Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

No wlasnie pisalam Dodi wczoraj zeby nie wyszla biedna jak ja 😞
a do tego farba niestety inaczej lapie i to jest problem 😞 ja tez nie farbuje wogole i z tyl mam juz swoje naturalne wloski a z przodu zostaly moze z 4cm 🙂 wiec zetne nastepnym razem (ale u innego fryzjera)
Znalazlam fajne butki do slubu i zgadnijcie co? nie bylo numeru 😞

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Znow mi jakas menda ukradla oklaska...
Ej zrobilam focie brzusia z samego rana po kapaniu i tak patrze ze on wcale taki maly nie jest :P [img size=268]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/brzus_bok.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

No moja jest bardzo jasna 🙂 ale wyszla w przeciagu ostatniego tygodnia wiec mysle ze jeszcze sciemnieje troszke :P
Macice mam w pepku z tego co czuje 🙂 ale to dobrze 🙂
ja wlasnie pije piwko Karmi z lodem 🙂 tak jakos mnie naszlo 🙂

Cześć dziewczyny 🙂

W końcu się dorwałam do kompa, jakaś zalatana ostatnio jestem. Anitek słodziasny brzuchol!! 🙂 U mnie linii nie widać bo ją gole, ogólnie gole cały brzuch nawet po bokach nienawidzę sierści :P

• Mamusia
Wiecie co , z tym fryzjerem to chyba faktycznie jest coś na rzeczy bo ja z ostatniej wizyty (byłam już w ciąży)też wróciłam niezadowolona miałam wycieniowany tył a potem nagle takie długie z przodu coś jak uszy u spaniela ,a obcinała mnie ta sama fryzjerka co zwykle( zawsze byłam zadowolona). Nie poszłam na poprawkę tylko sama to jakoś poprawiłam, widać w ciąży nie można do fryzjera :laugh:

Ech no nie mam fotki zadnej jutro zrobie 🙂 to wkleje bo dzis juz wszystko rozkudlane hehe :P
CandyMonka no wlasnie sie zastanawialam gdzie sie podziewasz :P
co do wlosow ja wole nie golis bo zas urosna dluzsze :P a po ciazy to najwyzej jak nie wypadna w ciagu kilku tygodni to je woskiem potraktuje :P ja w sumie kreske mam widoczna troszke to wyglada jak pieg haha tyle ze piniowy i dlugi :P
A te wlosy to mam tylko tak jak idzie ta kreska no i dookola pepka wiec nie przeszkadzaja 🙂
ale wiecie co? wlosy na nogach rosna w kosmicznym tempie :P
no i zaczal sie problem z goleniem psitki haha :P bo juz jej nie widze :P tylko lustereczko pomoze :P

Co do fryzjera to ja tez bylam w ciazy 3razy no i za 3cim zrypala :P ale za kazdym razem ktos inny mnie obcinal bo tam sie zmieniaja co chwile wiec sie nie dziwie a co do farbowania to ostrzegaja wlasnie ze kolor moze wyjsc inny ze wzgledu na hormony :P ja nie farbuje bo chce swoje wloski miec 🙂

Anitek fajnie masz, że swój naturalny kolorek udaje Ci się zachować u mnie to po tylu farbowaniach szara mycha się zrobiła 🙂
A i mam beke z tej psitki hehehe, pierwszy raz usłyszałam to określenie od kumpeli w Anglii i strasznie mi się spodobało a teraz Ty..hehe PSITKA.. normalnie zakochałam się w tym słowie 🙂

Hahaha no ja tez sie zawsze smieje z tego okreslenia :P ale wole to niz pochwa :P:P:P
jakby to zabrzmialo gdybym napisala "ej laski nie widze swojej pochwy:p"
hahaha no coz 🙂
Co do kolorku to myslalam ze bedzie gorszy po 9latach farbowania ale im dluzsze tym ladniejszy kolor 🙂 a tez bylam zrazona jak widzialam odrost na poczatku a teraz taki fajny ciemny szatyn 🙂

Anitek: jakby to zabrzmialo gdybym napisala "ej laski nie widze swojej pochwy"

leże i kwiczę hehehehehehe

Spadam z psem na spacer, muszę obiad wychodzić bo wybuchnę zaraz 🙂 a potem "Mam talent", pewnie już na nim zasnę 🙂

Miłego wieczorku krejzolki 😘
😘 😘 😘 wielka buzia

Dobrze ze Cie rozbawilam :P:P:P:P:P:P smiech to zdrowie :P
no tutaj o 8smej Xfactor leci cos al'a idol wiec bede ogladac :P
A Karmi jedno wypilam i juz koniec 🙂 bo sie zaslodze 🙂 a i tak kupilam dwa to jedno niech sobie lezy i czeka na okazje 🙂
Trzymaj sie CandyMonka 🙂

• Mamusia
ja narazie jeszcze daje radę z goleniem mojej ale nie jest łatwo trudno się kuca, ale mam już kandydata do golenia bardzo sprawnie mu to wychodzi 🙂 a włoski to u mnie norma ja w ogóle mam bardzo dużo chormonu męskiego i czasem miałam nawet między cycuniami taki delikatny meszek ale na szczęście tylko ja go dostrzegałam :laugh: :laugh:

No ja mam spokoj z wlosami bo na szyji z tylu mam meszek bialy hahaha :P nie wiem skad to sie wzielo moze pozostalosc po zyciu w lonie matki :P bo Mama mowi ze zawsze tak mialam 🙂
no ja tam zastosuje lusterko od nastepnego razu 🙂 Moj sie nie odwazy golic :p nogi tak ale nie psitke :P haha
jeszcze by mnie pozacinal i co wtedy :P
Zjadlam 3kanapki i cos za mna chodzi 🙂 kupilam sobie danio waniliowe kocham te serki mniami 🙂
Iwiokej moje zaparcia sie ruszyly od 3dni chodze codziennie rano 🙂
no ale sliwki activia syrop platki winogrono kiwi i sok marchewkowy 🙂 wiec musialam w koncu wygrac 🙂

• Mamusia
no z taką mieszanką żadne zaparcie nie wygra:laugh: :laugh: :laugh:
cieszę się ze ci się udało i już się nie męczysz 🙂
mój mnie goli bardzo jest przy tym delikatny ja nawet nie jestem taka dla siebie 🙂
a my dzisiaj pożądkowaliśmy na cmentarzach groby naszych bliskich i juz nie miałam siły na robienie obiadku dzisiaj, to poszliśmy na pizze pyszna była i fryty bo chodziły za mną juz od jakiegoś czasu najadłam się za wsze czasy:laugh: :laugh:
ale jak wróciliśmy do domu to zjadłam 2 espumisany żebym nie miała zgagi:laugh: :laugh: