Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ja siostrze kupilam bluzke, leginsy i pasek - taki maly komplecik
mamie mysle o rajstopach przeciwzylakowych
tacie - wlasnie nie mam pojecia bo troszke wybredny jest :P
dla szwargra kosmetyki do golenia
dla chrzesnicy puzle i mysle jeszcze o kupnie jakiegos drobiazgu
tesciowej chce kupic dzbanek na herbate z podgrzewaczem
tesciowi moj kupuje hantle
a dla szwagierki mam zestaw kosmetykow
i zostaje moj maz ktoremu nie mam pojecia co kupic i oczywiscie wszyscy w kolo mnie pytaja co ja chce!!?? i tu mam spory problem!!

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aaaana Kochana nie znasz moich zdolnośći 😁 Pizamke już mam dla teściowej za 12 zł ( koszula nocna) pizamka dla teścia 18zł zł , koszula 25zł a krawat 11zł taki atłasowy ładny 🙂 no i teściowej sweterek za 25 z 🙂 hehe jeszcze na paper do prezentów straczy 😁 😁

Sibi ja mojej mamie myślałam aby zrobić taki wlasnie komplecik 🙂

• Mamusia
mnie sie wlasnie udalo kupic ten zastaw dla siostry ( Klaudia86 chyba o ten ci chodzilo?) za dosc przyzwoita cene, za bluzke placilam 39 zl w orsayu, pasek cekinowy za 25 a leginsy za 10 zł 🙂

teraz tak pomyslalam czy mojemu nie kupic pizamy bo jemu wiecznie zimno a widzialam fajne w h&m hmm musze pomyslec!

• Mamusia
aaana jak przyjdą dla mnie te ubrania to Ci wkleje fotkę 🙂 Po koszule jade dzisiaj i krawat wiec Ci wkleje pod wieczór 🙂 Naprawdę są ładne i do tego nie drogie 🙂 A u mnie nie ma znaczenia w rodzinie czy to firmowe czy nie 🙂 a piżmka też nie jest droga a nawet mi się podoba 🙂 100% bawełna 🙂 wiadomo że moze nie ta super hiper najlepsza ale milutka 🙂

• Mamusia
Na allegro dla Mamy wyczaiłam taka tunikę 🙂 Sobie też kupie tylko białą z czarnym 🙂z przesyłka wyjdzie mi 32 zł Do tego kupie jej korale u mnie w sklepie za 12 zł i czeroki pasek na gumie za 15zł 🙂 Wiec Mamunia będzie z głowy 🙂 [img size=250]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/15-1ecc654a143da67da8c09139bf325bde.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Witam Mamusie!!!!!!!!
my dzisiaj nie pospałyśmy bo trzeba było wstać po 5 i tak do końca tygodnia i jeszcze w poniedziałek, ale nie jest tak źle pospałyśmy trochę w dzień 🙂
a do tego ta fatalna pogoda co wysysa energię z człowieka 😞
a i zarejestrowałam się do gin. prywatnie na piątek dostanę płytkę z USG 🙂 to napiszę wieczorkiem po wizycie jak mi się uda bo wizyta dopiero na 19, już sie nie mogę doczekać 🙂

Cześć mamuśki 🙂
dopiero co włączyłam kompa, i nadrobiłam pościki 🙂 widzę, że rozwinęłyście temat prezentów świątecznych. Też już o nich zaczęłam myśleć i oczywiście największy problem to mój mąż 🙂
Nikomu więcej w tym roku prezentów nie robię, jedyne co Naszemu 3 letniemu chrześniakowi - ale dla niego zamówię "małego majsterkowicza" 🙂 jak macie kłopot z prezentami dla dzieciaczków to polecam stronę z zabawkami z drewna, www.drewniaczek.eu - jak dla mnie jest świetna 🙂

Klaudia, o co chodzi z tą tabelką Anitka? pewnie już pisałaś, ale przegapiłam to 😉

• Mamusia
Martuś z tableką chodzi o to iż Anitka85 nasza koleżanka zrobia takie zestawienie wszystkich mam z Lutego i dopisuje te które dołączaja do nas 🙂 Wiec podaj imię dla Dzidzi i date porodu i też Cie tam wpisze 🙂 Ale nie predzej niz za tydzien bo teraz jest na etapie własnego slubu 🙂 i zajrzy dopiero w weekend 🙂

