Czes dziewczyny!!!
Melduje sie nocnie a jestem tak strasznie dzis wykonczona i mialam taki zly dzien za soba ze napisalam krotko ale post sie stracil i tyle 😞 Nawet boje sie isc spac bo Sebastian tak dal mi w kosc ze dopiero przed chwila polegl a nie wiem czy zaraz nie zacznie sie od poczatku!!! Masakra jakas mowie wam. Na koniec z placzu zwymiotowal i smierdzaco zasnal. Zaraz sie ja poplacze. Tak jeszcze nie bylo odkad sie urodzil 🥴 Zawsze ladnie szedl spac o swojej godzinie a dzis nie wiem co w niego wstapilo.???? 😮 No nic ide sie myc i moze spac jak dobrze pojdzie. Do jutra 😘😘😘
Witam mamusie!!! No i nie mylilam sie -noc tez byla tragiczna 😞 Co chwilke bylam na nogach bo sie darl,gorac jak diabli ze probowalam wszystkiego a i tak nie bylo czym oddychac 🥴 Do tego prawie 2 godziny nie spal wiec probowalam mu wyczyscic nochala bo w jednej dziurce mu charczy. Jakby policzyc ile dzis spalam to moze jakby do kupy to zlozyc to jakies 1,5h 😞 Meza wywalilam spac a i tak pewnie nie spal bo jak?? No i ciekawe jak dzis funkcjonuje w pracy.???
Oczy mam czerwone jak burak i ledwo widze. Ech nie ma co gadac. 🤢😮 Ide zrobic jakas kawke moze chociaz roszke pomoze. 😉 Milego dnia dziewczyny. 🙂
Hej mamuski
u nas noc spokojnie w sumie jak zawsze
i juz po snaidanku i rannej drzemce teraz mycie butelek, deserek i wychodzimy na zewnatrz troszke na słoneczko
słuchajcie te które karmia piersia chce któras wkładki laktacyjne bella bo zostało mi 34 szt. i nie wiem co z tym zrobic
na poczatek sie pochwale ,Julcia zaczela sie podnosic od piatku, ale nie moge jej nigdy zlapac aparatem, dzis mi sie udalo.Dzwiga sie do gory.
[URL=http://fotoo.pl/][IMG]http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-07/fda0d8b2.jpg[/IMG][/URL]
u nas nocka jak zwykle 2,4, 7 pobudki.
Zaraz idziemy na zakupy bo mama kupic sobie musi butki jakies 🙂 Kikos ja uzywam wkladek super chłonnych bo jak juz cos leci to na maksa, a bella mi przeciekla, ale dzieki za propocycje 🙂 moze ktoras z dziewczyn.
Dodi kostium suuper !! musiał kosztować majątek 🤢 no i co najważniejsze fajnie w nim wyglądać (choć to że fajnie wyglądasz to mnie akurat nie dziwi 😜)
Andzia współczuję - polecam - dla dobra dzieciaczka - albo vibrucol czopki albo meliskę - u nas w miarę działa - czemu mężowi dałaś spać - ja nie mam litości w takich chwilach i mojego gonię - a co - on sobie wyhodzi odpoczywać od wrzasków 😜
Kikos czy Ty dajesz do wieczornego mleka jakąś kaszke?
Wlazłam do Was, bo mam pytanie. Używacie może jakichś nosidełek albo chust dla dzieci? Ja mam ochotę się w jakąś zaopatrzyć, ale zależy mi na tym, żebym mogła ją sama obsługiwać, więc wszystkie chusty wiązane raczej odpadają, bo sama się nimi nie omotam 😞 możecie coś polecić? Z góry dzięki.
aaana ja kupilam mu kaszke ryzowa waniliowa i raz dałam w dzień i raz na noc ale chyba bede juz na noc mu podawac tylko musze kupic smoczek z wieksza dziurka bo ledwo ciągnął
a co do karmienia zupkami i desrami to mój juz zjada cały słoiczek zupki i deserku w ciagu dnia + 4 razy mleko
uwielbia zupke jarzynowa i marchewkowa z ryżem 😆
aaaaa i kupki sa codziennie nawet 2 razy a kiedys to co 2-3 dzien 😆
kwasiek ja kupiłam chuste ta wiazana z bebelulu czy jakos tak w smyku no i mozna było ja oddac po 5 dniach wiec ja oddałam bo mały nie chciał w niej leżec no i te wiazanie mnie dobiło wiec mozesz tam kupic i wypróbowac
Po ciezkiej nocy moje dziecko dzis jest przeslodkie!!! Bawi sie,smieje i cichutko sie soba zajmuje wiec mamusia wybaczyla wszystko!!! 😉😁 Gaworzy sobie i spiewa he he 🙂 Co do husty czy nosidelka nie moge nic polecic bo nie bylo mi to potrzebne wiec nie kupowalam ale z tego co slyszalam to husty sa lepsze i wygodniejsze. Nie wiem czy ktoras z lutowek miala nie pamietam.
