Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No Milcia dżaga jak się patrzy 🙂 Superancko wyszłaś!!! Wojtuś to bystrzacha pewnie po mamie, hi,hi...Oczywiście tacie też nie ujmując 🙂 U mnie była koleżanka poklechałyśmy, przywiozła całą siate ciuchów bo handluje ciuszkami z zagranicy po fajowych cenach, więc może coś wybiorę, choć teraz na wychowawczym to nie zaszaleje. Wczoraj zarezerwowaliśmy wczasy nad morzem w Jastrzębiej Górze więc trza pasa zacisnąć, hi,hi...

• Mamusia
ja też bym mogła mieszkac tam heh..ale bardziej chodzi mi chyba o mamę...nie o to,ze załoba czy cos,bo wiadomo w sercu się nosi,ale jeszcze nie odchorowałam i nastroju mi brakło z tego powodu...
aha zapomniałam Wam napisac,hajtamy się za rok..jeszcze dokładnie sale bedziemy zamawiac po koniec lutego,wstepny termin na 30 kwietnia...o ile się nie rozmysle jak to ja:P
mój Jula sie już przestawił i chodzi spac ok.21 🙂jutro jade na basen sie rozerwac ,a w piątek mam babski wieczór.trochę sie rzoerwę..dobranoc mamuski!! 🙂

• Mamusia
a ja ostatnio pisałam ze moja nic nie choruje to wykrakałam miała trzydniówke, ale goroczka 38 i pół najwięcej wiec nie było żle poszłam do lekarza w piatek i kazała mi zrobic badanie moczu ale kurcze złapać takiej małej mocz to graniczy z cudem 🙂 no ale udało sie jest ok wszystko
poza tym wczoraj zauważyłam ze jej dwa zęby na dole wyszły
do tej pory miała jeden a teraz jest trzy, troche dziwnie bo z rególy wychodzą dwa na dole dwa na górze a potem po nastepnych ale u nas jest trzy na dole a na górze pusto 🙂

• Mamusia
Ha,ha...niezły pomysł z tym urlopem my jedziemy od 16-25lipca Jastrzępia Góra z wyżywieniem ( śniadania i obiadokolacje) wychodzi nas dla 2 dorosłych , dziecka 10 lat i mała (ale jej nie liczą 1800 zł. Zapraszam 🙂 Ania a u Ciebie ile takie wczasy???:laugh: Co do wesel to właśnie się dziś dowiedziałam że my nie idziemy we wrześniu do znajomych bo zerwali 😞 No szok!!!Wszystko załatwione a tu lipa 🤔 A właśnie Madziatre jak to jest z tym urlopem tatusiowym? Wiesz coś więcej czy się naszym tatusiom należy bo słyszałam że tak, ale jakie zasady to nie wiem? Co do chwytania moczu na badania to są w aptekach takie woreczki specjalne naklejane na wargusie i nie ma z tym kłopotu, potem się zakleja i gotowe. Polecam bo sama stosowałam 🙂 Nasza mała dziś kąpana pierwszy raz po chorobie , teraz śpi jak suseł:laugh:

• Mamusia
A mamuśki u mnie w pracy afera i ciepło się zrobiło
http://www.oswiecimskie24.pl/4378,OŚWIĘCIM.-Pijana-funkcjonariuszka-straży-miejskiej-na-służbie.html

Mieliśmy jedną taką babkę która syfu teraz narobiła i mamy przechlapane. Ciekawe czy będę miała do czego wracać po wychowawczym. Mój Komendant za jeden dzień posiwiał na brodzie, ładne jaja nam zrobiła Moniczka 😠

• Mamusia
hej dziewczyny 🙂dzieki za komplementy:Phaha.mówisz Ania do Cichopek?z której strony 😁 🙃 no Guska nie wiedziałam ze w strazy miejsckiej pracujesz 🙂...niezła Monisia:P...a u mnie ic sie nie dziej....za wyjątkiem tego ze dostałąm wczoraj spóźniony prezent od meża na Walentynki:Pzegareczek....a ja mu nic nie dałąm 😞...nawet wieczorkiem odwróciłam sie i poszłam spac 🙂aha Wojtus juz coraz lepiej stoi...udało mi sie nawet zrobic kilka fotek jak stoi obok łóżka....i nadal ma tylko 2 zeby....

• Mamusia
Widzę że dalej kryzys na naszym forum 😞 A my dzisiaj kupiliśmy wózeczek dla naszej małej jak pojedziemy nad morze, czy będziemy wozić do bawienia to jak znalazł, nie będziemy taszczyć naszego wielkiego 🙂
http://www.allegro.pl/item916667965_baby_boo_mega_zimowa_promocja_tylko_50szt.html

Jutro jadę ustalić datę operacji, strasznie się boję 😞 Wiem że głupia jestem , ale boję się że się nie obudzę po wszystkim i zostawię moich bliskich. MĄŻ MÓWI ŻE WARIATKA JESTEM ALE NAPRAWDĘ SIĘ PANICZNIE BOJĘ 😞

• Mamusia
Guśka trzymaj się dzielnie i nie bój się na pewno wszystko bedzie dobrze, trzymam kciuki mocno

a z tym urlopem to tak jak mówi ziolka 7dni ma każdy tatuś dopuki dziecko nie skończy roku

a my w ym roku chyba jednak sie nie wybierzemy na morze.. połączymy przyjemne z pożytecznym i spędzimy kilka tygodni na działce urządzając domek, tzn trzeba poukładać podłogi, łazienki, pomalować, ocieplić dach i takie tam, mi pewnie przypadnie malowanie płota 😠 ale i tak sie ciesze, urządzanie własnego domu to sama przyjemność, nawet za cene urlopu nad morzem 🙂

• Mamusia
cholera jasna wam to dupe trza zbic!!nic sie nie dzieje na lipcóweczkach 😠 prosze mi tu pisac!!!Guska śliczny wózio 🙂a jaki kolorek?nic sie nie bój ....wszystko bedzie dobrze ,zobaczysz!1najgorzej tak sobie dobierac do głowy....ale rozumiem cie bo ja tez taka panikara jestem 🙂.trzymam kciuki 😘 u nas ....odwilż...mam nadzieje ze szybko zniknie ten śnieg bo juz mam dosc...nie moge sie doczekac kiedy słoneczko bedzie..a tak poza tym to nic ciekawego...siedzimy w domku...bo wózkiem nie ma jak przejechac...wogóle nie odsniezają u nas chodników! 😠 aaa zaraz wam przesle fotke jak wojtula stoi:P