Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Iwiokej Moj tez ma czkawki tak dlugo czasem ma ok 10ciu min czasem nawet i 15 hehe smiesznie tak 🙂 a wczoraj to juz tak brzuch podskakiwal ze nie moglam ze smiechu :P no i wczoraj po raz pierwszy na skorze brzusia widzielismy jak bije Jego serduszko ale to akurat sie tak obrocil bo doslownie po jakis 5min juz nie bylo widac 🙂
co do spania to u mnie tak jakos max 10ta 🙂Dluzej jakos nie umiem :P wlasnie patrze co jest w kinie bo nie usiedze w domu ani jednego dnia dluzej :P

No to święta w pełni Iwokej...Ja nie mam w okolicy kościoła mam kawałek drogi ode mnie(20 minut autobusem) ale raczej nie katolicki 😞 A dziś już po świętach, bo mój móż w pracy 😞

• Mamusia
ja też wczoraj jak zasypiałam to miałam wrażenie że czuję jej serduszko, niesamowite uczucie 😁 ale nie chciałam już mojego budzić
za to zasypianie masakra zawsze nie ma odpowiedniej pozycji do zaśnięcia, a do tego przy każdej zmianie pozycji pobudka 😞

Cosmo moja kolezanka tam rodzila 🙂
Ja nawet nie wiem czy w Cork jest PL kosciol ale chyba raczej nie...
co do zasypiania to ja mialam zawsze z tym problem a teraz to juz wogole zeby sie ulozyc itd to minie godzinka zanim zasne...
a tu brzus gniecie a tu Maly wariuje a najlepsze to to ze On zawsze ma czkawke jak ja leze juz w lozku hehe 🙂
Ja mam Mezusia do wtorku i tylko we wtorek idzie do pracy (wyjatkowo)a pozniej dopiero 4tego stycznia 🙂 wiec siedzimy i sie lenimy Razem 🙂
patrzecie co znalazlam na youtubie myslalam ze sie posikam ze smiechu hahaha :P pelno takich fajnych tam jest 🙂
http://www.youtube.com/watch?v=PVMZ9B1_HhA&feature=related

No usmialam sie hehe ale masz racje wez teraz zaopiekuj sie :P z jednym bedzie niezle pracy a co dopiero z 4 🙂
wybralam 3filmy i sama nie wiem na co isc :P choc dwa z nich sa dopiero na 9 wieczor...ech nic mi sie nie chce :P musialabym isc sie wykapac umyc wloski zrobic jakis make up bo od wigili chodze i strasze :P

Wczoraj ogladalismy fotki moje z 2008 jejkus jaka ja bylam szczupla a teraz wielorybek :P [img size=174]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/Anita_jpeg-cc819bca2b8fca27bd10c22a4a54ef87.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Mam nadzieje ze zrzuce te kg :P ale patrzcie tutaj jaka juz mialam buzke okragla 😁 [img size=300]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/my2-f305309163a0bfdd4da5916feeed242c.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Ja tylko czuje brzuchola jak np wstaje albo jak chce sie ubrac no i niestety ogolic :P
no i problem najwiekszy to skarpetki rajstopy czy tez buty :P bo nie moge sie zginac za bardzo bo nie mam jak :P

rozmawiałam miesiąc temu z moją mamą, telefonicznie i zapytała czy mam problemy z ubieraniem skarpetek. Powiedziałam, że nie bo wtedy nie miałam. To mi powiedziała to jeszcze nie taki duży brzusio, ale zobaczysz......i widzę codziennie rano 🙂

No ja musialam wolac Mezusia ostatnio bo sie ubrac nie moglam...a z goleniem to problem juz od paru dobrych tygodni teraz na slep gole hehe bo jakos mi rak brakuje zeby jeszcze z lusterkiem szalec :P

No ma ubaw hehe i sie smieje ze wielorybek :P
choc na szczescie poszlo jak narazie w brzuch i troche w buzie reszta raczej bez wiekszych zmian 🙂
Oki doki ja uciekam sie kapac i doprowadzic do ladu i uciekamy do kina cos tam sie wybierze na miejscu 🙂
no a pozniej na kolacyjke bo jeszcze poslubnej sami nie mielismy :P
no to do spisanka pozniej 🙂
Buziaki

Co tu taka cisza??? :P ja tak na chwilke bo Moj chcial pocwiczyc przed kolacja wiec czekam az skonczy i jedziemy na kolacyjke 🙂
ech cos nieciekawie mi w podwoziu :> rwie ta kosc jak chodze...ech jeszcze caly tydzien musze sie jakos przekulac do tej wizyty nic innego raczej nie wymysle.
Bylismy w CH ale tyle ludzi ze sie odechciewa...Z kina zrezygnowalismy bo taki tlok ze szok 😞 moze pojdziemy na film na 9-30 sie zobaczy jak sily chociaz watpie w to. Kupilismy az 6filmow wiec jest co ogladac najwyzej wieczor spedzimy w domciu ale najpierw kolacja bo mam taka ochote na pizze 🙂 jedziemy do pizza hut na moja ukochana pizzunie z rukola i z cheesy bits 🙂 Mmmmm glodna jestem na maxa ale czekam cierpliwie :P

• Mamusia
no Cześć objedzone Brzuchy 🙂

jak tam po swietach ??

My wlasnie wrocilismy z kolejnego objazdu po znajomych :d
i wlasnie moja kolzenka ma termin 3 TC przede mną i juz ma łózeczko w pokoiku złożone 🙂 karuzela juz wisi 😁 ale słodko 😁

teraz trzeba zjesc jakas kolacyjkę i odpoczywać 😁