Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witajscie Mamusie 🙂dzis jestesmy pierwski no bo trzeba z siuskami leciec 🙂 Mam nadzieje ze wyniki wyjda dobre bo jak nie to w przyszłym tyg szpital 😞 Buuuu
Ale sie usmiałam z tym robieniem siusiu rano hehe 😁
zrobiłam wszystko według Waszych zaleceń 🙂

Wczoraj z mezem mielismy pierwsze wspolne golenie 😁 Hehe nie mało strachu sie najadłam że mnie zatnie 😁 no ale jakos poszło :P

Wy jak zwykle mnustwo temató 🙂

Poruszyłyscie temat kupowania wozka przed urodzeniem bo wiec tez mnie to denerwuje jak rodzinka gada Ty masz jeszcze czas... po co teraz itd ... Eh jak bym wszystko kupowałam z własnych pieniedzy to bym juz dawno miała no ale ze dzidkowie sponsouja wozek wiec juz sie zaczyna 🙂 Muszę go zamówić teraz bo tak tesciowie beda wymyslać że to prezent na świeta juz :/ Eh Nie wierze w jakies dziwne przesady, kupuje według uznania co i kiedy mi sie podoba.

Darusia sliczny brzucholek 🙂 I dziecinka na USG tez 🙂

nic uciekam z siuskami wiec zajrzę pozniej 🙂

• Mamusia
witajcie brzuszki 🙂
ja dziś juz nie spie od 7 Mariusz wychodził do pracy i sie przebudziłam no i mała tez kopała i nie mogłam spać. przyznam sie ze przez ta mała fikającą kruszynke nie spałam pol nocy ciagle sie budziłam a malenstwo mi tak dokuczało juz tymi kopniakami łojej...
zaraz lece na zakupki , no i po torcik bo dzis mam imprezke urodzinowa mała 🙂 okrąkłe 20 latek 🙂 a jutro egzaminy w szkole 😞 nie wiem jak ja dam rade.... 🤨

• Mamusia
Witajcie Mamusie!!!!!
ja też od 7 na nogach , bo jechałam do tego okulisty 🙂
ale nie pisałam z rana bo bym nie zdążyła:0 no ale napisała mi że jest ryzyko bo nie mogła napisać stanowcze nie bo decyzja należy do położnej , ale myślę że będą się bali z naturalnym bo na to oko co nie widzę mam 30 dioptri bo udało się zbadać komputerowo , a wcześniej mnie tak nie badali bo nie mogli złapać oka tak że myślę że bedzie cc 🙂
10 idę do mojej gin to zobaczymy co ona na to powie 🙂

• Mamusia
hej 🙂 ja juz po oddaniu siuśków i badaniu na żółtaczkę 🙂

po sniadanku i spacerku z psem teraz chwile odpocznę 🙂

Darusia Wszystkiego Najlepszego z Okazji Urodzinek 🙂 PRzede wszystkim pomyślnego rozwiązania i miłości 🙂

Iwiokej to faktycznie masz dużą wadę wzroku ojej 😞
Jak by była cesarka to mozesz wczesniej rodzić. Ja się boję cesarki jak byk , i mam nadzieje ze bede rodzić naturalnie.

Aaana samopoczucie dobre dzisiaj bo słonko swieci 🙂 A jak u Ciebie ? Firanki wybrane 😁 ?

• Mamusia
Darusia ja mam bardzo głęboką wadę wzroku , jeśli bym urodziła SN to mogła bym z czasem bądź od razu utracić wzrok na lewe oko bo właśnie prawe jest wadliwe i nie widzę na nie prawie nic ( to znaczy widzę tak na 10 cm. od oka ale tylko konturu)
Widzisz ty masz +1 a ja dokładnie -29,5 to trochę różnica 😞