Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ania szok!!! Przed chwila doczytałam o twoich skurczach, rozwarciu i pobycie w szpitalu i wierzyć się nie chce , że już prawie zaczęłaś rodzić...dobrze, że jednak dzidzia postanowiła posiedzieć jeszcze chwilę w brzuszku, bo to zawsze lepiej , jak urodzi się bliżej terminu...w takim razie i ja w przyszłym tygodniu zacznę pakować już torbę do szpitala, bo nigdy nic nie wiadomo!

Cherry dobrze wiedzieć , że u Ciebie tez wszystko dobrze i wyniki dobre 🙂

Przed chwilą dzwoniła koleżanka z pracy, że jej siostra dziś urodziła synka...rodziła w wodzie i jest bardzo zadowolona, bo w ogóle nie popękała... wody jej odeszły wczoraj o 18 , a dziś po 12 w południe urodziła 😉

• Mamusia
Ania- to mialas przezycie. Maluszek spory juz jest- niech rosnie, wazne,zeby byl zdrowy.
Gosia- zdjecia super- laska z ciebie.
Cherry to musialo dopiero wygladac- kuleczka na podlodze 😁
Ja tez bylam w pepco i kupilam torbe, kocyk polarowy i 2 czapeczki.
Jutro albo w czwartek zakupow ciag dalszy.

• Mamusia
Ja już wstałam 🙂

Jeszcze leżakuje, potem śniadanko i pójde na lumpki bo dziś środa=dostawa. Ostatnio jakoś marnie bo nic nie kupiłam 😮 mam nadzieje, że dziś nadrobie 😁

U mnie nocka przespana 🙃 ale to pewnie przez nasze igraszki wczorajsze ☺️ A siku wstałam tylko 4 razy no plus dwa razy na pićku 🙂

Tak się zastanawiam co na obiadek.. coś łatwego i szybkiego najlepiej !

Witajcie brzuszki,
mąz skręcił wczoraj łóżeczko. Zeszło nam do północy a potem usnąc nie mogłam z radości. Na koniec mąż poukładał w łóżeczku misie 🙂 😁 🤪 Powiedział że grzeją miejsce dla Emi 🤪

Zmykam na zajęcia !! Miłego dnia!

• Mamusia
czesc dziewczyny

mialam wczoraj napisac ale pozno wrocilam

po wyczekanej wizycie dowiedzialam sie ze
maly wazy 3.5kg szyjka jest jesxzcze bardziej skrocona rozwarcie jest na dwa palce i mam miec ktg w przyszly wtorek ale moj gin powiedzial "mam nadzieje ze dotrwamy" i tymi slowami doslownie sie zalamalam moge urodzic w tym tyg... dramat nie spodziewalam sie ze tak szybko
poza tym bol brzucha straszny nospa aspargin na powstrzymanie skorczy

• Mamusia
aniusiu, oj zła jestem bo error i error na stronie. Brrr.
Kochana pomyśl, że synek widocznie jest już gotowy i wspaniale, że waży już 3,5 🙂 Silny facet będzie 🙂 I nie załamuj się, może uda się przedłużyć pobyt dzidzi w brzuchu. Swoją drogą taka waga to ideał 🙂 Głowa do góry, jesteśmy z Tobą!

• Mamusia
No właśnie co kobieta to inaczej.
Rozumiem, że się denerwujesz, wyobrażam sobie jak bardzo. Ale pomyśl jak to dobrze, że dziecko jest takie duże. Niektóre maluchy w 40 tygodniu nie osiągają takiej wagi. Będzie dobrze! Leż, żebyś niczego nie przyspieszyła. A co z wozem dla maluszka i fotelikiem? Kiedy kupicie? Chyba nie będziesz teraz biegała po sklepach?

• Mamusia
Witajcie,

A ja czuję się już dobrze, przestało ciągnąć.

Przeziębienie tylko trochę męczy, ale cała szczęśliwa b skręcamy dzisiaj meble 🙂

Ania trzymaj się zdrowo!!!! Będziesz miała szybciej maluszka, w 36 tygodniu dzieci są w pełni bezpiecznie i oddychają, i Twój Maksymilan będzie też zdrowy!
To już w końcu 9 miesiąc. Wszystkie wspieramy Cię jak tylko możemy!

• Mamusia
witajcie dziewczyny!

aaa_aniusia - trzymaj się mocno 😘 😘 😘
życzę Ci dużo sił!

ja dziś byłam na pobraniu krwi, teraz z powrotem w pracy 😉 dzień, jak co dzień!

życzę Wam miłego dnia!

madziu_m3 - dobrze, że czujesz się już lepiej, czekamy na zdjęcia mebli 🙂

• Mamusia
Cześć Brzuszki!!!!!!!!

aaa-aniusia- trzymamy kciuki za Ciebie tzn. WAS.
Ale synka masz juz duuuzego 3,5 kg WOOW!!!!!! Kurczę sama nie wierzę, że to u nas sie juz zaczyna dziać!!!!!
Wczoraj byli u nas znajomi z 2 córeczkami i mąż bacznie sie im przygladał i pod wieczór stwierdził, że juz nie może sie doczekac naszej gwiazdy 🙂 🙂 🙂 🙂

U mnie nocka średnio a porzekrecanie z boku na bok sprawia mi tyle bólu w nocy ze prawie sie nie ruszam a rano wstaję jak połamana 😮 😮 😮 😮 😮 😮
Kurczę ja tez musze sie zabrac za pakowanie torby!!!!!!! Do weekendu musi stać zwarta i gotowa 😁 😁 😁 A któraś juz spakowana???!!!!
Lecę ogarnać w kuchni a później na jakieś zakupy!!! Czy Gosia 734 coś sie odzywała?!!!
Buźka 😘