Dodi kreacja super!!! a Julcia silna kobitka!!! 😁 Jai Ho oczywiscie ze masz prawo pisac na innym forum rowniez ale mysle ze nas nie zostawisz ???? 😉 Dobrze ze w koncu wrocias!!! 🙃 Sibi a ty nawet nie mysl ze skonczysz pisac bo jak ladnie wrocisz z pracy to slicznie nam tu napiszesz jak minal dzien!!!! 🤪😉😁 No i chyba tyle co musialam napisac
Dostaniecie po dupach!!!! 😜
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
Andzia27
Melduje sie nocnie a jestem tak strasznie dzis wykonczona i mialam taki zly dzien za soba ze napisalam krotko ale post sie stracil i tyle 😞
Nawet boje sie isc spac bo Sebastian tak dal mi w kosc ze dopiero przed chwila polegl a nie wiem czy zaraz nie zacznie sie od poczatku!!! Masakra jakas mowie wam. Na koniec z placzu zwymiotowal i smierdzaco zasnal. Zaraz sie ja poplacze. Tak jeszcze nie bylo odkad sie urodzil 🥴 Zawsze ladnie szedl spac o swojej godzinie a dzis nie wiem co w niego wstapilo.???? 😮 No nic ide sie myc i moze spac jak dobrze pojdzie. Do jutra 😘 😘 😘
Andzia27
Oczy mam czerwone jak burak i ledwo widze. Ech nie ma co gadac. 🤢 😮 Ide zrobic jakas kawke moze chociaz roszke pomoze. 😉
Milego dnia dziewczyny. 🙂
kikos
u nas noc spokojnie w sumie jak zawsze
i juz po snaidanku i rannej drzemce teraz mycie butelek, deserek i wychodzimy na zewnatrz troszke na słoneczko
słuchajcie te które karmia piersia chce któras wkładki laktacyjne bella bo zostało mi 34 szt. i nie wiem co z tym zrobic
Dodi_W
na poczatek sie pochwale ,Julcia zaczela sie podnosic od piatku, ale nie moge jej nigdy zlapac aparatem, dzis mi sie udalo.Dzwiga sie do gory.
[URL=http://fotoo.pl/][IMG]http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-07/fda0d8b2.jpg[/IMG][/URL]
u nas nocka jak zwykle 2,4, 7 pobudki.
Zaraz idziemy na zakupy bo mama kupic sobie musi butki jakies 🙂
Kikos ja uzywam wkladek super chłonnych bo jak juz cos leci to na maksa, a bella mi przeciekla, ale dzieki za propocycje 🙂 moze ktoras z dziewczyn.
milego dnia
aaana
Dodi kostium suuper !! musiał kosztować majątek 🤢 no i co najważniejsze fajnie w nim wyglądać (choć to że fajnie wyglądasz to mnie akurat nie dziwi 😜)
Andzia współczuję - polecam - dla dobra dzieciaczka - albo vibrucol czopki albo meliskę - u nas w miarę działa - czemu mężowi dałaś spać - ja nie mam litości w takich chwilach i mojego gonię - a co - on sobie wyhodzi odpoczywać od wrzasków 😜
Kikos czy Ty dajesz do wieczornego mleka jakąś kaszke?
aaana
kwasiek_
Wlazłam do Was, bo mam pytanie. Używacie może jakichś nosidełek albo chust dla dzieci? Ja mam ochotę się w jakąś zaopatrzyć, ale zależy mi na tym, żebym mogła ją sama obsługiwać, więc wszystkie chusty wiązane raczej odpadają, bo sama się nimi nie omotam 😞 możecie coś polecić? Z góry dzięki.
Miłego dnia! 🙂
kikos
aaana ja kupilam mu kaszke ryzowa waniliowa i raz dałam w dzień i raz na noc ale chyba bede juz na noc mu podawac tylko musze kupic smoczek z wieksza dziurka bo ledwo ciągnął
a co do karmienia zupkami i desrami to mój juz zjada cały słoiczek zupki i deserku w ciagu dnia + 4 razy mleko
uwielbia zupke jarzynowa i marchewkowa z ryżem 😆
aaaaa i kupki sa codziennie nawet 2 razy a kiedys to co 2-3 dzien 😆
kwasiek ja kupiłam chuste ta wiazana z bebelulu czy jakos tak w smyku no i mozna było ja oddac po 5 dniach wiec ja oddałam bo mały nie chciał w niej leżec no i te wiazanie mnie dobiło wiec mozesz tam kupic i wypróbowac
Andzia27
Co do husty czy nosidelka nie moge nic polecic bo nie bylo mi to potrzebne wiec nie kupowalam ale z tego co slyszalam to husty sa lepsze i wygodniejsze. Nie wiem czy ktoras z lutowek miala nie pamietam.
Dodi kreacja super!!! a Julcia silna kobitka!!! 😁
Jai Ho oczywiscie ze masz prawo pisac na innym forum rowniez ale mysle ze nas nie zostawisz ???? 😉 Dobrze ze w koncu wrocias!!! 🙃
Sibi a ty nawet nie mysl ze skonczysz pisac bo jak ladnie wrocisz z pracy to slicznie nam tu napiszesz jak minal dzien!!!! 🤪 😉 😁 No i chyba tyle co musialam napisac
Dostaniecie po dupach!!!! 😜
Sibi
🤪 🤪 🤪 🤪 Dodi cudownie wygladasz!!!!!!!!!!! ta figura!!!!!! i suknia i kostium super!!!!!!!!!!!!!!!! brawo dla Julci 🙂
Andzia najpierw musze ta prace dostac zeby moc z niej wracac 😉
u nas noc piekna Marcynia spala od 20.40 do 8.30 😎 😎 odespalam ciezkie dni 🙂
wlasnie wrocilysmy z zakupow i zaczelo padac i dobrze moze bedzie ciut przyjemniej na dworze!!!
ide obiad gotowac
milego dnia