Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Ja uzywalam active fit ich chyba w PL nie ma nawet. I byly z siateczka i byly rewelka a teraz zmienili i przeciekaja wiec zmienilam na baby dry i od wczoraj obsikany kilka razy 😞co do jedzenie to od wczoraj juz je mniej...i kupy tez nie bylo od wczoraj hmmm....

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dziekuje za miłe słowa 🙂
uuuffff załatwiłam chrzest ...za dwa dni:woohoo,wszystko na wariata ale udało sie.
Po kosciele jedziemy do Magdy Gessler...dobre jedzonko,super lokal,stolik zarezerwowany...jestem spokojna 😎

z tych emocji tez mam ochote na papieroska ale jakies mam opory za małemu zaszkodze 😞

• Mamusia
mam koleżankę co ma wielkie cyce, a na nich pełno rozstępów 🤢 🤢 🤢 a wtedy miała z 16 lat jak ją widziałam 😮
my zużywamy pakę czyli 64szt biedronkowych, na tydzień ok raz było na 6 dni a dziś jak patrzę to jest jeszcze na jeden dzień czyli 8 dni
smoczki mamy slow Canpolu czyli to 1

• Mamusia
Anita apropo przesikania to Moj sie właśnie przesikał ale miał Biedronkową założoną w której często mu się to zdarza 😞

Nikos to super że juz wszystko załatwione 🙂 Oby tylko Dziecinka spokojna była na chrzcie 🙂

ja teraz tez noszę D a normalnie B wiec Moj się cieszy jak nie wiem 🙂 a jak mleka najdzie to może i E się zrobi :P
Mogłabym tak wygladać płaski brzuch a cycek duży 😁

Nikoś jak dobrze, że jesteś!!! ;-))))) stęskniłyśmy się bardzo bardzo!!! co chwilę zastanawiałyśmy się gdzie się podziała nasza Nikoś ;-)))))
Klaudia "Mogłabym tak wyglądać płaski brzuch a cycek duży 😁"
hehehe jooo to by było coś, tylko gorzej z dopasowaniem bluzek

a co myślicie o tej zielonej kupie ?? moja wali taką od dwóch dni

• Mamusia
Hej mamusie 🙂
Właśnie wróciłyśmy z Milenką z działki.Mamusia się smażyła z koleżanką, a Milenka smacznie spała, kochane dziecko 🙂
Nawet troszkę się opaliłam, już nie jestem taki bladzioch 😉
Nie wiem czy to powietrze, czy ten upał tak na nią działa, bo wczoraj usnęła ok 19 i nie zdążyłam jej wykąpać, a dzisiaj już od 18 lula.
Jai_Ho moja mała też lubiła spać na boczku jak była malutka, a teraz za cholerę nie chce, tylko na pleckach. A może mi sie wydaje, że lubiła bo była taka malutka, że nie umiała się obrócić i dlatego tak spała jak mama ją położyła 😉
Kikos, Martuś ślicznie wyglądałyście w tym ważnym dniu.
A my dzisiaj zamówiliśmy obrączki, a raczej mój zamówił, bo ja zostałam z małą w domu,a wymiar pobrali z mojego pierścionka 😉
Pampersów wystarcza nam średnio na ok 1,5 tyg
Nikoś cieszę się,że się w końcu odezwałaś 🙂
A jednak obudziła się Milenka, lecę ją nakarmić, wykąpać i lulu.
Wpadnę później

hej
ja tak na szybko
Cmonka jak pamietam moja polozna mowila ze zielone kupy to nie jest normalne u dziecka. ja bym to skonsultowała z lekarzem 🙂
Klaudia jak znajde foteke fryzurki to wkleje, ale nie wiem czy bedziesz zainteresowana bo tez miałam loki, aby na krotszych włosach 🙂

a co do cyśków, M. na ich punkcie oszalał 😁 😁 nie dziwota, wczesniej miałam marne B, a teraz są znacznie większe 🙂

Igor własnie pakuje piąstki do buzi i bardzo się dziwi, ze obie się nie mieszczą 😜

U nas pampersy 64szt wystarczają na ok 10 dni.

Do poznej, muszę wykapąć Malude i zapakować mu butlę 😉

• Mamusia
ja praktycznie za każdym razem małą kąpie sama, tylko na początku myliśmy ją razem, ale wydawało mi się, ze małą jest zestresowana, że "maca" ją tyle rąk na raz i mnie to przeszkadzało, czułam sie zdezorganizowana 🤨 a teraz to mąz nam tylko wodę szykuje i jest super

Klaudia a pytalas lekarza o to? bo 8tyg to niby max jest.
Ja wlasnie mam 5ty dzien okresu a juz biore tabletki wlasnie od tych 5ciu dni i mam nadzieje ze sie to zmieni bo sie wkurze jak bede miec okres tak dlugo 😞

Klaudia "A jak Twoj tyłek ? Bo moj się właśnie odezwał po prawie 2,5 mc 😞 Boli 😞"
Współczuję!!!!
U mnie codziennie trauma przy wypróżnianiu, ból straszny! No ale kupę robić muszę, więc jakoś się zbieram i robię, ale naprawę za każdym razem mi słabo ;-(