Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Tak miło się czyta takie historie.

A ja jestem w domu i po wizycie u położnej zapędzili mnie do internisty, bo 38 na termometrze. Efekt antybiotyk rovamycine ( podobno w 100 % bezpieczny), apap na temperature, sinupret na katar i feminatal grip care. Ja u położnej posłuchałam tylko serduszka, a diagnoza silne zapalenie zatok i drug oddechowych.

No i kazali leżeć, jak ja mam leżeć jak mi tak niewygodnie 😞.

• Mamusia
Gosiuq to świetnie, bo przynajmniej wiesz, że wszystko co odczuwasz to norma. W sumie masz bardzo sprytny plan 🙂 niewykluczone, że niejedna z nas podepnie się przy końcówce pod niego 😉) Ja o październiku nie marzę, ale za to połówka listopada 🙂
Cygnee, ja nie mogę zobaczyć zdjęć, a poprzednie było cudne, zaspokoisz moją ciekawość? Wkleisz jeszcze raz - please 🙂

Shelby napisał(a):
Marinel napisał(a):

Zapomniałam napisac że kupiłam wczoraj to łóżeczko z szufladą a dziś kupię pościel, bo miałam straszny koszmar!

też muszę wreszcie pojechać do sklepu i popatrzeć!

a koszmary - okropieństwo, skąd to się bierze?!

ja wiem skąd mój koszmar! Mąz od kilku dni namawia na seks a ja się tak strasznie boję że z szyjka coś się stanie no i sniło mi się że mąz mi się położył na brzuchu i zaczęłam krwawić. Jak jeszcze raz wspomni o seksie to się wyprowadzam do pokoju Maleństwa!

odwiedził mnie znajomy! Przyniósł ogórki konserwowe i śledzie twierdząc że to kobiety w ciązy lubią najbardziej 🤪

• Mamusia
Dzieńdoberek!
Nie było mnie tu przez weekend bo w sobotę robiliśmy małą imprezkę, a w niedziele pojechaliśmy na imieniny babci. Ale wszystko już nadrobiłam.
Cygnee ja też nie widzę tych zdjęć a bardzo bym chciała 😞
Ja mam wizytę w środę i już się nie mogę doczekać.
A jutro jadę z siostrą i babcią jej męża do Szpitala Okulistycznego w Krakowie, bo ona w życiu nie pojechałaby sama autem do Krakowa i mnie prosiła czy będę prowadzić. Nie ma kto zawieść babci na badania, a Iwona nie zna Krakowa. Ja często jeździłam samochodem po Krakowie i dla mnie to nie problem tylko nigdy nie byłam w rejonie tych Witkowic i nie wiem nawet gdzie ta ulica mam nadzieję że GPS nie wyprowadzi mnie w pole i jakoś trafimy.
Pozdrawiam was Brzuszki :* miłego dnia

• Mamusia
Marinel! ja też się bałam o szyjkę i mieliśmy kawałek przerwy w intymnościach. Teraz, że tak powiem, prawie normalnie 🙂 nic się nie dzieje. Jednak przez najbliższe 2 tygodnie postaram się trochę ograniczyć, żeby się nic nie zaczęło za wcześnie, ale potem... wolna amerykanka! Chociaż mam figurę i zwinność hipopotama, ale coś tam się wymyśli zawsze 🙂 no i wydzieli się bardzo przyjemny hormon, który z pewnością pomoże w skracaniu szyjki!
Madziu! ja bym odpuściła wędzoną rybkę przy karmieniu, a zwłaszcza cytrynę! Ale teraz zajadaj się, ile wlezie 🙂 I staraj się wygrzewać, niekoniecznie na leżąco, być może szybciej wygonisz choróbsko! Oby!

zania napisał(a):
Dzieńdoberek!
Nie było mnie tu przez weekend bo w sobotę robiliśmy małą imprezkę, a w niedziele pojechaliśmy na imieniny babci. Ale wszystko już nadrobiłam.
Cygnee ja też nie widzę tych zdjęć a bardzo bym chciała 😞
Ja mam wizytę w środę i już się nie mogę doczekać.
A jutro jadę z siostrą i babcią jej męża do Szpitala Okulistycznego w Krakowie, bo ona w życiu nie pojechałaby sama autem do Krakowa i mnie prosiła czy będę prowadzić. Nie ma kto zawieść babci na badania, a Iwona nie zna Krakowa. Ja często jeździłam samochodem po Krakowie i dla mnie to nie problem tylko nigdy nie byłam w rejonie tych Witkowic i nie wiem nawet gdzie ta ulica mam nadzieję że GPS nie wyprowadzi mnie w pole i jakoś trafimy.
Pozdrawiam was Brzuszki :* miłego dnia

Zaniu to ten szpital w Witkowicach jeszcze istnieje? Obiło mi się o uszy że już go nie ma, ale może jakieś plotki.

• Mamusia
Ja już po obiadku miałam kluski zapiekane z jabłkami... Pychota 🙂
Zauważyłam że nie mogę się pochylić np nad stołem jak siedzę bo czuję straszny ból pod żebrami... To chyba mała się tak jakoś ułożyła... Chociaż wcześniej tego nie miałam a dziś od samego rana. I ból kręgosłupa mnie już zaczyna dobijać... ;/ Jak siedzę źle a jak leże jeszcze gorze.. Na rwanei w brzuchu trochę pomaga scopolan także na razie jest spokojnie 🙂

• Mamusia
dzien doberek!
My dopiero po sniadanku bo nasza kochana corcia spala sobie z nami do 11 🤪 Jest takim leniuszko-spioszkiem po nas 😜 Mam nadzije,ze druga dzidzia bedzie taka sama 😉 (szczerze to raczej w to nie wierze i wiem, ze da nam popalic 😉 )

Gosiaq - mowilam, ze to skurcze B-H tzw. przygotowujace - sama pare razy dziennie odczuwam takie twardnienia brzuszka - bezbolesne i krotkotrwale....

Dobrego dzionka!!!