Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Tak wlasnie patrze na wymiary Twojej Dzidzi usg14sty tydzien 38mm hmm...Moja Dzidzia miala 7,16cm w 13stym tygodniu. Ciekawe jaka jest teraz a ja jakos nie czuje ruchow jak Ty...ech coz trzeba czekac dalej :P

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No ja tu biedna sama postuje od chyba 2godzin hehe sama do siebie pisze :P
Nudy na maxa Mojego nie ma nic mi sie nie chce i jakos tak brzuszko zaczal bolec a czulam sie rewelacyjne rano...ech jakies wzdecia mam...straaaaszne...

To dla Dzidzi 🙂 [img size=156]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/dzidzia-4ab988ff9274a18c2c52afc772ccc375.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
ojj mój dzien tez szalony, jezdzilismy po aptekach szukalismy cisnieniomierza, potem poszlam do dentysty,okazało sie ze mam zapalenie zakonczen nerwowych, i kosci po zebie nie pokrył skrzep i dlatego tak boli od tygodnia 😞 a teraz ide gotowac lekkie jedzenie dla mojego lubego ,bo ma rozstrój żóładka i jest na l4 ,a ja latam od soboty koło niego 😞

Przeczucie to ja moge miec :P ale moze mnie mylic hehe 🙂 spoko spoko rozowe tez mam :P od siostry i kolezanki 🙂 To ze sowa mam od siory kupila a nawet dziecku nie zalozyla bo wyrosla Mloda szybko hehe 🙂
och jaa zapalenie kosci niezle Ci sie porobilo w sumie dziwie sie dentyscie ze ruszal takie cos jak wiedzial ze w ciazy jestes przeciez wiadomo ze sie gorzej goi ciezarnym...dal Ci cos na to? mowisz ze latasz dookola swojego? no ja sama 😞 do srody pewnie mialo byc do jutra ale niestety 😞

No ja mam ubranek duzo 🙂 sama kupilam juz 15par body hehe 🙂 a do tego od siory i kolezanki mam ciuszki...ale teraz juz nic nie kupuje czekam na wiadomosc kto tam mieszka w moim brzuszku 🙂

• Mamusia
Ja ostatnio same wydatki, dentysta, cisnieniomierz, leki jakies na zeba i masci, kupe kasy to pożera wszystko,jeszcze w week nam ladowarka do kompa padla , kupilam kolejną 😞
takto juz by dzidzia miala cos wiecej,a teraz sie jeszcze w sobote dowiedzialam ze zabrali mi z pakietu ciązowego usg ciązy, i od nastepnej wizyty bede placila za kazde, nie wiem ile jeszcze do konca razy zrobi 2-3 razy ???

Bosowa eee tam nie zakupy drobne tam ciuszki wiesz jak sie cos fajnego widzi i cena dobra to czemu nie kupic 🙂 ja wieksze zakupy to zrobie w grudniu 🙂
Dodi mysle ze jeszcze max3usg Cie czekaja...wiem co czujesz ja za kazda wizyte place 80-140e teraz nastepna bedzie 80e bo samo usg. no i to 3d4d 150e ale stwierdzilismy ze warto dac Dzidzi taki prezent np na naste urodziny 🙂 plyte z nagraniem jak to w brzusiu byla u mamusi 🙂
co do wydatkow to zawsze tak jest ze jak jedno to odrazu drugie sie psuje takie zycie 🙂 ale glowa do gory chyba juz wyczerpalas limit narazie 🙂

Wlasnie to takie smieszne bo tutaj jest od 0-3 miesiecy ale one sa takie wieksze jak kupuje newborn to one tak sa do 56cm. Musisz popatrzec w jakims Mother Care itp w tych firmowych sklepach maja takie wlasnie newborn 🙂 ale tez nie kupuj duzo bo ani sie obejrzysz i juz nie zalozysz 🙂

No juz tak wlasnie myslalam 🙂 ale wiesz co rada Mamusiek ktore juz maja dzidzie. Nie kupuj zadnych spichow czy body co sie nie odpinaja w kroku bo pozniej sie umeczysz z przebieraniem :P
Ej gdzie Skorka???? cos jej nie widac dzisiaj ;>

No nie bylo jej wlasnie tzn nie bylo jej na tych forach co jestesmy zazwyczaj... Hmmm pewnie lenichuje 🙂
no naprawde te odpinane w kroku super wycigasz gierki pieluche i tyle a nie rozbieranie i meczenie tego dziecka i siebie przy okazji 🙂
ech jak ja juz sie nie moge doczekac az ta Dzidzia bedzie obok 🙂