Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

CandyMonka tez jestem ciekawa... pewnie by do pracy nie szli z tego powodu...
kurde tak czytam o tej dobowej zbiorce moczu i tam jest napisane ze kazda porcja moczu musi trafiac do pojemnika i jesli sie opusci chociaz jedna to trzeba zaczac od nowa a ja sie wypronialam no i nie dalo sie zrobic wtedy siusiu do pojemnika...Hmmmm no i kurcze nie wiem co teraz...to bylo jakas niecala godzine po tym jak robilam siusiu wiec za duzo tego nie bylo...

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No tak Anitek ci faceci sa cwani niestety i maja z nas ubaw. 😠
Ale chcialabym ich widziec w naszej sytuacji. Zreszta wiadomo czemu to kobiety rodza a nie mezczyzni:P
Oj co tydzien to bardziej ciezko z brzuchem . Ja to strasznie zauwazam i jeszcze tydzien temu mi bylo lzej a teraz .....
A na sex juz nie mam ochoty wcale. A teraz z brzuchem falujacym w kazda strone jakos nieapetyczne mi sie to zrobilo 🙂

• Mamusia
Andzia w takim razie powodzenia 🙂 ja też najbardziej obawiam się wagi wrrrr, nawet badanie gin. dla mnie, to już większa przyjemność niż ważenie hi hi
Anitek moje ciało też odmawia posłuszeństwa, ale właśnie marzy mi się tylko żeby wskoczyć na mojego:P :P :P Niestey jeszcze sobie poczekam z takimi marzeniami ☺️
Ale za to później bedzie miała przerąbane jak go dopadnę taka wygłodniała:P :laugh:

• Mamusia
Miejmy nadzieje ze tak bedzie z tym seksem ale zazwyczaj jest tak ze po porodzie przychodzi kryzys bo nie ma sie ochoty.:P
Znajoma sie zazekala ze ona tak bardzo lubila i lubi sex ze po porodzie nic sie nie zmieni. Moja siostra jej mowila zeby nie byla taka pewna. No i faktycznie. Wszystko sie zmienilo i dlugi czas miala z tym problem. Oby nas tak nie dopadlo ale niestety czesto sie zdarza. 😁
Mona124 tobie tez zycze powodzenia!!!
tO SIE DZIES POAWAZYMY. ☺️ 😮

CandyMonka tez mysle ze sie nic nie stanie...dorzuce extra jutro 😁
i powiem najwyzej ze przy "2" nie idzie siusiu do pojemnika oddac :P
Laski nie mowcie o sexie bo ja tu musze spokojnie wytrzymac :P
ja ide sie polozyc bo ledwo patrze na oczka...kimne sie ze 100minut 🙂
zajrze do Was pozniej 🙂
Powodzonka na USG 🙂

• Mamusia
Cześć big mamy!!
Coraz trudniej mi znaleźć czas na pogaduchy z Wami. Co chwilę jakieś wizyty, badania, ostatnie zakupy i przygotowania. Do tego jestem taka ociężała, że wszystko zajmuje mi 2x więcej czasu niż w pierwszych 8 miesiącach ciąży!
Czy któraś z lutóweczek już urodziła?? Napiszcie bo nie sposób nadrobić zaległości w czytaniu ;p

• Mamusia
Ja też już byłam raz w szpitalu ze skurczami :o) I nawet noc tam spędziłam.
Ale ja skurcze bardzo dokładnie czułam co 2-5 minut przez jakieś 9 godzin!!! No i przeszły. Ale to było 3,5 tyg temu więc nikt nie chciał wzmacniać skurczy bo to za wcześnie było.

Hej ja po drzemce 😁
Iwiokej ja dostalam zastrzyk na pogotowiu i przestalo leciec...ale odrazu jak sie pojawila brazowa plama to pojechala na pogotowie.
No wiesz ja te plamienia mialam bo lozysko bylo przy samej szyjce i lekarz mowil ze to podraznia i stad plamienia a odkad sie lozysko odsunelo to juz plamien nie mam po badaniach.
Ja bym na Twoim miejscu pojechala...pamietam jak Martus tu weszla zapytac i jej tez pisalam ze to moze byc czop sluzowy i ma jechac i cale szczescie ze pojechala bo sie okazalo ze to wlasnie z szyjki. Iwiokej co Ci szkodzi podjechac??? tym bardziej ze jestesmy juz na etapie gdzie moze sie zaczac takie cos.
a podczas pobrania wymazu tez mogli Cie podraznic ze szyjka mogla zaczac sie rozwierac albo cos wiec mysle ze nie nalezy tego lekcewazyc. zreszta jak mozesz to moze zadzwon do szpitala i zapytaj???chcialabym Cie uspokoic ale tak jak Ci pisze ja ledwo zobaczylam plamke jechalam na pogotowie.