Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

nie wiem 🙂 my już nudne się zrobiłyśmy hehe

Ja dopiję herbatę i też zaraz będę się raczej kłaść choć spać mi się nie chce, wypiłam kawę o 18 i nadal mnie 3ma 🙂

Renata ile Julcia ma na tej fotce??
Monka Ty wiesz dużo więcej niż Nam tu piszesz, pipko jedna 😜
Rozumiem, że można dołączyć się do innego forum ale mogłyby te dziewczyny raz po raz do Nas zaglądać 🙂

• Mamusia
Wstyd się przyznać ,ale nie umiałam wstawić zdjęcia ,dzisiaj się trochę pobawiłam i udało się 🙃To moja słodka Julcia jest pewnie najmniejsza z lutówek ,ale urośnie 🙂wczoraj byłyśmy na szczepionce 🙂waży tylko 5.700 a to dlatego ,że przez cały tydzień męczyła ją biegunka 🤢

Martuś nic nie wiem, naprawdę 🙂 dwie osoby mi napisały, że Jai_Ho tam pisze. Tylko to wiem 🙂 Dla mnie to obojętne co gdzie i kto pisze heh
Szkoda tylko, że tu frekwencja się zmniejsza.
Renata Anitek sobie odpoczywa 🙂 jak się zrelaksuje wystarczająco to pewnie wróci 🙂

Renata żaden wstyd. Kiedyś pytałaś jak ją wstawić, i ktoś Ci odpisał, ale szczerze przyznam że po tej odpowiedzi nadal bym miała kłopot ją wstawić. Miałam Ci pisać dokładnie co i jak zrobić by była fota ale mi z głowy uleciało..
I nie martw się że Julcia malutka 🙂 każde dziecko inne 🙂 Mój klocuś waży już pewnie z 7600gram i mam coraz większy problem by Go na rączki wziąć, bo bolą.

Idę w ślady Candy, uciekam spać, pa!

• Mamusia
Witam Mamusie!!!
Melduję się, miałam mieć neta, ale netia dała ciała i nie będę miała neta przez najbliższe 2 tyg. stwierdzili, że nie mogą się podłączyć w tym miejscu i zrywają umowę, ale mam wkurwa,
dziewczynki odkąd się przeprowadziłam to Z małą same zmiany dostaje zupki w butli , robione przeze mnie i szamie jak zła, śpi w swoim pokoiku, a rodzice mogą normalnie spać no i przestałyśmy używać czapeczki. na ten moment to wszystko, jak będę miała neta normalnego to będę z wami cały czas, bardzo za wami tęsknię
Dodi widziałam Twoje cycuszki..............
oki słodkich snów i do spisanka mam nadzieję że nie długo

ejjj ja jeszcze nie poszłam hehe 😜

teraz idę 🙂 dobranocki 😘 😘 😘

Ranatka napisze jeszcze, że moja miała 2650 ale nadrobiła bo teraz ma ponad 7000 🙂

ok mykam lulu. DOBRANOC 😘

• Mamusia
Czesc dziewczyny!! Nie wytrzymalam i jeszcze musze sie zameldowac 😉
Ale popisalyscie jejku az mi galy z orbit wyszly!!!!!!!! 🤪 😮 Nareszcie !!!!
Ja dzis wyladowalam w szpitalu bo znalazlam przez przypadek na plecach kleszcza!!!! Pierwszy raz w zyciu!!!! Omalo sie nie powylam strachidupa ze mnie i zaraz po racy do szpitala bo tu lekarze w srody krotko przyjmuja. Tam chama wyciagneli i zaraz dostalam 2 zastrzyki w 1 bok bioder i w drugi ☺️ To min. na kleszcze i za 4 tygodnie powtorka a pozniej za pol roku 🥴
Tak cudownie mnie ukluli ze zakrwawilam majtki i spodnie ale to nic 😜
I takie byly urodziny mojego D. 😉
Pozniej goscie przyszli i niedawno poszli. Ciezki dzien 🙂
A teraz poczytam co tam naskrobalyscie bo nie zasne

• Mamusia
hej ja dzis pierwsza 😜
mały jeszcze spi a ja buszuje po necie dzis ide do fryzjera podciac włoski ciekawe czy mi sie uda bo wybieram sie z małym 🤨

