przyzwyczaila do tego nocnika ze zuzywam tylko 3 pampersy dziennie.Czesto ja sadzam i jak sobie siada to siusia a czasem cos wiecej.Wiec w ciagu dnia tylko z 2 pieluchy mi ida no i jedna w nocy.Teraz juz mniej pije w nocy takze rano pielucha nie jest nawet taka tragiczna jak kiedys.
Ja tez karteczki musze wyslac tylko jakas ekspersowa przesylka zeby mi doszly :P
Oki zmykam bo dzis lukasz ma wolne ale i tak sie klocimy od rana!!! 😠

Wlasnie kochane, mialam Wam napisac i zapomnialam...
Wczoraj robilam znowu goferki, ale z innego przepisu i wyszly takie pyszne mmm.. 😉 Wiec pomyslalam, ze sie podziele z Wami przepisem. 😉

2 szkl. Mąki
2 szkl. mleka
1 lyzeczka prosz. do piecz.
1/3 szkl. oleju
2 jajka
szczypta soli

Skladniki wymieszac oprocz bialek. Białka ubijamy osobno i pozniej dodajemy do reszty skladnikow. Masa chwilke musi odstac.
Mowie Wam dziewczynki niebo w buzi. 😉