Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Sibi ja ślubuję w sobotę 🤪 🙃 Nie wiem czy się śmiać, czy płakać hehe.
A z pakowaniem, to naprawdę nie lada wyczyn i niestety trzeba będzie zrezygnować ze swoich rzeczy na rzecz malutkiej 😉 Ja bedę miała trochę łatwiej, bo nie będę brała słoiczków i soczków. Wezmę tylko mleko i 1 butelkę, a raczej 2 na wodę, albo herbatkę i ww na mleczko, choć stawiam na cyca 🙂
I parasolkę chyba też jakąś kupię. Koniecznie czekam na wrażenia 🙂a kiedy wracacie?

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
jestem 🙂
poprasowalam NIC praktyczne, zabawa z dzieckiem, T. juz tez zjechal i tak zeszlo 🙂)
On sobie siadal juz wczesniej tak trzymany pod paszki lubza raczki, cos tam kombinowal aby sie dzwignac, opanowal odpychanie sie lokciami itd. ale to co dzisiaj robil to max 🙂) ja go wozilam od jakiegos czasu z podniesionym zaglowkiem aby mogl sobie patrzec na swiat a jak zasypial to opuszczalam na plasko i bylo fajnie a teraz chyba pozostaje jazda na brzuchu z glowa w nogach 🙂)

Darusia powodzenia!!!

Sibi a zabierasz stad wszystko? pieluchy, sloiczki, mleko? lo matko?? 🤪 A placiliscie za bilet dla dziecka?

• Mamusia
Jai_Ho a jak Viktorem próbuje siadać, tak na wprost?, bo moja Milenka tak jakoś śmiesznie podciąga się bokiem i niezłe bony przy tym idą, a jak nastęka się przy tym 😜
A jak przewróci się na brzuszek, to ciągnie się tak łapkami jakby chciała pełznąć, ale nie bardzo jej wychodzi.

• Mamusia
cholera, to sie okazuje, ze co linie to inne zasady. Z tego co wiem, my mozemy zabrac niewielki skladany wozek, parasolke, nie jest to wliczane do bagazu, w koncu jakos dziecko musze dotransportowac do samolotu. Jeszcze dla pewnosci sobiesprawdze na stronie lini, bo bedzie kino jak sie okaze, ze czegos tam nie mozna 🙂)

• Mamusia
mona124 on jak sobie lezy na pleckach ale nie na plask calkiem tylko na jakiejs poduszce lub podniesionym zaglowku to podciaga rece i stara sie odepchnac lokciami i do tego lapie sie za ubranko i sie ciagnie, jakby to mialo pomoc 🙂) przy okazji moze uda mi sie nagrac. Dzis jak tak siadal to dwie kupy z wrazenia zrobil 🙂)
no i tez pelza, ale tutaj ,,na pingwina" szura brzuchem i odpycha sie nogami, efekt jest taki, ze przemiesci sie troche a koszulka ma dekolt do pepka 🙂))

• Mamusia
To prawda, co linie to inne zasady, porąbane to trochę.
He he Jai_Ho moja Milenka też ciąga się za szmaty, śmiesznie to wygląda, a do tego straszny nerwus i histeryk się z niej zrobił, wymuszacz też 😉
Na szczęście zasnęła, a ja pranko jakoś zrobiłam. Sama już padam tak spać mi się chce, ale jeszcze jakąś herbatkę wypiję 😉

Jai_Ho
mona124 on jak sobie lezy na pleckach ale nie na plask calkiem tylko na jakiejs poduszce lub podniesionym zaglowku to podciaga rece i stara sie odepchnac lokciami i do tego lapie sie za ubranko i sie ciagnie, jakby to mialo pomoc ) przy okazji moze uda mi sie nagrac. Dzis jak tak siadal to dwie kupy z wrazenia zrobil)
no i tez pelza, ale tutaj ,,na pingwina" szura brzuchem i odpycha sie nogami, efekt jest taki, ze przemiesci sie troche a koszulka ma dekolt do pepka ))

hehehe..wyobraziłam to sobie!
Jakie sprytne te Wasze dzieciaczki, moja jeszcze tak nie próbuje ;-)

CandyMonka wspolczucia dla Mamy!!!!! 😞 mam nadzieje ze szybko z tego wyjdzie i wszystko wroci do normy 🙂

Mona troszke latania masz w ten piatek Ci powiem...A piatek wieczor no coz poloz sie spac wczesnie 😉 zebys mialam sile na sobote 🙂

