Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mój mężuś jest zapalonym siatkarzem-gra,sędziuje,w tv ogląda i na żywo.Ja to czasami nie mogę już słuchać o tej siatce.Oczywiście cieszy się,że Filip złapie bakcyla jak tatuś 😁 Bo przecież nie będzie nawlekał koralików jak mamusia 😉 Gdyby urodziła się córka też miałby na nią sposób.A póki nie może się doczekać aż pójdzie z małym na "orlika" świeżo wybudowanego 😁

• Mamusia
anitek85 napisał(a):
Mona a jakis rozpinany sweterek taki dziargany z welny???

No też właśnie myslałam nad sweterkiem, tylko nie mogę nic znaleść 😞 Ehh, że ja nie pomyślałam kupując tą sukienkę, żeby było odrazu coś do ubrania w razie nieciekawej pogody. Napaliłam sie na nia zabardzo i teraz mam problem 😉

• Mamusia
jej, z ciekawosci zajrzalam na ta strone z ubrankami, bo nawet nie mialam pojecia w co sie ubiera chlopca na chrzest i moj maly pojdzie do chrztu w ... normalnym ubranku jakims, te ,,chrzcielne" sa okropne! tandeciarnia straszna 😞 w dodatku z poliestru 😞. Mi sie podoba pomysl z prostymi bialymi lub ecru lnianymi spodenkami i taka sama koszulo-tuniczka jak bedzie cieplo. bez tych muszek i dziwnych czapeczek i swiecacych kamizelek. Ale ...o gustach sie nie dyskutuje 🙂))) 😉

• Mamusia
Anitek ładny ten sweterek, ale aukcja już niestety zakończyła się 😞 Jak myslicie, czy do sukienki ecru chyba muszę szukać raczej sweterka, czy płaszczyka też w takim kolorze, bo biały chyba niebardzo?
Dzięki Titinka za pomysł poszukam jeszcze w płaszczykach 🙂

JaiHo jak mi znajdziesz na Olafka lniane spodenki i koszuleczke to kupie 🙂 mi rece opadaja bo szukam juz od paru dni i niestety...
a w necie czasem cos fajnie wyglada a w rzeczywistosci to jedno g...o
a ja nie bede miala kiedy kupic w pl ubranka....

Uciekam kapu i nyny bo juz pozno...
a jeszcze kremy na plecy itd....
ech znow przerypana nocka. chyba ze pojde spac na brzuchu...
sie zobaczy 🙂
Dobranoc 🙂

• Mamusia
anitek podejrzewam, ze takiego czegos to w sklepie raczej nie znajde, ( kiedys chyba na jakims filmie to widzialam 🙂) ) ale my bedziemy chrzcic w sierpniu dopiero, to do tego czasu znajde jakas babke, ktora cos takiego mi uszyje, jak nie zmienie zdania 🙂)

• Mamusia
Ja też nie przepadam za tym sklepem,ale wczoraj byliśmy na zakupkach i akurat tam mój mąż kupił małemu 2 fajne bawełniane koszulki.A mnie z okazji imieninek i dnia matki(od synka niby) torebkę listonoszkę w kolorze fuksji 😉 (heheheh ostatnio G.nauczył się co to za kolor) Bo ja jutro podwójne święto mam 😁 Mój synek też mógłby świętować ze mną ale akurat od jego urodzin w kwietniu wypadły pierwsze imieniny Filipa 😆

• Mamusia
a propos ubranek dziecięcych ja zaopatrzyłam małego w Smyku w czerwono białe body z napisem Polska z jakąś flagą i piłką.Tatuś był zachwycony w czym jego synek będzie chodził 🤪W przyszłym tygodniu są jakieś mecze w piłkę nożną podobno to Filip przetestuje kibicując z dziadkiem a ja cyknę zdjątko i kiedyś wrzucę na forum 😁

• Mamusia
Titinka to juz teraz zycze wszystkiego najlepszego!! A co do ropoznania koloru : fuksja przez G. to musze przyznac jest on juz na bardzo wysokim szczeblu zaawansowania 🙂) Jak zapytalam T. czy wie jaki to kolor to stwierdzil, ze napewno takiego koloru nie ma i robie z niego wariata 🙂)) Spadam spac 🙂) bo zaraz sie dziecko obudzi a matka oczy na zapalkach 🙂)

• Mamusia
Ehhh i chyba czeka mnie kupno nowego kompletu do chrztu, bo na allegro zabardzo nie widzę sweterków, czy płaszczyków w tym kolorze, ale jeszcze pochodzę u nas po sklepach, może coś wyszperam 🙂
Zmykam spać, bo zaraz Milenka pewnie obudzi się na amanie 😉
Dobranoc.