Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
U MNIE TAK SAMO..ODKAD WSTAJE JUZ NAWET Z SZAFY WYCIAGA MI POSCIELI BAŁAGANI:p:p AZ bOJE SIĘ CO BEDZIE JAK ZACZNIE TUPTAC..WSZYSCY MOWIA,ZE MA ZADADKI NA ŁOBUZA..:p mamy juz 6 zęba.2gorna wyszła,,.,Sola ja mysle ,ze lada dzien...smaruj dziąsełka by ulzylo..a jak jest bardzo marudna to daj syropek przeciwbolowy,ba jednak to boli:P pamietam jak mi 8 wychodzila:P ja dawalam 2,5ml nurofenu,calkiem inne dziecko.miłego dnia 🙂

• Mamusia
gosiawilsonka napisał(a):
Normalnie odkąd moja odkryła wstawanie jest jej wszędzie pełno. Wszystko z szuflad wyciąga, wszystko bierze do buzi. maskara. Upilnować jej nie można

Wilsonka ja mam tak samo! wszystko z szuflad powywalane a odkurzacza to mi nie potrzeba bo z marcysia to istny odkurzacz! 🙂

• Mamusia
hej 🙂 u nas tez troszku sniegu padało rano....byłam chwile na spacerku ale zimno...zimny wiatr wieje. sola a u nas Wojtek miał jakies 2 tyg.spuchniete i dopiero wyszedł ząbek. mój Wojtus grzeczny.....jest takim tłuscioszkiem ze raczkowac dalej nie umie... 😞 no mam nadzieje ze wkoncu zacznuie i zgubi te swoje fałdki.... 🙂

• Mamusia
Witajcie mamusie......U nas od rana słoneczko pięknie świeci i jest ciepełko....
Moja Julcia też jeszcze nie raczkuje i chyba nie ma zamiaru woli chodzić w chodziku , bo wszędzie zajrzy i wszystko dotyka ....a najbardziej lubi za mną chodzić i łapać mnie za spodnie...;-)

url=http://glitery.pl/][/url]

• Mamusia
Moja Gosia wczoraj skoczył a 9 miesięcy. Moja pełza, tzn czołga się, czasem, ale bardzo żadko podraczkuje-ogólnie jakos czołganie jej spasowało. Zazwyczaj podciaga się do szuflad, do łóżka i staje, przytrzymując się kawałek udaje jej się przejść. Nie mamy chodzika, z uwagi na zalecenia lekarza. W 6 miesiącu urosły jej naraz 2 zębole na dole i na tym poprzestała. Uwielbia zabawe w ganianego, i czytanie książek. Wtedy robi fajne miny. No i zauważyłam, że nie lubi bawić się sama. Kiedyś gdy stała przy szufladach i wyciągała swoje ciuszki, ja siadłam obok niej, otworzyłam książkę ze zwierzątkami i zaczęłam głośno czytać . Mała zaraz porzuciła szuflady i przypełzła do mnie by wspólnie czytać. No i mówi tylko mama, tata, baba i robi papa.

• Mamusia
hej mamusie!
mam dzisiaj strasznego doła! byłam w mieście bo chciałam sobie coś kupić na komunię bo mam u brata w następną niedzielę i nic sobie nie kupiłam bo albo za drogie albo nie ma rozmiaru albo mi się nie podobało 😠
Mój Marcelek dzisiaj spadł z łóżka ale nic groźnego mu się nie stało tylko trochę sobie popłakał i poszedł spać na 3 godz.

• Mamusia
hej mamuski 🙂 u nas tez ciepełko a plku wiec korzystamy 🙂....tzn ja z córcia chodzimy w gosci a mąż ma ostatnio wiecej wolnego to z chlopcami chodza na długie spacerki 🙂....w weekend chorowałam...tzn w sobote 🙂...bo zmieszłam piwo z drinkiem no i głowa kwadratowa 🙂w niezielke cały dzien byłysmy z córcia u mojej kolezanki....udzielałam korepetycji z matematyki....jej córci....mam nadzieje ze cos załaapała 🙂.....w sumie to niedziela udana 🙂..wczoraj bylismy ostatnich gosci zaprosic na komunie.....później na zakupach...no i tu Kasiulek u mnie jest podobnie 😞 nic nie kupiłam sobie do ubrania na ta komunie a mam czas do piątku 😞!!!!tzn fajne spodnie sobie upatrzyłam...ale kuźwa tunika ktora mi sie na maxa spodobała była zaciasna 😞 ale co sie dziwic jak taka beczka ze mnie hahah 🙂....były tylko 2 ostatnie 😞....butki ez by mi pasowało kupic.....a tu kaski coraz mniej...i u mnie tez dół sie zaczyna 😞...eh...mogło by byc juz po komuniach....zycze wam dziewczyny miłego dnia....buziaki

• Mamusia
Cześć Mamuśki 🙂
Ja mam nadzieję że niedługo zacznę więcej przesiadywać na brzuszku ... jak na raize to nieszczęścia nam się ciągną że hohoho ;( Moja mama miała operację na kamienie- okazało się że jeden został i musi jechać do warszawy do szpitala go usunąć... wujek w szpitalu miał udar całą lewą stronę ma sparaliżowaną rehabilitacja minimum miesiąc no i ta nasza fasolka... chociaż dobrze że już nie krwawię , ale mam takie zaparcia że nie mogę sobie dać rady ☺️.
Mam nadzieję mamusie że jak wszystko się ustabilizuję i wrócimy do siebie do domku to będe do was częściej zaglądać. Trzymajcie się cieplutko i ucałujcie swoje dzieciątka od cioci Agnieszka 🙃