Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej mamusie!!! jakis ten dzien dzis leniwy 🙂 Pogoda u mnie paskudna wiec siedzimy w domciu i sie lenimy. Ale dzis pospalismy bo jak otworzylam oczy byla 10.30 a normalnie to juz dawno jestem na nogach 🤪 Upichcilam obiadek a dzis kluski,rolady i czerwona kapustka w pysznym sosiku ze palce lizac!! A niedawno zrobilam deser z domowa bita smietana. Mniam!! Lubie gotowac!!! i patrzec jak mezusiowi smakuje haha 😉 Co do siusiania to juz dobry ponad miesiac nie wstaje w nocy.Cale szczescie bo przespie cala noc. Moja kochana kruszynka pozwala sie mamusi wyspac 🙂 Od 3 dni czuje moje malenstwo wysoko nad pempkiem az niekiedy dziwne uczucie jakby byl pod zebrami. i juz tak sie wypycha ze widac czesc ciala tylko trzeba sie jeszcze domyslec jaka??? 😁 Slodzizna moja. A jutro jedziemy po lozeczko i komode do przebierania dzidzi. Ale sie ciesze!!!!:laugh: bedzie biale jak sobie wymarzylam. Milego wieczorku zycze... 🙃

• Mamusia
Candymonika ja jednak zmieniłam decyzje nie podobaja mi sie teleskopowe raczki i spacerowka w tym modelu gdyz nie mozna połozyc dziecka na leżąco( całkiem na płasko) kiedy chce spać tylko plecki obnizane są pod kontem wtedy nozki dziecko ma do gory...;/
ja zdecydowałam sie na ten wozeczek ale w niezszej cenie bo z komisu za 500 zł
http://www.allegro.pl/item804157360_zestaw_espiro_atlantic_fotelik_wielka_promocja.html

• Mamusia
no w pracy w pracy jutro ma wolne ale pewnie cały dzien przespi po tej słuzbie a ja zostaje u mamy do wtorku troche sie za mna steskniła chyba i nie chce mnie puscic:P
ja to w ogole miałam problem z wyborem wozka ale juz chyba sie zdecydowałam... a co do akcesorii takich jak podgrzewacze , podkładki-gąbki do wanienki czy inne to dam narazie sobie na looz , jak bedzie mi cos potrzebne jak malutka juz bedzie to wtedy zakupie bo niektorzy na prawde kupuja ta cała wyprawke a okazuje sie ze niektore rzeczy w ogole sie do niczego nie przydaja. siostra miała podgrzewacz i ani razu go nie uzyła wiec to akurat bede miała ale niektore ,mysle ze zbedne rzeczy sobie odpuszcze...

• Mamusia
czesc mamusie 🙂

ja jestem na NK.
ale dzis masakryczny dzien, od rana reszte układania w szafie, i oczywiscie ja to zrobilam, bo mój nie potrafi tak równo składac 😞 przynajmniej tak twierdzi, teraz wrócilismy z Auchan i Leroya Merlina bo jutro przychodzi facet od podwieszanych sufitów i musielismy kupic duuuzo foli zeby pozabezpieczac kanape, meble i inne bo ponoc bedzie syf straszny, rozbolały mnie plecy ale tak barzo ze tylko lezenie na wznak daje ulgę, a od soboty czuje ból w pochwie 😞 i bardzo sie martwie co to jest 😞.Genarelanie boje sie ze przez ten caly tydzien za bardzo sie forsowałam i prawie wogole nie lezałam , ciekawe jak tam moja szyjka ???

• Mamusia
hej Dziewczyny 🙂 Mój aktywny dzień w końcu się zakończył, od jutra tylko odpoczywam i nic mnie z łóża nie ruszty minumum do 10 🙂 Chyba 😁

Widzę ze rozmawiacie znowu na temat wózków heh ja już wybrałam Babyactive Jet picasso 🙂 W porównaniu z innymi wózkami jest w miarę tani i posiada wszystkie fukcje.

CandyMonka widze ze wybrałam Coneco Toledo to bardzo podobny wozeczek do tego co ja wybrałam tylko w tym Toledo nie można spaceróki zrobić na dwie strony. No i ten mój jest troszkę tańszy za cały zestaw z nosidełkiem chcą 1130 zł z wypasem i jeszcze posciel gratis 🙂

Polecam wózeczek 🙂

Co do akcesoriów to podobnie jak Darusia uwazam że duzo rzeczy się nie przydaje. Akurat podgrzewacz u mnie zastąpiony będzie microfalą bo to ta sama metoda. Ale mam nadzieje ze bedę długo karpić piersią 🙂 Gąbeczkę do kąpieli już kupiłam bo to wiem ze mi się przyda. Z innymi akcesoriami to narazie czekam 🙂 No i mam już pościele dla Synusia no ale to wiem że kupic muszę, ubranek na pierwsze 2 mc chyba też mi starczy, reszta na bierząco 🙂

Darusia ja jestem na NK możesz mnie znaleć Klaudia Dudziak miejscowość Szamotuły 🙂 pooglądaj sobie jak Ci się aż tak nudzi 🙂