Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Martus, z cyckami jest u mnie...no slabo. Nic nie puchna, wygladaja jak uszy jamnika, ale jak mlody ciagnie to jest w nich mleko bo widze a nawet musi wypluwac cyca bo tak sika pokarm mocno, nie wiem skad 😮 ale generalnie w stanikach sprzed ciazy mam luzy juz. 🤨 teraz mam cicha nadzieje, ze podpompuje je tabletkami, bo tak to skora na skorze 🤢 😁

Też się dziwie, że moje małe chłopisko urodziło sie 3 dni przed terminem a szyjki rzeczywiście nic nie było.

Jaiho u mnie podobnie, jak Młody ciągnie to coś tam leci, i w dzień flaki a w nocy nabrzmiałe 😉
Igor chyba cały czas miał takie pucole 🙂

Teraz spojrzałam na kilka zdjęć Małego i te pulasy to tak stopniowo się powiększały 🙂

Idę pranie powiesić, bo już ze 3 godziny w pralce leży ☺️

• Mamusia
hej lasencje ja właśnie od dentysty wróciłam...

to nie ja zaczęłam temat 😜 tylko chyba martuś lub mona zapytały się jak długo dzieciaczki będą z nami spały więc odp że tak długo jak długo jest ryzyko...

ale macie wspomnienia - Martuś nie zazdroszczę gina-kretyna!!!!

JaiHo a jak tam twoja znajoma z silikonami - nadal karmi?? czy w ogóle można ??

• Mamusia
Hey wieczorowo, u mnie juz luuz, jakos odeszlo mi wszystko na szczescie sie opanowałam.

Anitek 18,35 to bylo juz za pozno, bo to było dosc daleko, a na taxe tez sie czeka z 15 minut wiec odpuscilam od razu.Co do slubu, to chce go bo bardzo kocham M. ale w nerwach rózne rzeczy sie mówi..

Jai_ho mówilam ze Victor bedzie dzielny,dobrze ze i Ty sie kurujesz, odpoczywaj tam 🙂
Cruella ja mam taki duzy ponton to Ci podrzucę :P 🙂 w razie co 🙂 a tak serio to 3 mam kciuki aby woda sie cofneła

Aaana mój tez ma czasem pretensje o kompa.

A tak wogole Julka dzis dostała mate edukacyjną CANPOLU , duzego róznowego dinozaura z kwiatkiem w zębach i kilka fajnych ciuszków od kolegów z pracy M.

• Mamusia
dzien dobry 🙂
Noc po szczepieniu na szczescie bez zadnych problemow, spal ladnie, troche byl zmulony goraczka, co mu jednak nie przeszkodzilo jesc o 1 i 4 i tradycyjnie obudzic sie juz na dobre przed 6 🙂) ale, ze wczoraj dlugo nie siedzialam to nawet jestem wyspana 🙂).
aaana ta moja silikonowa kolezanka dalej karmi, silikon w tym nie przeszkadza, tyle, ze lecy jej siadaja od ciezaru, no i nie wygladaja te cycory fajnie.
U nas nie ma problemu z siedzeniem przy komp. bo T. tez jest od tego uzalezniony 🙂) wiec tak sobie siedzimy przy jednym stole, kazdy ze swoim i miedzyczasie pogadujemy sobie o wszystkim 🙂) i widzimy sie caly czas 🙂)

Witajcie 🙂
U nas nocka super o 19 lulu i pobudka na jedzenie 5.30 teraz jeszcze śpi 🙂

Co do kompa hmm, była raz sytuacja że A zarzucił mi "kompa" ale odpowiedziałam mu wtedy że siedzę cały dzień w domu i "rozmowy" z Wami to jedyna rozrywką jaką na obecną chwilę posiadam 🙂 a że mój a jest totalnie bezkonfliktowy to to przyjął zrozumiał i jest spokój 🙂
Jai ho kurcze anioł nie dziecko heheh, ale super przynajmniej on nie cierpi po z tego wszystkiego najbardziej maluchy cierpią. Ciekawe czy przy drugim też będzie taki aniołek 🙂

Dodi dam znać jak coś z tym pontonem heheh 😁 😁 😁

A tak poważnie to PRZESTAŁO PADAĆ 🤪 🤪 🤪 🤪

hej hej 🙂
mala wlasnie spi u mnie na rekach:-)) uwielbiam na nia patrzec
a no i to zabek idzie na pewno bo jest co raz bardziej czerwone i widac juz go troszke, biedna slini sie przy tym niesamowicie i lapki wiecznie w buzce

mam pytanko. spiewacie Waszym dzieciaczkom? ja mojej staram sie czesto i zauwazyla ze ona mi odspiewuje 🤪 hehe najlepiej wychodzi nam to : http://www.youtube.com/watch?v=g0zSB2WEtwU&feature=related

Martus:
Monka to dlaczego nie zatrzymałaś prześcieradła?

