Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Jej zaczynam wiedziec co to jest prawdziwa zgaga 😞 oj ale pali...Iwiokej kazalam Mojemu kupic kefir zobaczymy mam nadzieje ze mi rowniez pomoze a nie zaszkodzi bardziej...
Pepek juz mam taki plaski ze szok wiec juz wiadomo skad zgaga...Zoladek idzie w gore jak widac...

• Mamusia
tez bym się brzydziła bielizne kupić,
a mi maślanka pomogła wtedy i później piłam jeszcze też jakoś pomaga, ja piłam szybko i zimną może to też coś zmienia, jak by co to instrukcja:laugh: :laugh:
mnie też często męczy, to cholerstwo, anitek uważaj na tłuste jedzenie bo po nim mam największą zgagę i po fast foodach

No ja dzis zjadlam platki zas jablko gruszke i 3kanapki z serem i majonezem...
ale wiesz co mysle ze ciezko sie tego uchronic sila rzeczy zoladek jest popychany do gory no i musi to miec jakies skutki...oczywiscie ze dieta ma znaczenie ale wez tu nie jedz jak masz na cos ochote...Pozniej jesc nie bedzie mozna bo karmienie piersia itd...choc ja tam w sumie podjelam decyzje ze aby sporbuje karmic bo chce wiedziec jak to jest a pozniej odrazu butelka...

• Mamusia
wieczorowo zawitalam 🙂
Synek tak mi sie rozpycha po zebrach, ze juz sama nie wiem co ze soba zrobic, ponad godzine chodzilam,troche pomaga, ale juz mnie nogi tez rozbolaly wrrr... 🤢
ja tez poluje na okazje przy zakupach, praktycznie wszystko kupilam z jakimis rabatami, przecenami itd. Jakby nie bylo mozna miec tak samo dobra jakosc za nizsza cene 🙂 Nawet juz T. przestal sie dziwnie patrzec i tlumaczyc, ze stac nas itd. traktuje to jako niegrozne, a nawet praktyczne hahaha, hobby 🙂)
Lumpeksow nie mam w poblizu ani we wroclawiu ani tutaj nie wiem gdzie sa, ale pewnie przy okazji jak gdzies trafie, to zajrze. Ubranek nigdy za wiele, zwlaszcza tych po kilka zlotych 😉

Dzieńdoberek w ten słoneczny dzionek 🙂

Ja już po śniadanku, mała mnie obudziła o 8, znowu za pełny pęcherz miałam 😉
Zaraz zabiorę się za sprzątanko, odkurzyć trzeba i zmywania mam stos 🤨
Jak skończę szybko, wezmę jakiś prysznic pójdę po wyniki wczorajszych badań a potem do mamy do pracy jadę posiedzieć z nią troszkę 🙂
Do tego jeszcze tyle załatwiania spraw przez tel mnie czeka..masakra 🙂
A i co do lumpków to ja mam z nich 80% rzeczy dla małej, wszystkie w bardzo dobrej jakości :P
Miłego dzionka brzuchatki 😘 😘 😘

• Mamusia
Cześc dziewczyny 🙂 Przez ten taty szpital, brakuje czasu na codzienne siedzenie na forum 😞, dzis ma kolejne badania i cala w nerwach jestem bo cos jeszcze mu tam wykryli 😞 Ehh dopiero co wstalam juz musze sie ubrać i jechac z mama do niego.

Iwiokej co do tych smaków na pysznosci to masz tak jak ja 🙂 Też po obiadku najczesciej jem jakies slodycze 🙂

Maluda daje takie kopniaki ze juz momentami wysiadam, żebra mnie bolą aż 🙂 Ale to fajny ból 🙂 🙂

Aaana podobnie jak Ty tez kupiłam wozek za 60 zl 🙂 hehe coprawda tylko spacerowy ale bardzo dobrej firmy no i napewno mi sie przyda 🙂 🙂