Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

MyCloud bardzo Ci dziekuje ale tutaj do IRL to jedynie kurier by przywiozl a koszty sa wysokie.
Nie oplaca mi sie to wogole.
Tutaj za 150e kupie taki mega kolorowy ale po co taki drogi skoro Olaf ma juz 9kg a one sa do 15kg.
potrzebuje cos na teraz bo w kolysce juz sie nie miesci prawie 😜

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

anitek85 napisał(a):
MyCloud bardzo Ci dziekuje ale tutaj do IRL to jedynie kurier by przywiozl a koszty sa wysokie.
Nie oplaca mi sie to wogole.
Tutaj za 150e kupie taki mega kolorowy ale po co taki drogi skoro Olaf ma juz 9kg a one sa do 15kg.
potrzebuje cos na teraz bo w kolysce juz sie nie miesci prawie 😜

😘 😘 🙂

• Mamusia
hej,
a co myślici o takim łóżeczku?
http://www.allegro.pl/item1068851985_kojec_lozeczko_turystyczne_berber_horn_wys_grat.html#gallery

Iwiokej widzę że Twoja zupełnie jak moja - długa i fit 😜 / tyle że ja mała i fat więc nie wiem po kim:blink 🙂

Anitek zapraszam do mnie z tym motorkiem w d... u mnie jak zwykle artystyczny nielad w domu 😜

Cruella - no no Amelcia niezły żarłok!!! 🤪 aj a się głupia cykałam dawać mojej więcej na raz... hihihiih już nie będę 😜

Lozeczko no coz mysle ze male bardzo zalezy do czego potrzebujesz.
Kolyska ma ok metra i juz jest mala na Olafa fakt ze waska jest ale o dlugosci mowie.
mysle ze takie standarowe turystyczne jest lepsze 🙂

aaana napisał(a):
ja szukam bardziej kojca dla małej żeby jej pies nie zjadł i żeby po podłodze nie mykała tylko miała w salonie taki swój kącik

no wiesz zastanow sie czy przestrzen tyciu ponad metr na metr jest wystarczajaca bo jak dla mnie to bardzo male 😞

aaana napisał(a):
Anitaek a czemu ni kupisz po prostu zwykłego łóżeczka z materacem - czy nie będzie wygodniejsze dla małego??

Nie czytasz dokladnie zombie 😜 pisalam pare dni temu 😜
Olaf ma lozeczko ogromne w sypialni 🙂 a ja chce cos do salonu bo kolyska ktora jest w salonie jest juz za mala dla niego 🙂
a nie chce go zostawiac samego w sypialni bo wiadomo duzo rzeczy robie w salonie 🙂

Aaana ja tez będę chciała kupić Amelii taki kojec.
Na razie jest w łóżeczku turystycznym ale kojec jest super 🙂
przynajmniej bezpiecznie w takim kojcu.
A fotka super, wyglądają odlotowo obydwoje 🙂

Amelia poszła z nianią na spacerek to mam 1,5 godzinki dla siebie , tak więc zmykam do sprzątania.
A przed chwilą zadzwonili do mnie ze szpitala, zwolnił się termin na rezonans magnetyczny, bardzo się cieszę ale i martwię bo nie wiem co wyjdzie a na operację chciałam iść dopiero w listopadzie. 🥴 🥴 🥴

😠 kupilam w PL szampon do moich pasemek taki zeby mialy odcien szarego a nie zolte no i zapomnialam go zabrac niestety poszlam tu w IRL do sklepu fryzjerskiego i kupilam sobie szampon o takim samym dzialaniu pytajac czy musze uzywac rekawiczek pani odpowiedziala ze nie bo to tylko szampon do mycia jest no i tak oto siedze teraz i moje rece i paznokcie sa fioletowe 😠 😠 😠 ja nie wiem skad te laski w tych sklepach sie biora 😠 😠 😠
ten z PL nie farbowal rak no ale niestety ten farbuje...trudno bede musiala kupic rekawiczki...

K...a trafi mnie zaraz...
robie obiad na 5ta a Maz dzwoni ze jego kolega ktory mial pek kluczy zgubil to wszystko... a w tym klucze do naszego domu klucze do firmoweg auta pilot do bramy...
i pierdolniety irol nie wie czy przypadkiem nie zatrzasnal w aucie tych kluczy bo Mariusz mu dal te klucze zeby cos z vana przyniosl...
i teraz probuja sie dostac do srodka bo szyba jest lekko uchylona!
ja nie wiem gdzie Ci ludzie maja glowe...
ostatnio irol ktory pracowal z Mariuszem tez zrobil taki numer bo zabral klucze i cos szukal w vanie i na koncu zamknal drzwi zostawiajac klucze w srodku w vanie i Mariusz szybe wybijal!

• Mamusia
hej my dzis zalatane, dopiero wrocilysmy , rano lekarz-super 🙂 potem kolezanka, i kosciol, chrzest zalatwiony 11 lipca o 12.30, spacer z kumpela sie udal 🙂 nawet zjadlam loda, kulke sorbetu jabkowego 🙂 lekarz ok, babka 15 lat na oddziale dzieci pracowala, a to jakas profesorka i w dodatku socjolog-pediatra , kurde pokazala nam zachowanie Julki na latwym i prostym przykladzie, az bylam w szoku 🙂 wychodzi na to ze moja córeczka troche jest przyzwyczajona do rak i zaczyna robic z nami co chce.
Generalnie polecila mi smoczka w wypadku Julki , powiedziala ze dieta jkarmiacej matki ?A CO TO TAKIEGO ??powinnam jesc wszystko co w ciazy oprocz cytrusów, czosnku.
Wyniki moczu wyszly ok, tylko mam czesciej dawac cyca napic sie.
Co do sztucznego to mówi ze jak zaczne lepiej jesc i wytzymam to w 5 miesiacu mam zaczac podawac deserki, ale do tego czasu pewnie jeszcze sie zobaczymy i mi wszystko powie, jestem mega zadowolona. Zostaje u niej 🙂
dzis Julka nie dostala butli i w sumie chyba narazie poczekam...

Dodi cieszę się że w końcu trafiłaś na normalnego lekarza 🙂

Anitek Ty to nerwowa jesteś, nigdy nie zdarzyło Ci się czegoś zapomnieć??
Rozumiem Twoje oburzenie ale to ludzka rzecz zapomnieć nie trzeba od razu wyzywać wszystkich an około. To łóżeczko Ci wystawili a nie było to farba farbuje ręce a teraz ten "irol", usiądź i zrób sobie herbatkę najlepiej zieloną odprężysz się troszkę 🙂

• Mamusia
no super wieści Dodi 🙂 idzie ku dobremu 🙂
aaana nie martw się ja też jeszcze fat niby kilogramów tyle samo co z przed ciazy, ale w nic nie wchodzę, chodzę nadal w spodniach ciążowych, a do sklepu nie che mi sie iść , bo nie lubię przymierzać rzeczy, w przeciwieństwie do mojego męża on uwielbia sie stroić, a,.. focia super 😁