Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej laleczki...Julian zdrowy..gorączka od zębów,ale postanowiła mu jeszcze zrobic badanie moczu na wykluczenie infekcji dróg moczowych....a temp.cięzko było mi zbic bo czopki mialam 50mg,a on juz duzy wiec radzila zmienic na 125mg.
już duzo lepiej 🙂a wazy 9160.
i z nowosci Dostałam okres!!!po raz pierwszy od 17 miesiecy masakra jaka jestem pokrwawiona:P:P:P

• Mamusia
oooo to gratuluje okresiku:P haha....pewnie nie bardzo sie za nim steskniłas?:Pfajnie ze julkowi przeszło....ciekawe ile mój babel wazy.....ostatnio wazony był przeciez na początku grudnia.marta dzieki za zaproszenie 🙂 wpisik prawie ten sam co tu....o cukierasie wiec trudno sie nie połapac 🙂....tym bardziej ze troszku tylko go zmieniłam...a tak skopiowałam...juz nie bardzo am czas zeby tam pisac....vczasem cos napisze ...i fotke wkleje....a szkoda bo to fajna pamiątka dla maluchów 😉a ja dzis od rana w garach ządziłąm....wzieło mie na robienie gołąbków....a czas zleciał!!!mąż wczesnie dzis skonczył prace to miał dieciaki na oku...gołąbki pyyyszne wyszły 🙂

• Mamusia
hej mamusie!
widać Milcia dobra kucharka z Ciebie!
my zostajemy jeszcze jeden tydzień w szpitalu! 😞 ale to z tego względu że główkę trzeba naprostować! bo ruchowo to jest bardzo dobrze, mówią że marcyś jest bardzo bystrym chłopcem i pojętny, wszystko dobrze pojmuje i wykonuje wszystkie ćwiczenia prawidłowo!

• Mamusia
hej 🙂...kasiulek jakos wytrzymacie....pewnie sie dłuży ale sama widzisz ze sa efekty...brawo dla Marcysia 🙂dzielny chłopczyk!...trzymaj sie kochana...juz blizej niz dalej 🙂.kurcze co tu takie pustki znowu...dziewczyny!ciekawe co u Guski?....ja dzis wstałam z bólem piersi....moze mnie zawiało?hm....moze przejdzie...a tak poza tym to Wojtus obudził sie o 5rano jak tata wstawał do pracy:P i zaczał sobie gruchac 🙂....i gadac jak to on potrafi ....był taki głosny haha ...ale zjadł flache i poszedł spac dalej....za to później obudził sie z taaaaką kupką!!! 🙂

Hej Mamki... 🙂
nie zaglądam bo się uczę, za dwa miesiace matura...EH

Natalka ma dwa ząbalki 🙂 przebiły jej się na raz we wtorek, to teraz pójdą hurtowo 🙂

ostatnio mąz mnie zalał ... a byłam przed okresem i na następny dzień do lekarza 😁 po tabletki hahaha:P

no Kasiulek koszmar jakiś oglądłam filmik !!!

• Mamusia
Ania131206 napisał:
ale jaja..słyszalam o tym juz wczoraj...,ale Wy nigdy nie widzieliscie tego goscia???ta jego matka go krzywdziła swiadomie czy o co tam chodzi??no na samym mleku to nawet mój Julek już nie da rady:P a tak powaznie to masakra..szkoda chłopaka

hej Aniu ja go nigdy nie widziałam! moja mama mówiła że jak on był młodszy to sąsiadka z nim na podwórek wychodziła ale później jak urósł to już nie!
matka kochała go i opiekowała się nim jak mogła ale szkoda że nie chciała pomocy od mopsu. całe życie mu poświęciła, to był jej mały Tomuś.

Ania131206 napisał:
hej Magdey...najbardziej to Ci tej matmy wspólczuje...

no i to jest najgorzsze..

Boże okropne to..ta matka pewnie tez jakaś chora musiała być skoro tak wiecznie sądziła że to jej MAŁY chłopczyk.. 😠 dramat.

My od 8 na nogach 🙂 Nati siedzi w wózku spacerówce spodobało jej sie bardzo 🙂 i mówie że lepiej jak siedzi w wózku niż cały czas na rękach :P

miłego dnia 🙂 dziś u nas brzydko-pada, więc na spacewr nie wyjdziemy 😞 zaglądne może jeszcze dziś 🙂

• Mamusia
hej 🙂nooo masakra kasiulek ....biedny ten syn...ale jaja....szkoda ze pomocy nie chciałą.Magdey to fajowo ze juz matura 🙂....a ja nie podeszłam jak konczyłam szkołe a teraz załuje....ale nigdy nie jest za późno...tylko jak tu sie uczuc przy 3 dzieci.a i szkoda ze matma jest juz obowiązkowa....bo ja miałam szanse wziąśc ją za dodatkowy przedmiot....uwielbiam matematyke 😁....u nas tez pada 😞....wiec siedzenie w domku nam zostaje 😞...mąz mi niespodzianke zrobił i za tydzien idziemy na kabaret.Łowcy.B 🙂juz sie nie moge doczekac 🙂.a tak poza tym to nic nowego u nas....buzka

