Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

A teraz ruszam dupę, idę się umyć i jednak pojadę na Gdynię się przejść nad morzem 🙂
Dziś wypad z inną kumpelą, też ma córcię 1,5roczną 🙂

Buziaki, zajrzę jak wrócę 😘 😘 😘 😘 😘

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hehehhe cześć

ale gdzie to forum .... hehhehe ja jakoś tępa jestem ... albo niewyspana...
mała o 2giej pobudka i o 4tej,,, a ja od 7mej w nowym mieszkanku wykańczać i szorować bo dzisiaj wynajmuję ledwo żyję a dzień się nawet nie zaczął ....
czy słyszałyście o viburcolu czy coś podobnego - firmy heel?? to na nadpobudliwość i niepokój (dizecka - żeby nie bylo 😉 ) spowodowane ząbkowaniem...??

aaana bulwar 🙂 potem też skwerku trochę 🙂
a nie słyszałam o tym vi.. coś tam ;-)) a dobre to jest? ja chciałam małej meliskę zacząc podawać

Hej kochane
ja dziś super wyspana 🙂 M. powiedział przed snem, że dziś w nocy On wartę nad synem trzyma 🙂 i dobrze, bo Igor obudził się o 2giej, nie chciał mleka, pić też, tylko miał ochotę na zabawę i pogaduchy 🙂 biedny M. zasnął z Małym dopiero o 5tej 😁

Dziewczyny, co do forum, każda pisze gdzie chce i luz. Ja zostaję tutaj, bo tak jak CM bardzo się z Wami zżyłam, możemy się wesprzeć dobrym słowem, znamy swoje poczucie humoru i wiele razem przeżyłyśmy 🙂 a w dodatku jestem już uzależniona od brzuszka 😉 🙂

Aaana to masz niezły zapierdal z tym szykowaniem mieszkania. My dwa lata temu na wariata szykowaliśmy 8 kawalerek 🤪 to była walka, ehh jak sobie przypomnę to mnie skręca z "radości".

Przyznać sie skąd mam tyle oklasków?? ja jak próbuję którejś z Was dać to wszędzie mam że za np 109 minut 😉

Miłego dnia i do wieczorka 🙂

• Mamusia
hej dziewczyny, my dzis pospalaysmy do 10 z malymi przerwami.
Znowu upal, wylazlam z pod prysznica wlasnie.
Chyba lecimy do auchana dokupic jeszcze z 1 butelkę , mam 2 z tommee tippe jedną 150 drugą 260, i 4 sztuki z aventa ( jedną cieknie ) a 3 jeszcze nie otworzylam i chyba je sprzedam po taniosci , mam 2 sztuki 260 ml i jedną 150 ml nówki sztuki w pudelczku,

Mala po 10 wypila 150 bebilonu pepti, a moj cyc eksploduje, ide troche odciagnac.
do spisanka potem i milego dnia

• Mamusia
Martuś na swoją obronę powiem tylko że jak tam weszłam to nie wiedziałam czy się poryczeć czy ....porzygać taki był syf a teraz wygląda tak 🙂 wiem że szału nie ma ale uwierzcie mi że w porównaniu z tym co było jest piknie 😎
[IMG]http://www.fotoszok.pl/upload/bc2c7488.jpg[/IMG]

Dobry Dobry Dobry Mamuski 🙂
ja wcale o Was nie zapomnialam hehe 🙂
a tak wogole to chcialam odpoczac od tego wszystkiego tutaj... oczywiscie nie od Was...
ale od pewnych zaistnialych sytuacji...
U Nas wszystko super 🙂 na weekend wpadaja znajomi z zachodu Irlandii i jak sie okazalo kolezanka jest w ciazy 🤪 ma wizyte u mojego ginka hehe 🙂
super extra tak bardzo sie ciesze 🙂
Olafek rosnie sobie zdrowo jak zawsze hehe 😉 zjada ladnie obiadki choc juz ma swoje smaki po sprobowaniu kurczaka juz nie chce samych warzyw 😉
No i zaczal siadac 1.5tyg temu i jest awantura jak ma lezec 🤪

chcialam sie Was pytac o cos bo:
znalazlam stronke gdzie mozna zalozyc swoje forum i moga pisac i czytac osoby zatwierdzone przez administratora 🙂
to by bylo cos 😜
bo troszke sie odechciewa pisac ze kazde posty tutaj sa sledzone... 😮
mozna wtedy pisac doslownie o WSZYSTKIM hahaha 😜

a tu focia Olafiego oczywiscie TV wyczajone 😁
[IMG]http://www.fotoszok.pl/upload/b05ccb14.jpg[/IMG]

