Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Iwiokej juz ja nie wierze ze ktos jej oklaska zabral przez przypadek :P Darusia podpadla ze Nas dzielnie bronila :P:P:P
zurek lubie ale takie prawdziwy bo z paczki to nie to samo :P
ja taki prawdziwy na zakwasie mmmmm pyszotka :P
Rodzice przylatuja za 16dni i przywioza mi kielbaski z PL bo tu takiej nie idzie kupic to wtedy ugotuje zurek :P

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Nie moge sobie miejsca znalezc 😞 ejjj od dzis graja u Nas 2012 🙂 mam taka ochote na kino ale nie wiem czy dam rade 2,5godz w kinie z tym bolacym krzyzem i brzusiem...Choc teraz jak leze jest dobrze dopoki nie wstaje :P
Maly kopie 🙂 hehe fajnie 🙂

• Mamusia
ja bylam z bolem w kinie na "bękartach wojny" strasznie bolała mnie kosc ogonowa nie mogłam sie ułozyc ciagle zmieniałam pozycje . 3 godz trwał film ale warto było 🙂 jak film dobry to dasz rade hehe. miałam tez dzis isc na to do kina ale ciagle full ludzi i stwierdziłam ze nie chce mi sie z takim tłumem oglądac pojde sobie za tydzien 🙂

No wlasnie ja bym musiala pewnie w polowie do wc a w kinie do wc trzeba po schodach a ja mam problem noge podnosic to tak boli...ech chyba sobie dam spokoj. Kurcze umowilismy ze do pubu na mecz ze znajomymi na jutro a ja nie wiem czy dam rade 😞
Dodi roztepy masz z boczku tylko nie przejmuj sie 🙂 pozniej zastosujesz kremik i bedzie dobrze 🙂 Brzusio slodziachny a to co w nim jeszcze bardziej 🙂
jaaaa ale kurteczka sliczniutka 🙂 slodka taka 🙂 a na ile ona jest? na wieksze?

Ja tez mam kombinezonik dla Olafka odrazu po wyjsciu 🙂 a teraz widzialam taka sliczna kurteczke ale moja siora ma cala walizke ciuszkow dla mnie no i znajoma po synku swoim rowniez wiec poczekam z zakupami :P bo sie nie zmiesze w domu niedlugo :p
Darusia ja kreski tez nie mam 🙂 chyba ze na fotce ale ona jest tak delikatna choc z tego co pamietam ja tak mialam zawsze bardziej na fotce widac chyba przez to ze wlosy sa czarne...Nie kazdemu wychodzi 🙂 a moze Nam pozniej wyjsc 🙂

No wlasnie sprawdzilam nie widac kreski wogole heh :P
fotki brzusia Wam nie zrobie bo nie jestem w stanie sie wyprostowac z tym bolem ale jak przejdzie do wrzuce na pewno bo nawet te na suwaczku sa z konca 23tyg 🙂

• Mamusia
Pocieszylyscie mnie troszkę 🙂 po porodzie zrobią sie bledsze na pewno, moze pojde na jakis zabieg do gab. kosmetyznego , Marcin powiedział ze on mnie i tak kocha i jemu to rozstepy nie przeszkadzaja 🙂

Iwiokej TO JA ROBIE LISTĘ 🙂 heheh potem uracze go żurkiem, i na pewno bedzie zadowolony , ciekawe co by moj powiedział jakby zastał obcego meża w naszym mieszkaniu hihi :P 🙂

Anitek ja tez bym poszla do kina 🙂 nawe mam za darmo bo siora pracuje w kinie, ale juz nas 2 razy zapraszała i jakos sie zebrac nie mozemy 😞

No to zurek zrobie na kiełbasce, i z tym boczkiem i jajkiem 🙂 postanowione, bedzie na 2 dni 🙂

A kurteczka jest napisane ze na 0-3 miesiace , ale nie jest na pewno na 56 tylko troche wieksza 🙂 a wogole to ją kupił Marcin sam wybrał 🙂 ma gust chlopak 🙂

• Mamusia
Darusia mi tez włoski na brzuchu widze z ciemnieją ale nie jest az tak zle 🙂

a moja kreska to jest wogole duza i widoczna , same zresza widzialyscie , słyszałam ze to sprawa hormonalna czy ktos ma czy nie, ja ta kreskę juz miałam od 3 miesiaca tylko najpierw taka mała i blada i krótka ,potem sie rozrosła holera jedna 😞

No tak Dodi to jest akurat sprawka hormonow 🙂
Darusia ja mam wlosy czarne i do tego z 1cm maja :P nie wiem co im sie stalo Moj sie smieje ze ma malego yeti w domciu :P
ale nic z nimi nie robie po porodzie moze same wypadna a jak nie to je wyrwe ladnie :P
Dodi film super. Gosciarce ginie dziecko i oczywiscie zglasza na policje itd. po kilku tyg zadzwonili ze go odnalezli ona pojechac go odebrac a to sie okazalo ze to nie jest jej syn. I jej wkrecili ze go dawno nie widziala i ze ma go zabrac do domu i zobaczyc. No a Babka sprawdzila wszystko i to nie byl jej syn i oskarzyla policje o to, a oni ja zamkneli w wariatkowie...no i ogolnie film jest super...Ja to sie poplakalam normalnie. Film jest z 2008r.