Anitek:
Candy mogliby DNA pobrac echhh czarny humor mi sie wlaczyl

hahahahaha 😁 głupia ja!! 😜

• Mamusia
hej hej 🙂
Mam takie pytanie czy to w końcu przestanie padać ?
Juz mnie szlak trafia z tą pogodą.
U Nas wszystko ok 🙂 Mały je spi i gawoży... Jutro idziemy do szczepienia 🙂 Mam nadzieje ze bedzie wszystko ok 🙂
Mąz nadal w domu wiec za duzo do pisania czasu nie mam.

• Mamusia
ja to bym nieraz chciala aby maly pospal na rekach u mnie, poprzytulac sie ale on taki ,,twardziel" i zaraz sie gniecie aby go odlozyc do lozeczka lub do jego ,,graciarni" 🙂)
Ja mu przestalam spiewac, bo ,,sto lat" juz mi obrzydlo i jemu tez, nic innego sie nie douczylam. T. mu spiewa 🙂 nawet kupil spiewnik z piosenkami dla dzieci 🙂) 🤪

cruella to super wiadomosc, ze nie pada! chyba Was ocalilo 🙂
A piszac o drugim to masz na mysli szcepienie drugie czy drugie dziecko? 😉 🙂)

Jai_ho dzięki za rady 🙂 tak zrobię, jeszcze dziś jej to wszystko kupię
Tylko dziwi mnie, że idzie jej chyba trójka..tzn nie wiem czy to trójka w każdym razie wychodzi jej ząbek z boku ;-)

• Mamusia
CMonka moze to dwojka, od dwojek czasem tez sie zaczyna z tego co czytalam.

dziewczyny czy Wy na drugi dzien po szczepieniu bralyscie maluchy na spacer? bo ja juz nie wiem, pogoda sie fajna zrobila, ale maly jeszcze taki przymulony troche i nie wiem co robic.

• Mamusia
niedawno pisalam, ze maly nie lubi bawic sie pielucha czy z nia spac, a wczoraj mu kupilam w nagrode, ze byl dzielny taki mini kocyk ze sloniem i oto co dzis z nim wyprawial 🙂)
[URL=http://fotoo.pl/][IMG]http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-05/1ad56643.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://fotoo.pl/][IMG]http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-05/1f9ada0d.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusia
🤪 🤪 szalone 42 strony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie dalam rady wszystkiego przeczytac tylka tak po lebkach ☺️

wynikow jeszcze nie mam a robilam OB, morfologie z rozmazem i zelazo pozniej mam wlasnie na tarczyce zrobic ale pocieszajace jest to ze juz widac odrastajace wlosy 🤪

my lecimy 25.06 na urlop wiec napisze jak minal lot itd

odnosnie dokumentow to my wyrobilismy Marcelinie dowod bo jest na 5 lat i nic sie za niego nie placi, a paszport na rok i kosztuje 30 zl wiec jak bedzie nam potrzeba ( nie sadze przez najblizsze 3 lata nie wybieramy sie poza Europe) to wtedy jej wyrobimy.

moja nie zabkuje choc zaczyna byc marudna 🥴 wczoraj wybralismy sie do kolezanki B. i cyrk odstawiala caly czas no chyba ze jej sie nie podobaly czerwone sciany 😜

odnosnie tego dodatkowego urlopu maciezynskiego on jest platny?

dzis sie wybieram na dlugie zakupy z ta kolezanka z meksyku bo juz wariuje w domu

u mnie tez juz nie pada!!!!!!!!!!! na szczescie bo moim rodzica zalalo dom 😞

Hej
ja nawet wyspana, Mały obudził się o 3:30, dostał cyca, potem pogadaliśmy godzinę, bo spać nie mógł, i jak zasnął to obudził się o 9-tej! 😜 teraz gada sobie w leżaczku,macha rękoma i nogami jak wariat 🙂mata Go jeszcze nie kręci 😉
JaIho to Ci twardziel z Victora, niezle "walczy" z kocykiem. Zuch chłopak! jak tak dalej pójdzie to będzie potrafił się nakryć w nocy kołderką 🙂 Igor uwielbia trzymać w ręku tetrę, ładuje ją wtedy do buzi, a jak tetry brak to bluzeczkę zadziera i memla 😜

Monka, pewnie Nasza ślicznotka Nadia jako pierwsza będzie miała ząbka 🙂

Igor zaczyna marudzić, pewnie spać chce.