Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży
-
Użytkownicy online
Brak użytkowników do pokazania
-
Najnowsze odpowiedzi
-
Hej dziewczyny! 😊 Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕 @Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
-
Przez pavla pavla · Napisano
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał). -
Przez pavla pavla · Napisano
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
-
-
Nasze kluby
-
Czerwcóweczki 2021
Klub otwarty · 29 klubowiczów
-
Majóweczki 2021
Klub otwarty · 43 klubowiczów
-
Kwietniówki 2021
Klub otwarty · 24 klubowiczów
-
Marcóweczki 2021
Klub otwarty · 22 klubowiczów
-
Lutówki 2021
Klub otwarty · 3 klubowiczów
-
Lipcówki 2021
Klub otwarty · 29 klubowiczów
-
Sierpniówki 2021
Klub otwarty · 17 klubowiczów
-
Wrześnióweczki 2021
Klub otwarty · 9 klubowiczów
-
Październikowe mamy 2021
Klub otwarty · 4 klubowiczów
-
-
Najnowsze dyskusje
Rekomendowane odpowiedzi
gosiaq
Shelby
Cherry
Bo zaraz zrobimy tu przymusową dokumentację (zdjątka) spakowanej torby hahaha 😜 😁 😉 😜 😁 😉
Cherry
Ostatnio zafundowaliśmy sobie na filmowe popołudnie film rytuał z Hopkinsem 😮 😮 😮
Masakra! Źrenice ze strachu to mieliśmy tak szerokie że szok ! I aby pozostać w temacie musiała się tam pojawić opętana kobieta w ciąży ! Także do porodu nie polecam filmu.... !
gosiaq
A ja to sobie pomyślałam wczoraj, że jesteś tutaj chyba najbardziej tajemnicza... dopiero wczoraj pojawiła się miejscowość w profilu, a gdzie FB lub nk? hę?
(no chyba że coś było wcześniej, a moja tępa głowa tego nie wyhaczyła 🤢 )
aaa_aniusia
Cherry
Brzmi pysznie 🙂
gosiaq
ManaLoa
Kukunari, no! Widzę, że w końcu jesteś 🙂 Muszę się dokopać do tego jak się tłumaczyłaś z nieobecności swojej 😉
Czytam, co tu piszecie i coraz bardziej się boję... 😉 Od jakiś 2 tygodni brzuszek coraz częściej twardnieje, nie boli, ale się cały napina. A mała wtedy zaczyna się rozpychać jak tylko może. Widocznie miejsca jej mało przy takich delikatnych skurczach. Tydzień temu na wizycie szyjka była zamknięta, wiec staram się nie panikować. Ale jak czytam, co tu się dzieje, to... oj... Dobrze, że torbę mam prawie gotową 🙂
Shelby
wczoraj pojawiła się miejscowość - a wcześniej była tylko inna 😁 w końcu przeprowadzka! 😁
gosiaq
Cherry
gosiaq
P.S. ktoś widział mój mózg?
jadwiga-roza
my dopiero po sniadanku
rano zadzwonili z przychodzni ze cos sie stalo z moja probka krwi i trzeba pobrac nowa, tylko ciekawa jestem czy zdarza z wynikami do wtorku..
ania spokojnie mozesz rodzic! ja lezalam w pokoju z dziewczyna w 30 tc i juz miala rozwarcie na 2 cm oraz skurcze, do konca zostawiaja a w szpitalu i podaja jej leki na przyspieszenie rozwoju plucek jej malenstwu, lekarz powiedzial ze potrwa to max 6 tygodni, ale by rozwarcie nie postepowalo to koniecznie lezenie lezenie i jeszcze raz lezenie! absolutnie sie nie forsowac bo rozwarcie bedzie postepowalo!
manaloa ja rowniez mam stawiania brzuszka, lekarz mi powiedzial ze do 15 razy dziennie to jest normalne
Cherry
Za rogiem 😁 😁 😁
Pierwsza odpowiedź poprawna... chyba 😜 😁 😜
gosiaq
😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 jakiś mam dzisiaj absurdalny humor 🙂
Shelby
jeee Włocławek, oto i poprawna odpowiedź, obie dostajecie po 100 punktów w skali Apgar 😁 🤪
gosiaq
Cherry