• Mamusia
no to jakas chora miłośc musiała być 😞
a co tu takie pustki>>???
Milcia świeta racja na naukę nigdy nie jest za pozno!!a kiedy Ty konczyłas szkołe? bo chyba jest jakis czas z ta matura zeby sie nie przedawniło Ci...jak jak pisałam na szczescie nie było matmy,bo bym oblała bank:P tez bym chciala isc do szkoły gdzies..moze we wrzesniu..myśle nad tym intensywnie 😁 😁
Jula dalej maruda..no i Mała goraczke mial...strzasne sa te gorne zeby..eh dzis wyjelismy mu spacerówke ale mial radosc 😁
a w ogole to ma syndrom jedynaka ,cos mu sie zabierze albo mu wypadnie z raczki od razu ten jego wymuszony placz...trochę mam ubaw ,ale co sie nalatam to masakra...
Ciekawe jak Guska z tego co pamietam miala miec operacje w czwartek ...pewnie juz po...

• Mamusia
hej 🙂oj pustki pustki... 😞ja szkole konczyłam dwa lata temu....wie chyba jeszcze moge mature zdac....ale mysle tez nad szkołą policealną dla dorosłych....2 letnią-bez matury...moze informatyke albo rachunkowosc....albo technolog żywienia.jeszcze nie wiem.ale coraz czesciej i intensywniej o tym mysle.sie zobaczy 🙂.no ciekawe co u Guski.....he Magdy dobrze ze są te tabletki do 48godzin:Phaha....ja dzis jakos słabo sie czuje...zaraz moze na spacerek...pójdziemy to moze mi sie polepszy 🙂miłej niedzieli wam zycze 🙂.buźka

• Mamusia
cześć mamki. Ja już po operacji, jest bardzo źle.Mam kąplikacje po znieczuleniu, straszliwy ból głowy i chwyciło mi kark. Jeśli nie przejdzie wracam na oddział będą robić zabieg zakładanie łaty z krwi do kręgosłupa. To jakiś koszmar, jestem wrakiem człowieka a miała być tylko przepuklina.

• Mamusia
Hej mamki. Guska to c omówisz to jakiś koszmar musi byc. Wyobrażam sobie jak cię musi boleć 😞. No ja rzadko was odiwedzam, moja niunia jest w łaty, końcówka trzydniówki - mam taką nadzieje ze końcówka 🙂. Poza tym najlepiej albo na rączkach albo trzymać się za rączki i chodzić, a raczkować nie chce. Co do ząbków nadal brak wiec czekamy. Pozdrawiamy was serdecznie, a jeszcze mocniej wszytskie chorowitki

Hej mamy 🙂
Guśka żeby było ok trzymam kciuki 🙂 musiś dać rade!!

ja sie zapisałam na aerobic :P i zabieram sie za nauke :/ no.do usłyszenia :p

• Mamusia
hej 🙂oj guska kurcze to nie zaciekawie....trzymaj sie jakos....jak nie urok to sraka 😠 a miało byc bez komplikacji 😞oby ju nic innego nie wyszło w to ci szybko przeszło!!!!!!!!!!magdey no no aerobic 🙂 ja to nie mam z kim isc...bo kolezanki to tylko gadają ze by poszły..... 😠 chyba siostre zaciagne....albo sama pójde.mój Wojtus własnie sie bawi reklamówka u mnie na kolankach...haha ale ma ubaw 😁córe wywiało gdzie z babcia....wiecie znowu sprzedałam ciuszki po Wojtusiu...noi wózek tez wielofunkcyjny jeszcze po Kamilku 🙂w sumie nie duzo kaski....ale zawsze to cos....a komus sie sprzyda 🙂

• Mamusia
hej...Guska nieciekawie to wszytsko brzmi..3mam mocno kciuki...mi to się na aerobik nie chce..kolezanki mnie na silownie ciagnią,ale ja tez jestem z tych co tylko gadaja:P heh,ale w sumie mi nie potrzebne..ważę mniej niz przed ciąża jestem chuda jak patyk 😞chyba chcialabym przytyc ze 3kg..bo waze 50kg.

• Mamusia
hej 🙂 Ania jak by sie dało to ja bym ci z checią oddała nawet 6 kilosów 🙂a tak jedna narzeka ze za gruba druga ze za chuda... 😞eh.....mój Wojtula znowu ma katarek...no i od 3 dni budzi sie raz w nocy...dzis np. o 3.30...zeby cosik zjesc przy okazji...myslam ze go oszukam herbata ale on nie jest taki głupi....cwaniaczek wypił herbatkę i flache tez chciał....no ale i tak go rzbudziłam bo trza było nosek wyczyscic i zakropic...przez dzien tak jak by nie mał kataru...tylko wieczorkiem sie nasila i w nocy przeszkadza... 😞a zebale mu ida bo krzyczyyyyy!i widac ze ma popuchniete dolne dwujeczki....on tez jest jakis dziwny pod wzgledem ząbków...Kamilkowi tez pierwsze wyszły jedynki i dwójki dolne...potem dopiero górne 🙂.dzis sprzatanko rozpoczeta....pranie i takie tam....Kamilka nie ma .bo poszedł z tata sie rozliczyc....a mama zostaął z Wojtula ...miłego dzionka dziewczyny....pokazujcie sie czesciej...jak nie macie co pisac...to chocby tak jak ja...głupoty 🙂zawsze jest co poczytac:0.buzka