Dodi tak myslalam ze to alergia pokarmowa
mojej sisotry córeczka tez ma alergie pokarmowa ale jej wyszły takie duze jak rozdrapany slad po komarze na całej buzi i główce państwowy lekarz powiedział ze to komar ja ugryzł i w sumie w d .... ja mieli wiec siostra wybrała sie prywatnie no i okazłao sie ze to alergia na jajka, nabiał
siostra teraz je tylko suche kanapki z szynka i kozi ser normalnie koszmar po co sie tak meczyc

dobra powoli ide sie szykowac bo w koncu nie zdaze to narazie do napisania pozniej

Cześć 🙂

Noc wyspana, mała nie miała pobudki na cyca, duchów nie słyszałam wszystko si 🙂

Chciałam znowu jechać nad morze się przejść ale gardło boli mnie masakrycznie i pogoda jakaś taka dziwna, niby ciepło ale słńce ciągle zachodzi bo gęste chmury są.

Andzia współczuję kleszcza!! Biedna! Dobrze, że wyciągnęli skurczybyka! 🙂
Kikos powodzenia u fryzjera 🙂

A wracając do wczorajszego tematu to przecież T. wyjechał i Jai_Ho jest z kumpelką sama na chacie 🙂 na pewno nie ma czasu by tu zajrzeć, nie chce mi się wierzyć że nas tak opuściła ;-))) pewnie napisze jak koleżanka wyjedzie ;-)))

A i dzięki za oklaska 🙂
Ja też wczoraj parę dałam ale patrzę, że tu nam jakaś wróżka co chwilę podrzuca ;-)))

Idę zrobię śniadanko 🙂

Wiem, że Cruella pisałą tylko do mnie tą wiadomość ale odnosi się się ona (wiadomość) do nas wszystkich więc Wam ją tu wkleję ;-))))
To co do wczorajszej naszej rozmowy:

Cruella:

Moni zabrzmi to głupio ale koleżanka Was podczytała i nie wiem na ile to są prawdziwe informacje ale to nasze forum nie ejst tajne pisałam Ci kiedyś że jak chcesz to zapraszamy i inne dziewczyny również.
Nie marcówki przeszły bo są też inne dziewczyny np z forum Kraków, forum łódź ze stycznia i luty również ale nikt nikogo nie podbiera.
Forum traktujemy czysto rozrywkowo i chciałabym aby tak było postzregane 🙂
Większość dziewczyn pozostałą na brzuszku też ponieważ prócz np amrca pisały na innych 🙂

Czy żeby wejść na brzuszek muszę się zalogować?? jak to tam działa??
Na nowym tak jest ale drzwi są otwarte i chęć pisania z nami nie wyklucza możliwości pisania na brzuszku 🙂
Nie piszemy na brzuszku TYLKO I WYŁĄCZNIE z jednego powodu 🙂

Sciskam Was obie moje ulubienice 🙂
pzrepraszam że to napisałam ale w ramach jasności sytuacji 🙂

Teraz wszystkie mamy jasność ich forum nie jest tajne!!!!!!!!!! Możemy tam też pisać, czytać i komentować wszystko co one piszą jak one tu! 🙂

A tak w ogóle to ja mam już dość analizowania które forum jest czyje!
Ja będe pisac na brzuszku bo zżyłam sie z dziewczynami stąd! Nie bede wchodzic i pisac na tamte forum bo nie mam o czym, to Wam sie zwierzalam i to Wy znacie mnie najlepiej, czesto sie tu zwierzalam i pisalam o sprawach bardzo osobistych (choc nie wiem czy dobrze, bo nie lubie jak ktos mnie tylko ''poczytuje'' a nie wspiera). Nie znam dziewczyn z tamtego forum, oprócz Cruelli ale z nią i tak piszę na NK. Nie bede tam pisac bo o dupie Maryny to ja sobie moge pogadac z pania z warzywniaka!
Oczekuję szczerej rozmowy i poczucia, że ktoś mnie właśnie wspiera i rozumie. To daje mi LUTOWE forum i tak to zostanie.