Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Mi sie porod nie snil jeszcze...snilo mi sie ze Synus byl juz z Nami kilka razy ale jakos tak porod zostal pominiety w snie 😁
no ja tez wezme znieczulenie jak juz zaczne szalec z bolu :P
Martus widze ze Ty tez nocne eskapady do wc robisz...ja tak mam od dwoch nocy...

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

JaiHo faceci mieli niezły widok:P
Ja te jabłuszka od Anitka też chcę dziś zrobić, bo wczoraj już po jabłka żadnemu z Nas nie chciało się specjalnie jechać..

Dziewczyny a czy oprócz tego, że bolą Was piersi to schodz wam z nich skóra?? ja zauważyłam, że normalnie łuszczy mi się skóra na cycolach..

Wczoraj zjadlam calego melona 😁 normalnie szok nie wiem gdzie ja to mieszcze :P a taki pyszny obiadek zrobilam i wiecie co? najadlam sie zapiekanek jakies 2godz przed obiadem no i nad obiad tylko troszeczke zjadlam...a teraz cos za mna chodzi jakis dobry pyszny paczek z budyniem ale irole maja swoje paczki tez pyszne ale jakos mam ochote na takiego z budyniem...
ech zjadlabym sobie cos pysznego...

Te wyskoki na siusiu jak sama wiesz są strasznie upierdliwe.. i jak napisała chyba Dodi - zlecą trzy kropelki i koniec..

A co do seksiku, wczoraj tak sobie leżeliśmy z moim i wspominaliśmy jak to fajnie było.. ehh nie mogę się już doczekać bzykanka:P może jeszcze przed porodem da radę, jak ściągną mi szew:P
I takie bzykanko śniło mi się już kilka razy i też miałam wrażenie, że przeżywam orgazm hehe:P

• Mamusia
ja Wam juz pisalam o moim snie!!!!!!!!!! ze zamiast corki syn mi sie urodzil a najlepsze bylo to ze ja w snie prosilam zeby to byl sen!!!!!!!!! :P jak ja sie usmialam wczoraj z tego z mama!!!!!!!

wole zeby porod mi sie nie snil

mnie tylko bola i saczy sie siara a tak to nic

No ja tam mialam normalnie we snie....dobry i taki :P
no ja jakos tak teraz nie chcialam po wizycie u ginka jakos tak czula sie podrazniona wiec chce poczekac troszke. ale od 37tyg akcja SEX jak nic :P
no mi tez brakuje ale dla Synusia wszystko 🙂
co do siusiu to ja tam pare kropelek nie robie tylko normalnie az sie zastanawiam skad to sie bierze :P

• Mamusia
dobrze, ze nie byli fanatykami greenpeace i mnie do morza nie wpychali myslac, ze to jakis mors sie zawieruszyl 🙂)):laugh:
Juz pojechali! A swoja droga to przez to, ze mamy nadal rozwalona brame wjazdowa i kazdy moze wejsc jak do siebie a nie przez jak to T. twierdzi moj ekshibicjonizm, w koncu ja jestem u siebie 😉

Hej MyCloud 🙂 jest fajnie ja mieszkalam 3lata w Dublinie a tutaj ponad rok i musialam sie przestawic na poczatku 🙂 ale jest lepiej niz w Dublinie taka jakas fajna atmosfera i ludzie sa milsi 🙂 tylko pogoda czasem dobija :P:P:P ciezko czasem cos zaplanowac.

JaiHo T. ma racje 😁 a co do morsa to tez sie usmialam na maxa hahahaha :P Ty to masz humor Kobieto :P
ale wiem o czym mowa bo ja tez wyskakuje spod prysznica i czasem jak Moj wraca z pracy zastanawiam sie co by bylo gdybym wyleciala na golasa go przywitac a tu kolega by siedzial w salonie 😁
no coz to taka wygoda mieszkania tylko we Dwoje niedlugo Troje 😁

Martus ja tylko kilka razy spalam w pizamie jak mialam te kolki nerkowe bo jak mnie dopadalo w nocy to tylko pozycja siedzaca wchodzila w gre i marzlam :P a tak to tylko na golasa :P eee tam kusicielka :P nieprawda :P przeciez ja jestem otwarta na wszelkie propozycje 😁 a ostatnio to On byl zmeczony a nie ja :P
a teraz tak jakos kladziemy sie i rozmawiamy sobie a On zasypia doslownie w 2min...tez bym tak chciala 🙂

• Mamusia
Jestem..wciągnęłam ogórkową więc obiad mam zaliczony i chyba zaliczę wyrko:P
Mnie się nic nie śni ..bo nie ma kiedy:P ale zaliczyłam wczoraj sexik w realu więc jest dobrze:laugh:
Co do sexu to słuchałam takiej nocnej audycji w radio o ekscesach sexualnych...dzwonili ludzie i opowiadali o swoich wyczynach.Jedna laska zadzwoniła i opowiadała,że jak tylko spodoba Jej się jakaś inna poznana kobieta to namawia w pierwszej kolejności męża na trójkąt a potem pod pretekstem wypicia wspólnie kawy z tą nieświadomą nowa koleżanką zapraszają Ją do domu i ....dzieje się:P
Wyobrażacie sobie ? Jak można na "swój ogródek" ściągnąc inną ogrodniczkę...? 😲

Nikos hahaha dobry text z ogrodniczka 😁
no ja kiedy Mojego zapytalam co mysli o czyms takim choc ja mialam na mysli inna pare 😁 byscie musialy widziec jego mine hahahaha :laugh:
Skwitowal to textem ze nie potrafilby sie mna dzielic z kims innym...no oczywiscie ja mysle to samo...Chyba bym panne udusila hehe :P
no ale juz chyba lepiej pare niz kobieta lub mezczyzne bo to niesprawiedliwe :P

Ale wiecie co??? wlasnie w takich zwiazkach jesli facet idzie na takie cos oznacza to ze poprostu to lubi i najwidoczniej sie dobrali. Mysle ze gdyby kobieta nie sprowadzala innej do domu to Mezus zaczalby ja zdradzac predzej czy pozniej...
Co do wczorajszego sexu Nikos ja to w glowce to by mi sie chcialo ale po tym niedzielnym badanaiu u ginka jakos tak dziwnie 😠 😠 😠 😠 😠

• Mamusia
Co do golasa to ja tez spię bez niczego...teraz jest tak gorąco,ze nie wyrabiam...
Co do golasa to mój mąż tak kiedyś wyskoczył z łazienki bo nie wiedział ,ze przyszła koleżanka jak się kąpał...więc wyszedł jak Go Bóg stworzył,my obie oczywiście 🤪 a On spokojnie.." no co? po majtki idę":laugh:

Yyyyy o co chodzi z przecieraniem szlakow bo zgupialam 🤔
Nikos Meza masz udanego widze 😁
Moj to by pewnie zwial do pokoju i tyle :P
Martus ja sie zapytalam bo bylam ciekawa Jego reakcji 😁 ja sie nad tym nie zastanawialam jakos zbytnio a teraz to juz wogole nie bede nad tym myslec bo Dzidziolek sie urodzi i nie pora na glupoty :P
ale eksperymenty jak najbardziej choc tak jak mowie raczej bez osob trzecich w lozku...jakos tak dziwnie...

Nikoś widać, ze Twój mąż do wstydliwych nie należy:P wiedział jak wybrnąć hehe :P

A ja na golasa nie potrafię zasnąć, muszę mieć chociaż gaciory na dupsko naciągnięte 🙂 uwielbiam za to przytulać się cysiami do gołej klaty Marcinka:P

Dziękuję za oklaski choć nie wiem komu 🙂