Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

No ja nikomu nie zakazuje kupna ubran w lompku ja osoboscie bym nie kupila, moja siora kupowala i tak jak mowisz niektore byly z metka...Ale nie wiem mnie to jakos obrzydza 😞 poza tym tutaj akurat ciuszki sa tanie wiec nie zaprzatam sobie tym glowy.
Ja zreszta cale zycie taka bylam :P chyba po Tacie hehe bo pamietam jak moja Mama raz kupila jakies spodnie i nie wiem mialam wtedy ze 12lat i wlasnie byly z lompka i powiedzialam ze ma je oddac bo ja ich nigdy nie zaloze chocby je wygotowala :P Wiesz po co mam sie zmuszac. A tutaj te ciuszki kosztuje kilka euro wiec nawet nie wiem ile takie w lompku bo chyba doslownie centy hehe.

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No tak jak mowie Iwiokej to jest kazdego prywatna sprawa...Ja uwazam ze skoro ceny w PL sa takie a nie inne to wlasnie dlatego Mamusie wola isc czasem do lompka niz placic tyle kasy za ciuszki ktore zalozy sie kilka razy. A tutaj to wszystko jest tak tanie ze nawet nie zal wydac tych paru euro bo pare euro to ja zaplace za hamburgera w macim.
Juz nawet myslalam czy w PL nie otworzyc czegos hehe :P
Tyle ze siora by sie tym zajela bo inaczej nie da rady :P

• Mamusia
2-3 pary to chyba za mało bo czase w ciągu dnia może dzidzia się zwymiotować albo obsiusiać czy mieć biegunkę i tak przewija się przez takie coś ze 3 razy na dzień a przecież nie będziemy na okągło prały, a jak by nie zdążyło wyschnąć 🤢
a te ciuszki co kupiłam to 100% bawełna

Ja mam strasznie duzo ciuszkow wiec dam rade 🙂 jejkus jeszcze siora cala walizke przywiezie hehe 🙂
a z Dzidziami tak jest bedzie trzeba przebierac czesto 🙂 ale przynajmniej bede moze w stanie ubrac to wszystko bo naprawde mam tego za duzo 🙂

• Mamusia
siemka ja sobie odpoczywam po obiadku. moja maleńka kopie jak szalona dziś, bardzo sie rozpycha, niech korzysta poki jeszcze moze bo rosnie jak na drozdzach i pewnie niedługo juz zabraknie miejsca na jej wybryki:P
ja mysle ze ciuszki w lumpkach nie sa takie złe, zalezy na jaki lumpex sie trafi, niektore sa na prawde fajne i maja zadbane ciuszki, czesto nowe. ja połowe rzeczy dostałam po siostry dzidziusiu wiec i z lumpka bym kupiła, jesli ładne i dobry stan dlaczego nie? przeciez na sobie miały to takze słodkie i maluskie bobaski jak i nasze beda a i tak trzeba wybrac ale niestety w koszalinie nie upatrzyłam jeszcze nic takiego.

• Mamusia
dziewczyny ale sie dzis dzieje, ja mam wrazenie ze ciekna mi wody płodowe, bo mam wilgotne majtki, ale po telefonie o gina , kazał poczekac i obserwowac w razie czego jechac na ostry duzur.

A Anitka dostała krwawienia żywa krew i jest wlasnie w szpitalu, pisała ze nie czuje ruchów 😞 czekam na smsa od niej, modlcie sie dziewczyny zeby było wszystko dobrze ..

😞

• Mamusia
Hej mamuśki 🙂
jejuś ale wy pędzicie 🤔
ja miałam dzisiaj malowanie w kuchni więc tylko spoglądnełam pare razy tutaj i za każdym razem napisane tyle że nie mogłam nadążyć.
Jeśli chodzi o ciuszki z lumpka to i tak trzeba je ze 2 razy przeprać i wyprasować i żadna bakteria tego na bank nie przeżyje, poza tym nie chodzi tu o kupowanie byle czego, tam naprawdę można kupić dobre rzeczy,jak ktoś reflektuje to markowe i często takie jakich w sklepie u nas nie można dostać ,ja tak miałam jak moja córka była mała, kupiłam jej sukienkę ( my to nazwaliśmy " bawarka" 😉 i podejrzewam że tylko w Niemczech takie cuda są do dostania, zaraz poszukam fotki, jak znajdę to wkleję 🙂

• Mamusia
pewnie jeszcze wpadnie na forum, juz pisała ze wraca do domu jakis czas temu.

Ja uciekam , bo tez sie kiepsko czuje, boli mnie brzuch, i tez mam stresa przez tą wilgoc w majtkach, dobrze ze gin mnie troche uspokoił.Jeszcze mój facet sie pogniewał na mnie, ma pretensje ze siedze w necie cały dzien,i jakos sie scielismy 😞