Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ech Darusia ja jakos teraz umiem wytrzymac bo od wtorku boli mnie kosc pochwy i od nocy kluje mnie w srodku chwilami i wierz mi jak pomysle o sexie to az mnie otrzasa ale to ze wzgledu na ten bol...
ale tak jak mowie minie 37tyg i zabieram sie za bzykanie :P:P:P:P:P:P

• Mamusia
Hej brzuszki 🙂
Witamy Świątecznie wraz z Filipkiem 🙂
Jesteśmy syci na maksa i jak pomyślimy,że dzisiaj znowu szykuje się popołudnie przy stole to nas mdli:P Wczoraj brzuch bolał z przejedzenia a pupa od siedzenia 😉

A co do terminów porodu to nam się marzy 12 luty czyli 12 dni przed terminem 😆
Ja obchodzę urodzinki 12 stycznia,mężuś 12 marca dlatego ten 12 luty dla Filipa jest tym dniem wymarzonym.Baaa...jakby tego było mało nasz ślub też odbył się 12 sierpnia 🤪

• Mamusia
Witam Mamusie!!!!!!!!
no widzę, że od stołu co niektóre się oderwały 🙂
my owszem jemy ale znamy swoje granice, żeby nie mieć później kłopotów żołądkowych, a o to nie problem 😞
my wczoraj poszliśmy spać po 1 w nocy i nie napiszę co robiliśmy 🤪 ale za to pospaliśmy trochę chyba za długo bo do 13 a teraz troszkę jestem zamulona, ale najwyraźniej organizm tego potrzebował 🙂
no to wracamy do stołu i leniuchujemy, mam nadzieję , że Wy również 🙂

• Mamusia
właśnie wyszli teściowie - ufffff teraz mogę się zrelaksować - jak oni mnie ostatnio denerwują. Ciekawe czy to przez moją ciążę czy może w końcu zaczynam widzieć jacy są naprawdę.

Aniek, wolę poczytać o porodach niż oglądać 🤪 no i wiedzieć czego mogę się podczas porodu spodziewać - taka wiedza zdecydowanie łagodzi lęk przed nieznanym

zastanawiam się nad porodem w wodzie - co wy na to?
a tak w ogóle to najchętniej rodziłabym w domu!!

• Mamusia
i jak to się mówi święta świeta i po świetach 🙂

My mileismy nigdzie dzis nie jechac no ale skonczylo sie u wuja na kolejnym posiedzeniu i obżarstwie :P

jestem pełna tak że szok 😁

Waga na szczescie stoi 🙂

co do porodu w wodzie to czytalam trochę bo u mnie w szpitalu jest taka możlwiość 🙂 ponąc mniej bolesnie się ten poród przechodzi no ale nie wiem :/ mam mieszane uczucia :s

• Mamusia
hej
dobrze ze te swieta juz sie koncza!!! jestesmy tak objedzone że dzisiaj ciezko bylo mi sie ruszyc!!!!
noc okropna!! mam nadzieje ze dzisiaj sie wyspimy 🙂
a w srode juz wizyta i zobacze moje malenstwo!!!!!!!!!! ja chyba tez zaczne ostro dzialac po 37 tyg!!! wiec jeszcze 3 tyg 😁 choc po schodach chodze i sex-ik tez czasem sie zdarzy 😉 choc jesli mam byc szczera to juz nie jest tak fajnie ☺️

czy Was tez tak bola zebra? ja czuje jakby mialy mi zaraz strzelic!!

witam mamuśki 🙂

U mnie święta minęły na kanapie, z jedzonkiem w ratach 🙂 Objedzone jesteśmy strasznie 🙂
Wigilia była nie najlepsza bo ryczałam cały dzień jak bóbr ale reszta świąt bardzo sympatyczna 🙂

Co do porodu w wodzie to ja bym bardzo chciała, jeżeli w moim szpitalu będzie on nieodpłatny to się zdecyduję 🙂

Sibi moje żeberka tez w opłakanym stanie buu... Moja babeczka ze szkoły mówiła, że na ten ból pomaga maść ze świstaka hehe..dziewczyny już tu podważyły jej skuteczność ale ja co raz częściej zastanawiam się nad jej kupnem heh 😉

Noo teraz się ciągnie strasznie...jej każdy dzień odliczam 🙂
Trudno musimy być cierpliwe 🙂

Lecę na film, na HBO jakaś komedyja się zaczyna 🙂

Buziaczki brzuchate 😘

😘 😘

• Mamusia
w najblizszym czasie zamierzam juz wszystko przygotowac!! lozeczko, mebelki, reszta zakupow, torba, moze jeszcze fryzjera i kosmetyczke zalicze :P, moze kilka spotkan ze znajomymi i pewnie zleci!! - oby jak najszybciej juz!! :P
i musze przyznac ze ostatnie 4 tyg zlecialy mi bardzo szybko i nawet nie wiem kiedy!! i mam nadzieje ze moja mala nie bedzie chciala posiedziec dluzej :P

• Mamusia
Witam wszystkie żarłoczki 😉
Ja może nie jestem przejedzona ale znudzona widokiem sałatek,śledzi itp.Owszem pojadłam bo wiem,że taka okazja szybko się nie pojawi jak będę cyckała małego ale od jutra mleczko i dietkowe jedzonko 🙂
Miało być u nas na spokojnie ale w sumie to całe Święta mieliśmy gdzieś zaproszenia i człowiek się jednak wymęczył,nooo i jeszcze dzis goście u nas.
Ufff fajnie było ale też dobrze,że już po Świętach,teraz tylko spokój,cisza i oczekiwanie 🙂