Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Witam Mamusie!!!!!!!
jest taki upał, że nawet ie chce mi się przy kompie siedzieć, a do tego boli nie głowa 😞 lubię lato, ale z umiarem temperaturowym
ja wczoraj mała 2x moczyłam we wanience na balkonie żeby sie ochłodziła, bo nawet ona spocona, ale miała ubaw ale trochę ciasno jej było bo długas z niej straszny, chcemy jej kupić mały basenik na balkon to sie wyszaleje, bo chlapała tak, ze cały balkon pływał 😁 no i mama i babcia też całe mokre 😁 😁 😁 mały świrusek 😁
miłego dnia

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej 🙂)
mamy net bez problemu 🙂) ale jakos najpierw musielismy sie soba i wyjazdem nacieszyc 😉 Teraz na chwile sie ochlodzilo i nawet popadalo, wiec T. szaleje z Victorem na lozku, kupil mu dosc spora gumowa kolorowa pilke i to byl strzal w 10!! Dzieciak zasuwa raczkami i nogami jak foka w cyrku 🤪a jaki ubaw!! po powrocie dam fotki 🙂)
A tak poza tym to jest rewelacja i relax na max. 🙂)
CZEGO I wAM ZYCZE!!
POZDRAWIAMY!! 🙂)))

• Mamusia
Heja , ja zalatana bylam przed chrzcinami , chrzciny super, udalo sie wszystko, fotki bede miala w przyszlym tyg po urlopie.
Jedzenie smakowalo, Julcia zgarnela troche gotowy i złota i byla grzeczna na maksa 🙂
w kosciele podrywala kolege obok i lapala go za raczke 🙂
lecimy dzis wieczorem do jastrzebiej gory, mial byc polwysep heski ale nie znalazlam noclegu.
wracam w niedziele.

pozdrowionka

i milego urlopu dla Aaany I Jai_ho
'

ruszam pakowac manele 🙂

• Mamusia
Hej dziewczynY !!!
Dodi swietnie ze chrzciny sie udaly!!! 😁 No i macie juz za soba 😉
U nas tez upaly mozna sie roztopic!! Co za lato nawet na Majorke nie trzeba sie wybierac!!!! 🤪 A w domu tez nie mozna oddchac chociaz wszystko pozaslaniane ☺️ Ale wam dobrze!! Wszystkie gdzies rajzuja a ja??? Wezcie mnie ze soba!!!! 😜
Jai Ho sprawdzalam i jestescie od nas ponad 350km 🙃 Bawcie sie dobrze !!!
Dodi wam rowniez!! Nalezy sie a co 😉
A Sebastian juz 3 dzien wpyla marchewke az sie trzesie tak mu smakuje!!! 🤪
Dodi dajesz 1 raz dziennie mleko modyfikowane Julce??? I kiedy??? Starasz sie ja oduczac od cyca???? Bo ja tez chce zaczynac ale nie wiem jak ??? Buziaki

• Mamusia
Andzia27 to gdzie Ty jestes? 🙃 ale jakby sie uprzec to rzut kamieniem i jestescie 🙂) 😉 Maly wlasnie zasnal, T. w spa a ja sie chlodze w pokoju i robie kolejna przymiarke do bikini, bo pozniej moja kolej. Zdecydowanie za malo % we krwi !! 🙂) jeszcze sie sobie nie podobam 🥴 🙃
Super, ze Sebastianek lubi warzywka, bedzie zdrowy chlopak! 🙂)

• Mamusia
Andzia27 napisał(a):

Dodi dajesz 1 raz dziennie mleko modyfikowane Julce??? I kiedy??? Starasz sie ja oduczac od cyca???? Bo ja tez chce zaczynac ale nie wiem jak ??? Buziaki

jeszcze jestem, wyjezdzamy o 20 bo upal wiec wpadlam przyczaic co i jak 🙂

Andzia ja daje malej drugie karmienie ranne butelke sztucznego , juz chyba z 2 tygodnie, teraz bede jej dawac 2 razy , moze od jutra,Powoli ją oduczam od cyca, a wogole widze ze lubi jabluszko i herbatki 🙂 wiec nie bedzie problemu chyba, jak skonczy 5 miesiecy dam jej kaszke ryzową na mleku , albo moim albo modyfikowanym, nie moge dac jej zwykleklej mlecznej bo ma tą alergie pookarmowa na mleko 😞 kaszke bede jej dawac na noc zeby dluzej pospala, bo budzi sie 2-3 razy nadal . Andziu Ty tez dasz rade, mi juz powoli odchodzą chyba wurzuty sumienia , mysle ze jeszcze troche i juz cycus pojdzie w odstawke hehe

uciekam , buziaki

hej hej ;-)))

U nas upał cały dzien..uff roztapiam się ;-)

Jai_Ho to Ty wyjazdowo piszesz 🤪 🤪 hehe to się nazywa uzależnienie heh 🙂
MIłego urlopu!!

a aaana poleciała już?

Buziaki lecę poleżeć , mała śpi może i mi się drzemka uda 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
hej ja na chwilkę bo jutro wylatujemy 🙂 a w domu sajgon my jak zwykle niespakowani, mała nieogarnięta itd. ale luuuuuz jutro urlop 😎

dzisiaj od 8 do 8 z małą gdzieś w locie - było super - polecam na upały centra handlowe 😜 a po 15tej tradycyjnie już lody i bulwar

do spisania po urlopie 😘 😘 😘

• Mamusia
Czesc mamusie!!!!
My juz wykapciani tzn. Sebastian bo ja w kolejce hehe 😜 Wisi na cycu i tak sobie mysle jak ja go od niego oducze??? 😮Nawet herbatki nie chce tylko cyc i cyc. 🤢
Jai Ho my jestesmy niedaleko Hannoveru. 😉 Ech jeszcze troszke i tez do Polski. A mielismy juz teraz w piatek wyjezdzac 🙂 A jedzie tylko sostra z rodzinka. Trudno.
Aaana udanego urlopu!!! 😁 😉
Milego wieczoru !! 🙂

OK ok 🙂 i następny z rana poleciał .. no jak tak można w ogóle! SKANDAL.. ja je tu zbieram haloooo

no co za wredne babska tu zaglądają ..wierzyć się nie chce

• Mamusia
hej hej
co za upały nawet nie da se siedzieć przy kompie 🤢

u nas wszystko ok poza tym ze małemu klate spaliłam słońcem pomimo ze siedziałam w cieniu ale zapomniałąm go posmarowac blokerem 🥴

dzis bylismy juz z samego rana na cwiczeniach niuniek jak zwykle grzecznie cwiczył
😆

Hej mamusie,
melduje że żyję 🙂 my z M. na działce nad jeziorkiem, Igor zadowolony, pływa codziennie 🙂 nie mam czasu zbytnio kompa odpalić. Ale już niedługo będę częściej.

Pozdrawiam Was 🙂 🙂 🙂 i całusy dla dzieciaczków!!

• Mamusia
Witam Mamusie!!!!!!!!
kupiłam wczoraj małej basenik, wow jak ona szalała w nim nie wiedziałam , ze ma tyle energii , pływała w nim na brzuszku i się w kółko kręciła jak zegarek nawet nie nadążałam jej za bródkę podtrzymywać , a chlapała, że aż była cała mokra i buźka i włosy
CM a może ktoś ci zabiera oklaski bo tu zaglądasz 😁 zastanów się 🤢