Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Agulaja rodziłam 23 czerwca i pielęgniarka wybrała koszulke, kaftanik i śpichy z bawełnianą czapeczką do tego lekki kocyk , pogoda była słoneczna tylko wiatr wiał. Widzę kobitki że choroby was dopadły, ja na szczeście cisza i mała też. Antosia ostro zabiera sie za raczkowanie, też buja się na klęczkach:laugh: . W sobotę przebijanie uszu i mam pierta, ale mamy maść znieczulającą więc może nie będzie tak źle, no i jutro fryzjer nareszcie:laugh: Aaaa i mamy już 5 ząbka wyszła 2 z góry :P

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej laseczki.mnie uz na szczescie przeszło dzis całkiem dobrze sie czuje...tylko jakas osłabiona jestem mimo wypicia 3 kaw.....bylismy dzis z Kamilkiem na spacerze....szukac oznak wiosny... 🙂widzielismy krokusy i jakies tam inne kwiotki....ale najbardziej Kamilowi podobało sie latanie za gołebiami i chodzenie po murku...bylismy tez u babci.maz w miedzy czasie umył okna...oh jak ja mam z nim dobrze...oby mu sie nigdy nie zmieniło haha 🙂.....sie umiałam ustawic..żarcik.Ania mnie tez dopada taka deprecha ....ale staram sie nie dołowac długo...wiem ze czasem ma sie dosc monotonii....czasem czesciej niz czasem....wiem cos o tym bo jestem juz w domu z dziecmi od 3 lat!!! 😞.co do fryzjerka to ja byłam ostatnio ale cholera inna laska mi robilła niz zwykle i kurcze za żadko na odrostach połzyła pasemek....i spieprzyła 😞....wtedy tego nie zauwazyłam bo fajnie zaczesała i nie było widoczne....dzis byłam przypadkiem u niej i zwróciłam delikatnie uwage...powiedziała ze moze dodac pare pasemek ale 500zł trzseba dac....nooo one to chyba widza co robią!.....a tak po za tym to Wojtus tez ma juz 4 zebale....wszystkie jedyneczki 🙂!!!!no i zaczął raczkowac ale do tyłu 😁

• Mamusia
oo kasiulek to tanio te pasemka....ja płace 130zł.....a własnie sie zdziwiłam ze za reklamacje biora kaske.... 😠 chyba juz tam nie pójde...choc chodze tam od 2 lat....tyle ze do innej dziewczyny poszłam bo ta moja co mi robiła to zaszła w ciąże 😞 Wojtus ma taki katar ze masakra....ale nie siedzi mu w nosku tylko cały czas zasmarkany....śpik mały 🙂 zaraz zapodam foteczki z wczorajszego spacerku 🙂wkoncu Mały troszku wyszedł z wózia 🙂

• Mamusia
o to dużo...moja fryzjerka bierze do 70zl za balejaz,ja nie płace ,bo robie jej 🙂milcia mój tez zasmarkany.i dalej kaszel.ale jakos dajemy rade.wczoraj bylismy w kosviele i była droga krzyzowa,ale Julek zafascynowany.pięknie wyszło.katacheta niosl krzyz i go linczowali...ale dlugo nie bylismy bo on sie chyba boi ciemnosci i plakal.

• Mamusia
ale za cały komplet biora tyle...wiesz mycie,masaż,scięcie balejaż i modelowanie? oho to zeby ci tylko Julek nie miał zajawki na kleryka 😁....żarcik...moje dzieciorki spią....miałą gosci.... i tak sie wymęczyli przy nich ze od razu padli 🙂...zaraz wrzuce foteczki 🙂

• Mamusia
hej znowu bierzemy udział w konkursie....pewnie mamy marne szanse widac to po ilosci głosów jakie maja niektórzy ale co tam ...podaje wam linki.i prosze o głosik....fajne to forum...no i nie ma oklasków....w koncu.beznadzieja to było 😁 http://ebobas.pl/konkursy/zobacz_zdjecie/11108 http://ebobas.pl/konkursy/zobacz_zdjecie/10976 http://ebobas.pl/konkursy/zobacz_zdjecie/10975

• Mamusia
Milcia głosik oddany, śliczne fotki!!! U mnie nudy, za 2 dni do pracy. Mała już nie chce spać w dzień, no i uszka już przebite. Ma kolczyki i w ogóle nie płakała przy przebijaniu, ta maść jej tak znieczuliła uszko 🙂 Ślicznie wygląda 🙂

• Mamusia
hej dziewczyny 🙂dzieki za głosiki....kurcze ja tez juz mam dosc tego przeziebienia....myślałam ze Wojtusiowi przechodzi ten katar....a tu dzis od nowa i doszła jeszcze chrypka....pewnie gardełko zaczerwienione 😞......Guska to super ze Tosia nie plakała...musisz dac jakas foteczke z tymi kolczykami 🙂koniecznie.ciesz sie kochana ze idziesz do pracy.....wiem ze teraz to sie nie chce ale sma zobaczysz ....najgorszy pierwszy dzien 🙂.sama bym chciała 😞miłego dnia dziewczyny 🙂

• Mamusia
hej kochane 🙂u nas tez przeziebienia ciag dalszy...katar ma niesAmowity.ja tez zatoki 😞
Guska ja tez bym chetnie szla do pracy...ale nie mam z kim go zostawic..a zarobic 1300 i 900 dac niani to jak siedziec i miec wychowawczy....zreszta obcej bym sie bała..
mamy już dolna dwojeczke.i sprzatnia ciag dalszy:masakra wczorajk do 12 w nocy i dzis id rana.a burdel wiekszy niz był 🙃