Skocz do zawartości

majowki2009 !!?? gdzie jest watek | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a ja juz po wizycie tesciowej bylo spoko 🙂
a wy nadrukowalyscie 3 strony hihihi 🤪

ja tez tylko na tym forum sie udzielam 🙂, moja tosia tez ma ten zestaw na raczki i nozki 🙂

napisze wam smsa jakiego mi kolezanka przyslala 🙂

SPRZEDAM FACETA
data pierwszej rejestracji sierpien 1957r. egzemplarz okazowy , duze gabaryty, tyl lekko zgarbiony , poduszka powietrzna z przodu ,ropniak,mozliwosc jazdy na gazie , wrazliwy na pedaly , drazek ergonomiczny polozony centralnie- prawie niewidoczny , najlepiej posuwa na obwodnicach , na trasie bierze wszystko jak leci . Uwaga!! Porzadnie stukniety , duzo pali ,problemy z wytryskiem , niemilosiernie smrodzi z tylniej rury . zapas gum gratis !!

usmialam sie z tego :laugh: :laugh: :P

szkoda ze nie ma patrysi i marleny jakbym miala wszystkie zdjecia to moze bym wieczorem to zmontowala 🙂

• Mamusia
Wlasnie mi kurier przyniosl spiwor do wozka spacerowego 😁
Juz go zalozylam i sie ciesze hihi , bedzie Kevinkowi cieplutko.
oli swietny ten tekst , gdzies kiedys czytalam taki o kobiecie. [img size=200]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/AVION_1_copia.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
o ja pierdziele oli ale sie uśmiałam az klawiature zaplułam:laugh::laugh: :laugh: :laugh: Normalnie musze to powysylac innym dziewczynom!!! 🤪

A moja Bianeczka zjadła dzis jakąs irlandzką zupke z kurakiem- pół słoiczka i dopiła soczkiem, teraz lezy na brzuchu i nie ma zamiaru położyc sie normalnie na plecach. Pewnie zaraz haftnie na koc 🤢

Jusmarkl, no, fajowy ten spiworek 🙂 JA zakładam juz taki na nogi Biance jak wychodzimy bo wieje tutaj u nas a poza tym to dzis było 14 stopni i słońce wiec w sam raz na spacery!!!

beti no załóż w końcu ten album- tak bym chciała zobaczyc Cie jako panne młodą 🙂 🙂 🙂 Pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz 🙃

Jezu, jakie te dzieciaki śliczne- szok 🤪

oli- ja wrzuciłam zdjęcie wczoraj to mozesz je wykorzystac chyba ze nie chce Ci sie szukac tego postu to napisz- jeszcze raz wrzuce 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Jeeeeeeeezu 2 godziny usypialam Julke tego mojego malego Omena!
Cwaniara sie powoli z niej taka robi ze szok! 🤪
Ja pindole 15 stron od wczoraj musialam nadrobic WOW.
Oto jestem Ruda Rybko,a bylam u Elki na kawce :P wkoncu nie mam daleko.Elka rowna babka!
Co tu duzo mowic wszystkie dzieciaczki sliczne i jak nam szybciutko rosna!!!
Ja Julke smaruje w masci Epaderm (jest swietna mozna ja dodawac do kapieli i dziala jak Oilatum ze myje i natluszcza a mozna tylko smarowac cialko.
Ja dzisiaj zamowilam krzeselko Graco,bylo ladne i nawet nie takie drogie tak jak te niektore a nic mu nie brakowalo.
A co do tematu godzenia to ja tez nie lubie takiej formy.ja mam paskudny charakter jak puszcze nieraz focha to i ze 3 dni mnie trzyma!Lukasz sie ze mnie pozniej smieje ze ja mam jakas swoja misje i sie nie moge poddac.
Dobra dziewczynki ja zmykam bo jeszcze musze kolacje zrobic mojemu Ksieciowi.
Acha.Ja sie w zadnym innym forum nie udzielam i nawet nie szukam,wy mi wystarczycie!!!!!!!!!!!!