Ja tez od poczatku ciazy jestem na zwolnieniu ze wzgledu na przeszlosc, gin. powiedzial ze do konca bedzie zwolnienie, bo nie ma co ryzykowac. Przy kazdej wizycie wypisuje mi zwolnienie , wiec tak ciagne od L4 do L4.
Pogoda mnie dobija, jest tak goraco, ze kiepsko sie czuje.
Maluszek coraz czesciej daje mi znac o sobie.
Usg mam robione przy kazdej wizycie, ostatnio ogladalam dzidzie przez ponad 20 min. 🙂
Dzięki dziewczyny za odpowiedź. Ja dostałam teraz zwolnienie na 28 dni i zastanawiałam się czy jak pójdę 29 czerwca to też będe mogła dostać, bo nie chciałabym już wracać do pracy, tym bardziej że będą upalne miesiące i ciąża bardziej zaawansowana.
Zarzałam dziś na forum do Czerwcówek i 3 dzieci się juz urodziło 🙂
Nie wiem czy często zagląda do nas Zuzanna35 ale chciałam zapytać czy potwierdziła się płeć z kalendarza chińskiego? Czy zgodnie z nim też chłopiec?
Witajcie brzuszki steskniłam sie za Wami 🙂 ja jeszcze nie brałam zwolnienia - czuje sie dobrze i lepiej jak chodzę do pracy - mam wspaniałe kolezanki i miła atmosferę 🙂 myśle że dam radę tak dalej... , testy pappa wypadły dobrze i nie miałam wskazan do amniopunkcji - pozostawili decyzję mi ale
boję sie - lekarz powiedział ze w moim przypadku ryzyko jest małe a większe że w wyniku badania stracę dziecko więc podjęliśmy z męzem decyzję że nie bedziemy ryzykowac - wszyscy mi odradzaja a ja jestem dobrej mysli 🙂 mam w pracy koleżankę u której w rodzinie był przypadek poronienia po pobraniu wód płodowych 😞 i dziecko było zdrowe - okropna tragedia 😞 robili u niej 2 badanie bo 1 nie wyszło prawidłowo - straciła synka w 6 miesiącu po 2 badaniu 😞
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
mdg87
Pogoda mnie dobija, jest tak goraco, ze kiepsko sie czuje.
Maluszek coraz czesciej daje mi znac o sobie.
Usg mam robione przy kazdej wizycie, ostatnio ogladalam dzidzie przez ponad 20 min. 🙂
Gość
Zarzałam dziś na forum do Czerwcówek i 3 dzieci się juz urodziło 🙂
Nie wiem czy często zagląda do nas Zuzanna35 ale chciałam zapytać czy potwierdziła się płeć z kalendarza chińskiego? Czy zgodnie z nim też chłopiec?
Asyana
boję sie - lekarz powiedział ze w moim przypadku ryzyko jest małe a większe że w wyniku badania stracę dziecko więc podjęliśmy z męzem decyzję że nie bedziemy ryzykowac - wszyscy mi odradzaja a ja jestem dobrej mysli 🙂 mam w pracy koleżankę u której w rodzinie był przypadek poronienia po pobraniu wód płodowych 😞 i dziecko było zdrowe - okropna tragedia 😞 robili u niej 2 badanie bo 1 nie wyszło prawidłowo - straciła synka w 6 miesiącu po 2 badaniu 😞