Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

No nie ma osobnej gondoli 🙂 i to mi sie wlasnie podoba bo ma duzo opcji a w zasadzie jest lekki i bez wozenia jakis gondol itd i bardzo podoba mi sie ta opcja z tymi fotelikiem samochodowym ze mozna taki mini wozeczek zrobic a ten fotelik jest do 15stu miesiecy a pozniej mozna dokupic wiekszy 🙂 a spacerowka jest do 3lat 🙂

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No tez na necie jest tez 3w1 🙂
Ja tak nie uwazam ze do wszystkiego do d...bo przeciez tutaj chodzi o stelaz sam ze masz opcje wpiecia fotelika samochodowego wiec jak dla mnie to nie ma nic wspolnego z reszta 🙂
Tutaj Mamusie tylko takie wozki maja wlasnie 3w1 i jakos nie widze niezadowolenia 🙂 no coz kazdy kupuje to co uwaza za sluszne 🙂 my juz kupilismy i tyle jak cos bedzie nie tak w przyszlosc to kupimy drugi i trudno sie mowi...Zalezy kto czego szuka. Xlandery maja tez niby opinie dobre a popatrzcie w necie ile Mamusi sie zle wypowiada na ich temat. Tyle ile mam tyle opini 🙂 wiec ja nie sluchalam opini tylko pojechalam zobaczylam pojezdzilam zobaczylam wszystkie opjce itd bardzo Nam sie podobal wiec kupilismy 🙂

Hej Iwiokej no czytalam ale dzwonilam do swojego lekarza i powiedziala ze mam pic ten syrop a czopki to ostatecznosc...ale mam wrazenie ze zaraz dostane biegunki 😞
juz raz bylam w wc wiec spoko.
Ale rano na czczo pilam wode z miodem pozniej ten syrop pozniej activie pozniej platki z mlekiem wiec moze od tego mnie ruszylo! a teraz zjadlam kanapke wiec powinno byc lepiej. Nie chce sie zmuszac bo sie boje o Dzidzie 😞
jejkus za godzine do fryzjera 😁 ciekawe co tam wyjdzie z tego :P

• Mamusia
jak masz takie długie włoski to super fryzurka, ja to wolę proste żeby nie tyrzeba było godzinę na ułożenie poświęcać, bo ja zbytnio nie lubię przed lustrem siedzieć 🙂
kikos dzidzia jak się urodzi to Ci dokopie i powie co za świństwem je karmiłaś:laugh: :laugh: :laugh:

Ech fotka profilowa juz nie aktualna od kwietnia :P bo wlosy juz mam do ramion z przodu aby tyl krotszy bo cos ok 2miechow temu obcinalam 🙂 rosna wlosy jak na drozdzach wiec wykorzystam to zeby jak najszybciej dojsc do naturalnych 🙂 wiec tak jak mowie 2ciecia i juz beda 🙂
no ja tez ta blond wybieram 🙂
co do modelowania mi kapanie make up i wlosy zajmuja ok 30min wiec spoko 🙂 zawsze Moj sie dziwi jak ja to robie :P
A co do modelowania to jak mialam takie pocieniowane to wystarczylo je wysuszyc czesac szczota i mam taki spray psikam na rece wgniatam we wlosy i sie ukladaja jak chce 🙂

No ja kolor raczej zostawiam swoj bo chce miec naturalne 🙂 mam brazowe wiec dam rade 🙂 choc blond tez mialam kiedys :P byly fajne ale w irl nie mial mi kto ich robic tak jak to robil jeden salon w PL dlatego zrezygnowalam.
Ja uciekam ide sie szybciutko wykapac i jade 🙂
Do spisanka pozniej 🙂

Hej ja juz wrocilam i jestem mega niezadowolona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie wiem jak mozna tak wlosy obciac! prosilam o wycieniowanie z tylu a ona wyglada to tak jaki mi ktos na glowe zalozyl kask objechal dookola nozyczkami a z przodu zostawil tak na dodatkek dluzsze...Wiec teraz przod mam dluzszy o wiele i prosty i jakis kask!!! jakas masakra! jak sie wkurze to tam wroce jutro i powiem ze maja mi cos z tym zrobic!!! jakas masakra!