Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam w piekny dzien 🙂 🙂
u mnie Bejbi sie rozbrykało dopiero w nocy i nie wiedziałam juz na który bok sie przekręcic 😜

ile u mnie w miscie chodzi kobiet i w ciazy i juz w wózkami!! normalnie jakis wysyp czy co?? dopiero teraz zaczęłam zwracac na to uwage...
az mi sie nie chche wierzyc ze i ja niedługo tak z wózeczkiem bede dumnie paradowac 😁 😁

• Mamusia
Witam!
Ja niedawno wróciłam z badania na krzywą cukrową.
Glukoza fuuuuj paskudnie słodka, zaczęłam to pić duszkiem (bo podpatrzyłam że pani przede mną tak zrobiła i nawet się nie skrzywiła), wypiłam większą połowę ale dopiero końcówka była najgorsza.
Jednak już jest po wszystkim i tak jak pisałyście da się przeżyć 🙂
Poprosiłam czy mogę na te dwie godziny wyjść do babci do szpitala- bo przychodnia jest po drugiej stronie drogi, jednak usłyszałam że raczej to nie będzie możliwe gdyż każdy ma tam siedzieć 2 godziny i nigdzie nie chodzić żeby wynik był wiarygodny. Dopiero jak powiedziałam że muszę nakarmić babcię bo teraz będzie śniadanie, a sama sobie nie poradzi, to pozwolono mi iść powolutku z zastrzeżeniem że mam u babci cały czas siedzieć a nie stać przy łóżku!
Wam też kazano siedzieć bez ruchu przez dwie godziny? Bo moja mama robiła kiedyś to badanie w innej przychodni i pozwolono jej nawet do domu jechać tylko żeby się nie przemęczała itp.
A u babci na sali choć siedziałam to zrobiło mi się słabo i musiałam na omacka iść do bocznego wyjścia pooddychać trochę świeżym powietrzem. Ale na szczęście mi przeszło i nie zemdlałam 🙂

• Mamusia
Madzia ja też myślę że ta ciemność przed oczami to reakcja na ten ulepek.

Shelby mój mąż pojechał na delegację do Włocławka może go zaprosisz na obiad? 😁
Biedactwo siedzi pewnie teraz w koparce i wcina kanapki które mu zrobiłam hehe

ja pamietam jak robiłam test na prolaktyne z obciążeniem i przez całą godzinę chodziłam po sklepach a potem bieglam do przychodni z siatami zeby sie nie spoznic. Pewnie dlatego wynik był podwyzszony 🙂

Witaj Arvena!
Alez piękna pogoda! Aż uprałam wszystkie misie do Emilkowego pokoiku bo wyschną na słoneczku. Pospadały im kubraczki i jak ubierałam to tak sobie myślałam że niedługo z Emilką będziemy ubierać baby born, ale wcześniej to ja będę ubierać takie małe baby born 🙂 Ech doczekać się nie mogę, a jak patrzę na te cudne ciuszki to nie mogę się doczekac podwójnie 🙂

Ktoś miał dzisiaj swoją wyprawkę kleic..,czekamy Cygnee

Dawno się Kukunari nie oddzywała... Zastanawiam się co u niej, czy to plamienie ustało

Zamówiłam sobie prezent na rocznicę 🙂 Stolnicę i wałek 🙂

• Mamusia
No ja mogę Wam wkleić część, ale mam sporo pajacyków też jednokolorowych 3 białe oraz 3 granatowe. Część z tych ciuszków jest większa :

[URL=http://www.image-share.com/ijpg-828-99.html][IMG]http://www.image-share.com/upload/828/99m.jpg[/IMG][/URL]

Ja większość dostałam w prezencie, ale wszyscy trafili w mój gust bo wymyśliłam sobie, że będę malca ubierać na biało 🙂, granatowo, żółto, czerwono.

• Mamusia
takie bobaskowe ciuszki można oglądać godzinami, co? ja juz się nie mogę doczekać aż w końcu przejrzę po Maćku wszystkie szpargały (sorki, że tak często o tym marudzę, ale naprawdę już się nie mogę doczekać)... a póki co sikam ze szczęścia, że mąż wraca już we wtorek 🤪

gosiaq to miłe że często o tym piszesz, przeciez to bardzo ważne. Ja tez w kółko o ciuszkach mogę mówić, pisac. No na męża czekamy! Tylko pewnie wtedy znikniesz z forum na długie dni... 😞

• Mamusia
Wróciłam.... padam....
Zaraz zjem obiad i chyba się prześpię....

Madzia_m3 wyprawka piękniasta 🙂
Co do kilogramów to co innego przytyć 12 ważąc 50 coś a co innego przytyć 4,5 ważąc xx kg 😁

No nam też już troszkę ciuszków się uzbierało 🙂

1. 6 par skarpetek 0-3 mies.
2. Śliniaki na ceratce 5 szt.
3. Jeansy 62 – 1 szt.
4. Polo dł. rękaw 62 - 1 szt.
5. Rompres 62 - 1 szt.
6. Śpiochy 62 – 1 szt.
7. Kaftanik 62- 1 szt.
8. Czapeczka – 1 szt.
9. Rękawiczki – 1 szt.
10. Pajacyk welurowy 62 – 1 szt.
11. T-shirt kr. rękaw 62 – 3 szt.
12. Body długi rękaw 62-68 – 4 szt.
13. Pajacyk 62-68 – 3 szt.
14. Koszula długi rękaw 68 -1 szt.
15. Polo kr. Rękaw 68 – 1 szt.

• Mamusia
Cherry! jaka cudna kolekcja! Kacperek będzie wytwornym maluszkiem 🙂
Co do zniknięcia z forum, to pewnie faktycznie tak będzie, ale będę zaglądać w wolnym czasie, po wypadzie nad jezioro 🙂 Mąż już się cieszy na obóz karate w naszym mieście pod koniec sierpnia, więc treningi 2 razy dziennie chyba po 2 godziny, a ja ciut czasu dla siebie 🙂 Więc będę zaglądać, ale Wasza tęsknota za mną jak najbardziej wskazana 🙃

Cherry piękna ta Twoja kolekcja! Jakie cudaśne te ciuszeczki!!!

Myślałam że wygram Citroena C5 w radio Zet, słuchałam cały dzień i nie zadzwonili 😞
Mogliby dac wygrac chociaż 1000zł na wyprawkę 🙂