• Mamusia
witaj Martuś , anitek zrobiła tabelkę wszystkim lutowym mamusią z ich terminami porodu, płcią i imieniem dla dzidzi bardzo fajna, napisz kiedy rodzisz i imię dzidzi oczywiście jak znasz płeć, no i anitek doda Cię do tej tabelki , ale dopiero chyba na przyszły tydzień bo dzisiaj miała ślub i jest u niej rodzina i nie będzie do nas na razie zaglądała, ale Klaudia wszystko notuje i pisze anitce sms'y co sie u nas dzieje 🙂 pozdrawiamy 🙂

• Mamusia
hej 🙂
Już jestem, zamęczona jak pies mysliwski :P ale zakupy uważam za zakończone conajmniej do stycznia nic nie kupuję 🙂)
Kupiłam już kosmetyki dla małego, termometry, nożyczki, grzebyczki i te wszystkie pierdoły, dokupiłam 10 tetrowych, grzechotki i w razie czego dwie butelki i dwa smoczki uspokajacze 😉
Udało mi sie kupić też na przecenie ( juz się zaczęły!) dwie bluzki dla siebie i koszulę w miarę elegancką z myślą o świętach już 🙂
No i zdążyłam zrobić te wyniki co pisałam, ja też je robiłam zaraz na początku a teraz raz jeszcze mnie skierował, ale może dlatego, że wracam dopiero w styczniu do pl. i później może być mało czasu... sama nie wiem, ale ufam mojemu gin. wiec robie co każe 🙂)

Dziękuje Iwiokej i Klaudia 🙂 już piszę... U nas ma być chłopczyk Igor (o ile mąż się zgodzi, nie jest przekonany do tego imienia w przeciwieństwie do mnie), termin porodu 17.02.2010. Jednak czuję, że będę tuliła go w ramionach wcześniej 🙂
Wiem, że Anitek ślubuje, śledziłam troszkę Wasze losy i co chciałam z Wami popisać to mnie do szpitala kierowali 😞 ale póki co jestem, i mam nadzieję, że w tym roku już tam nie trafię 🙂

• Mamusia
Martuś obyś nie musiała wracać do szpitala do czasu porodu 🙂 Trzymam kciuki 🙂
A przed chwilą kurier przywiózł mi wielką paczkę z ubrankami dla małego, cena była świetna 80 zł i ubranka wyglądały ok. wiec na zasadzie ,,od przybytku głowa nie boli" zamówiłam, no i to co przyszło przeszło wszelkie oczekiwania. Rewelacja!:laugh:
Ubranka jak nowe, połowa jeszcze z papierowymi metkami. Mam wrażenie, ze ktoś się pomylił, bo w pudełku było ( aż wam napiszę): Rożek- nówka, półśpiochy x5, śpiochyx4, body dł. rękaw x18, body kr ręk.x9, pajace welurowe x8, dresy welurowe x3, koszulki x6, butki x1, czapki zimowe x6, spodnie ogrodniczki ( sztruks i dzins)x 5, bluzy polarowe x2, kurteczka. CZyli jakies 70 szt. ubranek i niezliczona ilość skarpetek. Zwariowałam jak to zobaczyłam. 🙂) teraz mam nadzieję, że nie dostanę maila, że zaszła pomyłka 🙂) hahahaha

Z tą energią u mnie to też bywa różnie, czasem leże cały dzień jak warzywo i jedynym sukcesem jest prysznic 🙂 ale póżniej dostaję jakiegoś turbodoładowania, to biegam 🙂)

• Mamusia
Klaudia86 na allegro, ale tam był rożek, kilka pajacyków, spodenki i tyle na zdjęciach, plus że jakieś gratisy... 🙂)
Penie, że się cieszę, z tym, że ja już prawie wszystko kupiłam wcześniej, tak więc teraz mam juz opór. Ale ma to swoje plusy, nie będę musiała się wozić z ubraniami małego, czy będę w pl czy w dk będzie wystarczający zapas, aby nie prać po 3 sztuki w pralce 🙂)

Ja Ho na super okazję trafiłaś, tylko pozazdrościć 🙂 dzięki dziewczyny za słowa otuchy 🙂 a przed porodem i tak tam wrócę ale to w połowie stycznia dopiero na ściągnięcie szwu Herweta czy jakoś tak:P