W wizzair placi sie stala opate za dziecko 25e i nie przysluge zaden bagaz a tym bardziej miejsce w samolocie.
Dziecko jest przypiete specjalnym pasem do np. mojego i tak siedzi sobie.
Wozek mozna miec az do samego konca i przy schodach do samolotu personel odbiera wozek.
Wygodne to bardzo 🙂
no i nie ma jakis ograniczen jesli chodzi o wozek byle zeby byl w jednym kawalku.

mona
Monka współczuję choroby mamy i marudzenia córci, ale napewno wszystko będzie dobrze

dziękuję, wiem że będzie musi byc ;-))
mama trochę zmartwiona bo pewnie leki dostanie a bierze już na tarczycę i nadciśnienie i żelazo, wszystkie trzeba rano..wszystkie przed jedzeniem i odstęp między nimi musi być 30minutowy heh więc idzie się pogubić ;-)

• Mamusia
Infinity napisał(a):

Mona troszke latania masz w ten piatek Ci powiem...A piatek wieczor no coz poloz sie spac wczesnie 😉 zebys mialam sile na sobote 🙂

Anitek latanie jak latanie, ale najlepszy numer ja zrobiłam z tym, ze umówiłam sie na odbiór sukni akurat na piątek zamiast trochę wcześniej, bo to nie jest sam obiór, ale zarazem ostatnia przymiarka i jak będzie coś nie tak, to będą musieli jeszcze przerabiać. Ja chyba lubię ta adrenalinę 😜

• Mamusia
CandyMonka napisał(a):
mona
Monka współczuję choroby mamy i marudzenia córci, ale napewno wszystko będzie dobrze

dziękuję, wiem że będzie musi byc ;-))
mama trochę zmartwiona bo pewnie leki dostanie a bierze już na tarczycę i nadciśnienie i żelazo, wszystkie trzeba rano..wszystkie przed jedzeniem i odstęp między nimi musi być 30minutowy heh więc idzie się pogubić ;-)

Najważniejsze, że wcześniej zdiagnozowano chorobę, a z lekami będzie musiała się niestety przemęczyć, jakoś da radę 😉 w końcu po kimś masz tyle siły 🙂

• Mamusia
Infinity napisał(a):
Dodinko Kochana dzieciaczki z marca wchodza i zabieraja to przeciez oczywiscie i jasne 🙂
podobno sie wyniosly a konta tutaj maja i wchodza...
Dodinko jak Cie moge prosic zabierz mi jeszcze tego ostatniego oklaska i wylacze je tak abym miala "0" 🙂

Anitek skoro jesteś taka dorosła to po co wciągasz do tego "konfliktu" inne osoby? Mogłabyś chociaż nas nie obrażać, w końcu żadna z nas nic Ci nie zrobiła. Wyniosłyśmy się z brzuszka żeby mieć święty spokój od takich osób jak Ty. Miałam się nie wtrącać ale uraziło mnie to że piszesz jakieś bzdury o marcówkach.

Pozdrawiam MARCÓWKA

mona
Najważniejsze, że wcześniej zdiagnozowano chorobę, a z lekami będzie musiała się niestety przemęczyć, jakoś da radę w końcu po kimś masz tyle siły

dziękuję kochana! Miłe słowa!!! ;-)))))

Mała właśnie przysnęła. Cycek w buźce i odlot ;-)

• Mamusia
CMonka wspołczuje choroby mamy 😞 życz jej duzo zdrowia i siły 🙂
Wspolczuje Zabków Nadinki,samruj jej tym zelem Dentinox chyba sie nazywa i jest najmocniejszy z dostepnych.

Mona super nowa fotka profilowa 🙂
Na pewno bedziesz piekna panna młodą i wszystko sie uda, trzymam kciukasy 🙂
Darusia mam nadzieje ze sie uda na tych egzaminach.
Iwiokej ucałuj małą i niech szybko zdrowieje.
Anitek nie bede Ci wariatko zabierac oklasków , za 80 min dostaniesz ode mnie bo ktos mnie ubiegł znowu 🙂

• Mamusia
Dzień dobry, choć nie za bardzo dobry 😠

K....a mam już dosyć tego, Anitek jest jaki jest i jeśli już się wypisałyście z tego forum tak manifestacyjne i chcecie mieć święty spokój, to na cholerę tu zaglądacie, co was obchodzi co Ona pisze i co taka Ja np. będę o Was i całej tej sytuacji myślała, Siedźcie sobie tam gdzie jesteście i cieszcie się dyskrecją a przy okazji jedźcie po wszystkich na swoim nowym forum, ja tam nie zaglądnę i Wy też nie musicie zaglądać tu 😠

nie pozdrawiam Lutówka!