Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej dzis odebrałam wiadomosc od Ani 13..,przesyłam tresc:hej kochana..ania131206 z tejh str 🙂ja sie zalogowac nie moge 😞o 19.40 przyszla na swiat julka anuni..mala miala2649g i 10 pkt przekaz laskom,bo nie wiem czy miala reszte na gg...a ja nadal meka skurcze bola ale nieregulsrne 😞 Gratulacje

• Mamusia
milcia26 napisał:
hej dzis odebrałam wiadomosc od Ani 13..,przesyłam tresc:hej kochana..ania131206 z tejh str 🙂ja sie zalogowac nie moge 😞o 19.40 przyszla na swiat julka anuni..mala miala2649g i 10 pkt przekaz laskom,bo nie wiem czy miala reszte na gg...a ja nadal meka skurcze bola ale nieregulsrne 😞 Gratulacje

właśnie sprawdziłam w profilu Naszej Ani, na kiedy była data porodu i okazało się że właśnie 3 lipca czyli terminowo. To jest terminowa kobita, a tylko 5 procent porodów odbywa się w terminie 🙂

• Mamusia
🙂ja to wczoraj poszłam na spacerek.taki malutki,ale chyba przeliczyłam siły bo ledwo doszłam spowrotem....poty mnie oblewały i nie takie z goraca tylko z przemeczenia.i nie mogłam tchu zlapac,jednak ze spacerami nawet takimi 20 minutowymi musze jeszcze poczekac 😞nie próbujecie tego 🙂

• Mamusia
Dziecwzyny Ja dzis nie daje rady, trak sie czuje strasznie, glowa, uszy Mnie bola. Do tego rosnie Mi kurde zab i Mnie dziaslo boli strasznie, a od tego cala buzia. Lydka Mnie boli, bo mialam skurcza wczoraj i do tej pory chodze ledwo co. No i ten okropny upal. Zyc sie nie da 😞