Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

JaiHo u Nsa to samo jak Olaf spi na brzuchu to wedruje po calym lozeczku i wlasnie uderza glowa o szczebelki :>
ochraniacz no coz nie czulam sie komfortowo bo go nie widzialam wtedy ale wpadlam na taki pomysl:
pomiedzy konstrukcje lozeczka a materac wlozylam kolderke zwinieta w rulonik i teraz jak Olaf sie zbliza do szczebelek to zatrzymuje sie na ruloniku z koldry i spi dalej 🙂

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No wlasnie Julcia sie zepsuła cos odnosnie jezdzenia autem, nie chce spac tylko beczy, trzeba sie zatrzymywac i na rece ją brac 😞 ale mozna by bylo spróbowac, zawsze to jod dla dziecka , pooddychala by sobie troche 🙂 jestem na etapie obgadywania sprawy, bo u nas takie spontany to lubimy 🙂

Dodi w Krakowie robi się baaaardzo ładnie, a na pewno jest ciepło, jak byście się zdecydowali to daj znać może się spotkamy 🙂

Anitek cieszę się że lepiej się czujecie, co do oklasków włączyłam bo mi nie zależy a chce dawać 🙂 zaraz Wam rozdam hahahah, a ja sobie myślę że ten ktoś ( to coś) po prostu z sympatii mi je zabiera hahahah

• Mamusia
dla mnie kolor nie ejst najwazniejszy a funkcjonalnosc i cena! nie wydam na drugi wozek duzo kasy bo jest mi on tylko potrzebny na wyjazdy a jak mam placic za firme czy designe to sorry ale mnie na to nie stac uznalam ze jest przyzwoity w wygladzie i przede wszystkim w cenie a kolor.... rzecz gustu

Anitek dobrze ze Wam juz lepiej tym bardziej ze u nas pogoda paskudna 🥴 a gdzie ty wlasciwie mieszkasz w PL?

Dodi zazdroszcze ze mieszkasz w srodku Polski masz wszedzie wlasciwie taka sama odleglosc

Sibi oczywiscie ze kolor to rzecz gustu 🙂 co do ceny to tez fakt tak sobie ogladam spacerowki i np maclareny sa fajne z wygladu ale jesli chodzi o funkcje hmmm sporo pytan...
kupie jakis niefirmowy bo mi rowniez nie zalezy na firmie byle zeby byl dobry i mial to czego potrzebuje 🙂
a mieszkam 10km od ostrowa wielkopolskiego ten ostrow wlkp kolo kalisza i pleszewa 🙂
u mnie to akurat mam rewelke z lotami bo moge latac do lodzi poznania lub wroclawia z miejsca gdzie mieszkaja moi rodzice w te 3miasta mam po 100km 😁
Cruella racja hehe 😁 z symaptii 🙂 ale co zrobisz z dziecinada 😉

• Mamusia
Marcelina tez spokojniej jezdzila w aucie a teraz ma swoje fochy... i nic nie pomoze wybeczy sie i przestaje przykleilam jej na szybe rozne smieszne zabawki, ma wiatraczek przy foteliku i nie lubi jezdzic jak ma postawiona budke bo mniej widzi wtedy

hello ;-)))

Grzecznie nadrobiłam posty, nawet szybko mi to poszło bo w sumie caly czas o antybiotykach było hehe 😜
U nas super, mamy pierwszy ząbek!!!!! 🤪 🤪 🤪
Mała wczoraj mocno płakała wieczorem, rano chce jej posmarowac maścią dotykam iiiii ząbek już się wyrżną, oczywiście na razie tylko sama główka ale przebił jej dziąsełko i już nie boli ;-))) tyle, że widac już drugą jedynkę i lada chwila wszystko zacznie się od nowa

Brat spoko. Dostał wyrok, ale będziemy się odwoływac bo ta sucz nawymyślała takich rzeczy że szkoda gadać ;/
Jak na razie widać, że dużo rzeczy przemyślał. I zachowuje się bardzo fajnie ;-) 3mam kciuki aby już tak zostało!

Anitek mam nadzieję, że z Olafkiem już lepiej! Co do skargi na sympatii to od razu po przeczytaniu tej wiad. od niego wysłałam im zażalenie ;-)) teraz tylko czekam aż usuną mu konto ;-))))
Sibi super body ma Marcelinka!!!! 100% prawdy, jest piękna!
Jai_ho gratuluję udanego jedzonka ;-)))
Dodi u nas nad morzem ciepło ;-))))

CandyMonka GRATULACJE dla Nadii 🙂 piekkknie 🙂
No i rowniez trzymam kciuki za Brackiego 🙂 a jaki wyrok dostal?
Co do pogody to glowki do gory przywioze pogode z soba do PL 🙂
wiec juz jutro bedzie cieplo wcalej PL najdalej w sobote 😁 🤪

• Mamusia
no to masz rewelacyjnie ja wlasciwie moge latac z Katowic, Krakowa i na upartego z Wroclawia bo polaczenie super

ogladalam wczoraj wozki w 3 sklepach i poprostu masakra takie ceny!! a jak juz cos spacowalo cenowo i mialo jako taki wyglad to sie oparcie malo rozkladalo albo byl do 15 kg, albo skladal sie w kostke a nie parasolke itd a maclareny drogie jak cholera!!!!!!!!!!!!!!! no ale tu sie placi za firme nieststy!!

Sibi no w PL moga byc drogie tutaj maclareny sa od 80e do 290e ale wiadomo tutaj nie przeliczam na zlotowki bo mieszkamy tutaj. ale np zamiast maclarena widzialam inne spacerowki w cenie np 200e a mialy wszystko czego potrzebuje. tutaj akurat nie ma az takiej roznicy w cenie.
ale np maclaren za 290e nie ma nawet tego co spacerowka gracco badz chicco za 200e. dziwne hehe 😉

• Mamusia
dziekuje w imieniu Marceli - jak zobaczyla to body to bralam bez zastanwienia!!!!

CMonka super ze sie Bratu jako tako uklada a za co ma wyrok jesli mozna wiedziec?
No i gratulujemy zabka!!!!!!!!!!!!!!!!

ehh zazdroszcze tego morza

• Mamusia
no u nas maclaren ok 790 zl w promocji 🤪 a graco byly za 450 wiec roznica jest a patrzac jeszcze na ten co wybralam to wogole nie ma co porownywac... ja mam spacerowke (wlasnie wezme jutro od rodzicow) do tego "glebokiego" i nim bede na spacery jezdzic a tamten to taki podreczny bedzie

Sibi dziękujemy za oklask ;-))))
Nadinka dziękuje za wszystkie gratulacje 🙂 🙂

Brat dostał 1,5roku w zawieszeniu na 3 lata ale będziemy się odwoływać.
Sibi nie doczytałam dokładnie z tym wózkiem, to ty chcesz kupic czy już masz?

• Mamusia
mam i nie umiem sie na kolor zdecydowac tzn wczoraj kupilam na allegro i musze kolor wybrac
a pisalam o tym jakie wczoraj ogladalam- studiowalam wozki 3 dni 🥴 tak jak i lozeczko turystyczne i jestem mega zadowolona to samo z lezaczkiem, dalam d...y z karuzela bo wzielam pierwsza lepsza i jest beznadziejna