• Mamusia
oo hej Anitek 🙂
no trochę też mi ciarki przechodzą jak sobie uświadamiam (chociaż niby zdaję sobie sprawę) że kazdy to może czytać więc może to dobry pomysł

Olaf piknie siedzi i widzę mały kibic rośnie - meczyk w TV był?? 😉

Aaana meczyki tez oglada ale to z Tata 😁
ja tylko zerkam jednym okiem bo tylko wynik mnie interesuje 😜
no wlasnie tez mnie to troszke meczyc zaczyna ze w sumie tyle prywatnych rzeczy by sie chcialo napisac albo tutaj piszemy a wszyscy czytaja...

Zajrze na to "swoje" forum co zalozylam bo musze najpierw rozeznanie zrobic co i jak hehe 😜
ale mysle ze lepiej jak Wam adresy przesle na email albo na gg 🙂
wiec piszcie moj email [email protected] lub gg 706513 🙂

• Mamusia
Czes dziewczynki!!
Ach ten upal!!! A jutro jeszcze gorzej!!! 🙂
Anitek a juz myslalam ze na prawde przestalas nas lubic???? 🤢 Co do tego nowego forum to ja nie mam nic przeciwko 😉 W sumie czemu nie??? 😁 Anitek juz ostatnio pozwolilam sobie zapisac twoje gg jak podawalas wiec odezwe sie zebys wiedziala ze to ja i jesli zechcesz to mozesz zapisac sobie numer 🙂 😉 A Olafek jaki slodziak i jak ladnie juz siedzi!!!!
A my dzis wstalismy o 10.00 i maly znow spi od 1,5 godzinki 🤪 Ostatnio w dzien mi dluzej spi co mnie baaardzo cieszy. Teraz sa u mnie dzieci mojej siostry i zaraz musze robic i piec ciasteczka bo obiecalam malej a juz mnie napastuje 🤢 ale najpierw kawka 😁

Anitka jesteś bo już się martwiłam o Ciebie 😘 powiedz mi jak się kasuje tutaj konto bo patrzę i patrzę i za nic nie mogę dojrzeć 😞 co do forum masz rację! ja już też mam swoje zdanie,ale to nie na forum o tym...

• Mamusia
Hej no i po fryzjerku ale miałam normalnie jazde w drodze powrotnej
jakis facet wjechał mi na światłach w tyłek samochodu dobrze ze nic sie nie stało tylko małe zarysowania błotnika ale troszke kark mnie boli od szarpnięcia a mały w najlepsze sobie spał jejciu jakie szczescie ze nic mu sie nnie stało
no i z facetem sie dogadał i dał mi 100 zł

Dodi nie łap doła ze przestajesz karmic przeciez to dla jej zdrowia ja tez w sumie miałam wyrzuty ze juz nie sciagam mleka i mu nie podaje ale z czasem przeszło i teraz jest ok 😆

a co do butelek to ja uzywam NUK bo maja te smoczki w kształcie sutka matki sa super uzywam ich od samego początku 🙂

• Mamusia
hej hej 🙂
Anitka ja jestem za tym "Twoim" forum 🙂

Dodi tez chce odstawić Małego od cycka i nie bardzo wiem jak to zrobic bo mleczko nachodzi 😞 a jak odciągać bede to ciagle bedzie nachodzić 😞

Moj Fifi też ma zakusy do siadania napina się i głowę pcha do gory. SZOK ! ale lekarka powiedziała ze to bardzo dobrze i jesli chce to ma siadać 🙂 oczywiscie nic na siłe 🙂
Dostalismy dzis 3 szczepienie i jest ok 🙂 Popadało i teraz idziemy na spacerek 🙂

do spisanka 🙂

• Mamusia
Hej 🙂

uff no to nadrobiłam, mały właśnie zasnął, jesli chodzi o moją nieobecność to nie dlatego ze już mi sie znudziłyście, nigdzie nie uciekłam ani nie przeszłam na inne forum , po prostu po pierwsze nie miałam nic do powiedzenia ciekawego( a po co pisać głupoty) a po drugie nie miałam za wiele czasu bo często Misiek był na ręku i tylko czytałam co napisałyście, przeczytałam chyba wszystko i wszystko prawie zapomniałam bo z powody ciężkich upałów mam słabe kojarzenie i pamięć 😁 😁 😁

z tego wszystkiego pamiętam tylko zdjęcie z cyckami Dodi, nie żebym miała inną orientację 😁 😁 po prostu są pierwsza klasa i zwyczajnie zazdroszczę 😉